Тема Незабравима 201

• 31 966
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Понеже съм си дублирала поста, а не мога да го изтрия, затова ще използвам мястото да ви кажа, че ви обичам! Hug

И ние , и ние  Hug Hug Hug

И аз -всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 31
Благодаря момичета за топлите думи относно моето творение , и завръщане , радвам се ,че ви харесва. Hug Hug Hug Hug Hug

Добре дошла отново и от мен! Hug

# 32
  • София
Ей, докато ви настигна, филма ще почне и даже ще свърши. Разноглед ме направихте днес с вашите творения, хрумки и закачки. На Дани специално благодаря за стиховете, които ми е посветила. Поздравявам я с поетичния й юбилей и й желая още поне няколко пъти по 900 стиха да напише. Поздрави и за всички останали таланти, от които форумът бъка. Ама да не би да са обявили конкурс за най-верен и продуктивен фен, който да поканят на финала? Те верно само от Турция ли ще бъдат - няма ли да има и международно присъствие? Ние тук заслужаваме всички да идем, ама дано се сетят. Иначе и без покани можем да се явим. Ни акъл, ни образование, ни талант ни липсва да го направим.

# 33
Мокси,благодаря за новата тема! newsm51 newsm51 newsm51

+1

Малко мързеливо се държа тази вечер,но се присъединявам към всички благодарности,и взаимни добри чувства!

# 34
Понеже съм си дублирала поста, а не мога да го изтрия, затова ще използвам мястото да ви кажа, че ви обичам! Hug

И ние , и ние  Hug Hug Hug
+1 lovekiss lovekiss lovekiss

# 35
  • Варна
Благодаря момичета за топлите думи относно моето творение , и завръщане , радвам се ,че ви харесва. Hug Hug Hug Hug Hug

Добре дошла отново и от мен! Hug
благодаря мила  Hug

# 36
  • София
Ей, докато ви настигна, филма ще почне и даже ще свърши. Разноглед ме направихте днес с вашите творения, хрумки и закачки. На Дани специално благодаря за стиховете, които ми е посветила. Поздравявам я с поетичния й юбилей и й желая още поне няколко пъти по 900 стиха да напише. Поздрави и за всички останали таланти, от които форумът бъка. Ама да не би да са обявили конкурс за най-верен и продуктивен фен, който да поканят на финала? Те верно само от Турция ли ще бъдат - няма ли да има и международно присъствие? Ние тук заслужаваме всички да идем, ама дано се сетят. Иначе и без покани можем да се явим. Ни акъл, ни образование, ни талант ни липсва да го направим.
Няма да ни вземат Щефче, щото бая змии и гущери избълвахме срещу продуценти, сценаристи, координатори  и всичко дето мърда в тоя екип, с изключение на актьорите и гардеробиерите! Naughty

# 37
Привет компания незабравима . Hug Heart Eyes

Момичета оставих ви следобяд в старата тема и сега хоп в новата . Hug Страхотни сте такива закачки ,стихчета ,гифчета  ,че тотално станах  #Crazy #Crazy #Crazy Two Hearts Two Hearts newsm57 newsm57 newsm08 newsm08 newsm08 #Silly #Silly

Дани ,Боб,Кесара,Бобояна ,Димана  поздравления за стихчетата момичета . smile3501 smile3501 smile3501  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

Мокси безкрайни благодарности за това прлекрасно райско кътче  babydust7 lovekiss lovekiss lovekiss Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 38
  • Варна
От мен приятно гледане , по малко нерви ,  до първите реклами.

# 39
  • София
Мокси,благодаря за новата тема! newsm51 newsm51 newsm51

+1

Малко мързеливо се държа тази вечер,но се присъединявам към всички благодарности,и взаимни добри чувства!
Няма нищо мила, ние си знаем рецитациите вече, така че помързелувай си!  hahaha hahaha hahaha

# 40
  • София
От мен приятно гледане , по малко нерви ,  до първите реклами.
Чакай де, има още 15 минути до началото! Ама от потрес  вече не ни се и пише - само чакаме да изгледаме надявам се последния епизод от ужасиите ,и после  kiss dancing kiss

# 41
Няма да ни вземат Щефче, щото бая змии и гущери избълвахме срещу продуценти, сценаристи, координатори  и всичко дето мърда в тоя екип, с изключение на актьорите и гардеробиерите! Naughty

Бобо,няма да ви вземат,защото отсега сте ги засенчили с таланта си,ще останат без работа! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 42
  • София
ani06, bganio, BoBoYana, danidorina, ddd_7, dima81b, dimana-nova, dorital, ioji, IR65, Isis, ivva, lilana 60, magistra, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, mipsy., nadejda 76, natalia, nezabravimka, onii, rumina, Todorova-Yordanova-Ивелина, twin4, vassilka85, vesela Simple Smile, Yanina_ (+ 5 Скрит/и) и 35 Гости преглежда(т) тази тема

Увеличаваме се 10 минути преди началото

# 43
Привет компания незабравима! Hug
Мокси,благодаря ти прекрасният ни оазис!
Добре дошли на новите незабравимки! welcome
Поклон пред поетите днес smile3501 smile3501 smile3501 newsm20 newsm20 newsm20
Кесарче,кудя се изгуби?Добре си си дошла у дома  welcome
Спокойно и безаварийно гледане на  епизода Hug

# 44
  • София

Бобо,няма да ви вземат,защото отсега сте ги засенчили с таланта си,ще останат без работа! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Добре, де! Аз реших по-деликатно и завоалирано да се изразя, а и ти не се изключвай!  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт