7-ми клас - УСПЕХЪТ НАБЛИЖАВА

• 29 110
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Тези подчинени изречения много ми вадят и на мен очите - явно ще трябва да извадя учебниците, за да си припомня кое какво беше

# 391
  • Plovdiv
Ох,още малко остава.Вече нямам търпение детенце да се обади. Heart Eyes

Язък за свалени 1,500 кг Laughing Laughing Laughing от 9:00 съм изпила поне 4 кафета и не спирам да се тъпча! Mr. Green

Joy Hug  Hug
Момичета, благодаря за бързата информация.  Hug
И аз бях кротичка и спокойна до тази сутрин, а после.... #Crazy. Laughing
За теста - стреснах се на първо четене. Чакам обаждане и аз.

# 392
Децата ще се справят. Особено децата с логическо/математическо мислене - въпросите не са трудни и ще видите, че децата с високи оценки по математика, ще имат и високи оценки по български.

Тези подчинени изречения много ми вадят и на мен очите - явно ще трябва да извадя учебниците, за да си припомня кое какво беше

Абсолютно ненужно, освен ако не измислиш някаква главоблъсканица от типа граматическо судоку, че да ти бъде интересно  Joy Дори заради пунктуацията не си струва, защото там пък изключенията са толкова много, че по-лесно се научават изключенията, отколкото правилата  hahaha

# 393
  • Пловдив
Белмекенска, ще гледам да си ги припомня, че иначе срам. Все пак се успокоявам, че в момента предавам английски език и БЕЛ съм го изтикала встрани

# 394
Като прегледах по-подробно теста....и като размислих и върху преразказа.....очаквам пълен провал с малките тази година Sad Sad Confused Ще чакам сега да чуя първите впечатления, но...... Sad Confused

Аз съм позитивно настроена. Пък и щом е трудно за нашите деца, значи ще е трудно и за всички, просто баловете ще са по-ниски.

Моят син не си взе телефон, така че с теста и отговорите ще отида да го посрещна. Мисля на някоя пицария да се развихрим с проверката.

# 395
  • София
Да ги видим какво ще ни кажат като се приберат

# 396
  • София
Аз ще чакам вкъщи, защото дори не изведох калпазанина! Добре, че гледа филм.

# 397
  • Бургас
Децата ще се справят. Особено децата с логическо/математическо мислене - въпросите не са трудни и ще видите, че децата с високи оценки по математика, ще имат и високи оценки по български.

....
Това е и моята надежда. Ха дано!
 На всички!  Hug

# 398
Аз си признавам, че миналата година със седмокласника научих тези подчинени изречения - никога досега не съм ги учила, никой не е намирал за необходимо да ме въведе в това познание! Даже с радост установих, че на матурата на 12-и клас няма подобни въпроси! Дано не бъркам  Grinning

Никога не съм ги знаела (трайно) и не мисля да ги уча. За да сложиш правилно запетайката не ти трябва да знаеш какъв тип точно е подчиненото изречение, а само да можеш да го познаеш.  Напълно ненужна плява, според мен.

# 399
  • гр.Варна
Излизам в обедна почивка и се надявам дъщеря ми да се обади,дори искаше да дойде при мен в офиса. Simple SmileЩе пиша веднага като се върна ,дано новините да са добри. Praynig

# 400
Как се разпределяха точките по въпросите?

Знам, че питането ми е глупаво, но наитина нервите са ми опънати на мах

# 401
срещнах една приятелка журналистка, каза, че е анкетирала децата като са излизали от изпита и са й казали за теста е добре, но текста за преразказ е .... Много съм притеснена, и аз очаквам обаждане вече! А по принцип до колко часа е изпита?

# 402
 а защо да не изчакаме да видим отговорите на МОН Simple Smile)

# 403
ейййй, колко витални трябва да са ни децата, за да преразказват за някой особняк, говорещ с петли ... моля ви се ....  "влажни и червени" петли!!!!!  идиотска работа!  Thinking

# 404
точно Светослав Стратиев да им се падне! по-особен автор не можаха ли да намерят!

Общи условия

Активация на акаунт