Тема Незабравима 201

• 31 941
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Най-сетне сладурчетата  се намериха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Арас каза на Еда да не отива,защото бату може би е отвън,следи ги и така ще застраши харун,да помисли за него,но тя каза не ме интересува искам да съм до него
  love001

# 166
Най-хубавото от серията беше този разтърсващ телефонен разговор!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 167
  • София
Най-сетне сладурчетата  се намериха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Арас каза на Еда да не отива,защото бату може би е отвън,следи ги и така ще застраши харун,да помисли за него,но тя каза не ме интересува искам да съм до него
Айде сега Еда ще затича, а там - Харун-йок...а той в лапите на Мецана!  smile3555

# 168
ако съм на мястото на еда бату..не само ще го гръмна а жив ще го дера...

# 169
Най-хубавото от серията беше този разтърсващ телефонен разговор!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
+1 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 170
Аблата доста подпали като чу как Харун каза на Еда ,че много я обича и сигурно сега ще сътвори пъкленият и план да го отвлече на онова място. newsm78

# 171
  • Варна
Арас все още си остава пич- може и да мре за Еда, но помага благородно, докато Мелда- злобна и завистлива... Crossing Arms
А, какво стана сега?! #Crazy Ония снимки с веригите или няма да ги видим тая вечер, или никога! newsm78

# 172
Доста лекомислена реакция от страна на Еда. Разбирам вълнението и, но тя реагира първосигнално.

# 173
Айде сега Еда ще затича, а там - Харун-йок...а той в лапите на Мецана!  smile3555

Сега остава 2 серии да гледаме как Еда търси Харун,а Бату спокойно си я следи ooooh!
Рекси   love001  love001  love001

# 174
И сега серията ще свърши как Еда влиза в стаята и Харун го няма smile3516

# 175
  • София
Еее, не тия ще ме уморят от смях - една седмица по-късно Менеделинка е със същите дрехи, а сестрата на рецепцията във втората болница е същата като в първата!  smile3555 Закъсаха го откъм пари съвсем тия хора...и от акъл също  hahaha hahaha hahaha

# 176
  • Варна
Мелда каза на Харун, че Бату я е изнасилил!

# 177
  • София
Абе той й вика махай се, тя вика - няма пък, а взе та нареди и да го упоят! Егати болницата, дето Менделинка командва - няма доктори, няма никой!

# 178
  • Варна
Горкия Харун, толкова безпомощен! Не искал да го упояват, ама леля Мелда се е развилняла...

# 179
Айдеее,добре дошли при романите на Стивън Кинг :crazyeyes
Мелда направи оная ехидна усмивка...

Общи условия

Активация на акаунт