На Aвгустовското дете му замириса на море!

• 27 671
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РАДИ! ЩАСТЛИВИТЕ ДНИ ДА ТЕ ПРЕСЛЕДВАТ НЕОТЛЪЧНО, ЛЮБОВТА ДА ВЪРВИ РАМО ДО РАМО С ТЕБ, А КЪСМЕТЪТ ДА БДИ НАД ГЛАВАТА ТИ ПОСТОЯННО!

Марти, дано бързо се справите с проблемите в оченцето. Praynig
Васе, ще чакаме снимки значи. Grinning
На нас пък днес ни излезе класирането в едното училище (най-нежеланото). Не сме класирани.  Whistling Не ме е яд, защото дори да бяхме в списъка нямаше да запишем Теди там. Но ме хвана яд на друго - бяхме от съвсем, съвсем началните номера, тоест нямаше вариант да изпаднем от класирането. Но сме изпаднали. За сметка на това едно комшийче, което нито е в района на училището, нито има някакви предимства от изброените критерии в сайта, и на всичко отгоре подаде документи преди няколко дни и съответно е в края на списъка, сега е вътре. Е, хайде ми кажете, че всичко било чисто.  Twisted Evil Майка му преди време обясняваше как директорката я попитала директно при коя учителка иска да запише отрочето. Crossing Arms Както и да е, хвана ме яд на обичайната родна картинка.
Не съм снимала возилото, но е ей такова, че и в същия цвят. Grinning

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 15:55 от lulumba

# 76
  • Germany
Родна, родна картинка колко да е родна Wink и тук се случват такива неща. Само че ги виждат хора, които живеят отдавна и познават системата  Wink

Аз миналата седмица изведнъж като ми влезе в акъла, че Симон изостава с българския и съответно автоматично ще се оплете и в немски и сама седя и се притеснявам. Разпитахме го ние с мъжа ми едно хубаво - всичко знае кое какво е, думи не му липсват, но много му куцат изреченията. И взехме решение поне 2 седмици да го спрем от детска градина и да го напънем малко. Ето вече 4-ти ден не ходи на градина - научи 3 стихчета /ама от най-простичките/ играе си , пита си , изреченията му станаха по-сложни. Виждаме веднага разликата и ефекта. Като се върнем лятото съм решила да го заведа малко на логопед , индивидуално да работят с него, макар майка ми да е детска учителка, искам и нещо по-професионално. А аз в неделя на мъжа ми му бях заявила, заминавам поне за 6м в БГ, и не ме търси докато детето не се научи да говори перфектно.  Направо му се стъжни, но нищо не казва, съгласява се с мен, защото тук имаме 2 приятелски семейства, които не са си обърнали внимание на децата на време и сега нито бг нито немски - буквално не могат да разговарят с децата спокойно, а са 2-3 клас и като искат да им обяснят нещо по-сложно ми реват по телефона - кажи как да ме разберат  Cry Cry много е тъжно. Та затова се бях нещо ошашкала, ама сега се успокоих малко, но продължаваме да се обучаваме в сложни изречения. Иначе пък са физическо развитие надминава и батко си  Shocked играе футбол като голямо дете, всякакви игри знае правила, облича се и се съблича абсолютно сам, до тоалетна сам отива, става...никакви грижи, колело и ролери кара на 2 гуми. Сега малко напън на езика и ще се успокоя напълно  Peace

# 77
  • Stavanger,Norway/ Varna
Дезита тук децата от чуждоезични семейства, когато започнат училище, имат право на два часа седмично уроци на майчин език от специализиран учител. При вас може същои да има такова нещо, трябва да се разпиташ когато детето започне училище. Друг е въпроса, че тези неща много често пропускат да ти ги кажат и ако човек не ги знае, съответно не си ги иска  Rolling Eyes
Иначе на Йована сега много й помагат филчета с българско аудио. Само такива гледа и такива ги бръщолеви, падам с нея. Вчера я помолих да ми донесе една мокра кърпичка от банята, а тя ми отговаря- О, добреее, но ти ще измиеш чиниите...  hahaha Joy Joy
След като я поразпитах, разбрах кое филмче е виновника  Laughing, но много се смях.

Ради, честит празник, много здраве   bouquet

Лулу, честито возило, леко и безаварийно с него. Почерпката е точно в десетката по мой вкус  Crazy

# 78
  • Germany
Има Бобче, но бг няма при нас - защото имало много малко българи и нямаме отпуснати учители. Но аз ако чакам в първи клас тепърва някой да го учи по 2 часа на български... ехеее  Whistling значи съвсем ще съм закършила положението  Laughing Laughing

Лулу, честито возило, и безаварийно каране  Peace

# 79
 Grinning

Коя е Ради Rolling Eyes

# 80
# 81
# 82
мдаа,това е моя приятелка,която не знам поради каква причина е ваша,хахахха тя не пише в темата Joy

# 83
  • Stavanger,Norway/ Varna
мдаа,това е моя приятелка,която не знам поради каква причина е ваша,хахахха тя не пише в темата Joy

Еее, не, ще ме умориш  Joy

# 84

Еее, не, ще ме умориш  Joy

Бе важно е поводи да има  Joy Joy Joy Joy

# 85
# 86
Халоооооу,мацки!!!

Лу,ЧЕСТИТО НОВО ВОЗИЛО!!!Леко и безаварийно шофиране Hug

На Ради няма да честитя,защото не я познавам Laughing

Марти,как сте?Как е Аничка?

На нас нали ни взеха гърлен секрет,когато направи ангината и на резултатите излезе,че има Стрептокока който причинява Скарлатината ooooh!Да,обаче тя нито е имала обрив,нито"малинов " език,нито нищо което да прилича на Скарлатина,освен високата Т и 2 дневната ангина ThinkingТа сега ще повтарям секрета.Стискайте палци,да е чист,че иначе АБ не ни мърда,че и на Алекс вероятно ooooh!Той пък горкия,не му стигна 40 градусовата Т,болящото гърло и изиващите зъби,ами от вчера се сдоби и с Вирусен конюктивит.Иде ми да се скрия някъде,Какви са тези болести,какво е това чудо тази година,че и миналата,направо нямам обяснение,освен,че ги пускат лабораторно и нарочно Crossing ArmsХубавото е,че утре след педи си пътуваме за Сандански за цял месец Party

Вале,ще черпиш скоро,а?Елицата 1 год ще направи.Как си минава времето Heart EyesКърмите ли се още?

Гледах снимки на Яворчето на Тиги.Толкова е различен,истински голям многознайко Hug

Ния,чакам аз да видя,нова лентичка в подписа ти скоро Hug

Бобче,какво стана с косопада на Йована?

Моят подпис,вече взе да ми смалява месеците и годините с по 30-40 дни,хах.Според него,Ал е на 6м Laughing

# 87
Ади,гадна работа с тези болести,дано минава бързо Praynig

Елица суче през нощта един път и сутрин,това е Grinning нямам идея колко кърмица имам,циците ми са както преди да забременея ,няма мляко в тях Laughing

а за почерпката не се и съмнявай Crazy

# 88
  • В светлината на слънцето
Аууу, пък аз разбрала - недоразбрала и включих, че нашето Ради има РД. Тоест Валескето. Уууу, срааааам. Embarassed Embarassed Embarassed Нищо де, Вале, ти ще предадеш честитките. Mr. Green
Уф, днес голямо скапване от работа. И утре така се очертава. Утре ще видим дали са ни класирали в другото училище (то беше на второ място). Ама надали. Ако трябва да перифразирам един български филм: Ще са ни класирали, ама друг път.  hahaha

# 89
Алекс суче след следобедният сън,все още,вечер за заспиване,нощем м/у един и три пъти и сутрин към 7:30 ч.Гърдите ми са като печени чушки,както вика една приятелка,навивам ги на руло,та да си ги сложа в сутиена LaughingТо не,че аз съм от надарените де BlushТа имоите изглеждат празни,ама след като се насуче следобед,изкарва 4-5 часа,само на една кърма ThinkingЗнам ли и аз newsm78

А ходите ли?Ал лази като бълха иза къщата.Нищо не мога да свърша от него.Та и на вън така CrazyТрябва да му взема наколенки,че целите му колене са сини #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт