Марти, дано бързо се справите с проблемите в оченцето.

Васе, ще чакаме снимки значи.

На нас пък днес ни излезе класирането в едното училище (най-нежеланото). Не сме класирани.
Не ме е яд, защото дори да бяхме в списъка нямаше да запишем Теди там. Но ме хвана яд на друго - бяхме от съвсем, съвсем началните номера, тоест нямаше вариант да изпаднем от класирането. Но сме изпаднали. За сметка на това едно комшийче, което нито е в района на училището, нито има някакви предимства от изброените критерии в сайта, и на всичко отгоре подаде документи преди няколко дни и съответно е в края на списъка, сега е вътре. Е, хайде ми кажете, че всичко било чисто.
Както и да е, хвана ме яд на обичайната родна картинка.Не съм снимала возилото, но е ей такова, че и в същия цвят.

и тук се случват такива неща. Само че ги виждат хора, които живеят отдавна и познават системата

Да,обаче тя нито е имала обрив,нито"малинов " език,нито нищо което да прилича на Скарлатина,освен високата Т и 2 дневната ангина
Та сега ще повтарям секрета.Стискайте палци,да е чист,че иначе АБ не ни мърда,че и на Алекс вероятно 
Кърмите ли се още?
Та имоите изглеждат празни,ама след като се насуче следобед,изкарва 4-5 часа,само на една кърма