AVON само за представители - КАМПАНИЯ 08 -Тема 80

• 26 155
  • 637
  •   1
Отговори
# 525
да се отчета - събрах поръчка от клиентки 140 лв., от които никакъв интерес към новите солюшъни, т.е. 0 бройки, въпреки че обещах да има подаръци. Еми к'во да ги правиш, насила хубави ейвънки не стават.
Терзанията пак почнаха да ме измъчват - да допълвам ли до заветните 190+ или да им тегля майната на 10%. Изчисленията показват, че всичко заработено, а и нещо отгоре трябва да вложа за съкровищницата, ноооо пък ще си запазя гъделичкащите 30% .... ей така ще се почудя още два дни и неделя вечер ще пусна поръчката.

Днес на майтап седнах да си сметна нивото за тефтера (бях убедена, че нямам никакви шансове). Някой знае ли точно кое влиза във въпросните 900 лв? Аз събирах онази сума накрая на фактурата и ако това се брои - значи не са ми достигнали 3 лв.  smile3511
Тайничко се надявам да са само брошурните (без нетни) - тогава ще съм доста по-далеч от целта и някак си ще ме е яд по-малко.

# 526
Някой дали пробва новите двуцветни гланцове и сенки от Калър Тренд?

Аз лично съм разочарована от гланцовете. Имах поръчан от една клиентка двуцв. гланц и я накарах да го отвори че да го скивам. И какво да видим. Цвета е хубав, но опаковката е страшно твърда и трябва да стискаш много здраво за да излезе съвсем малко гланц - то така няма да може да се използва докрай. Това е поне мое лично мнение.  Peace

# 527
  • София
Благодаря, значи няма да го препоръчвам.
По-добре от другите с четчица.

# 528
Момичета, искам да попитам нещо. Знам, че не е свършила кампания 08, но може ли някой да каже кога най-рано мога да пусна експресна поръчка за кампания 09? БЛагодаря ви предварително!

# 529
Момичета, искам да попитам нещо. Знам, че не е свършила кампания 08, но може ли някой да каже кога най-рано мога да пусна експресна поръчка за кампания 09? БЛагодаря ви предварително!

На 16. 06. 2011г. Ще я получиш но 20. 06. 2011 г.  Peace

# 530
На 15.06 следобяд, вече можеш да си набереш поръчката ,като експресна .Фактурира се на 16.06. А кога ще дойде ?Някои момичета от София, ги пускат в четвъртък и ги получават в събота още.Така че може още и на 18-06 да я получиш. Peace

# 531
Трябва ми разяснение-има оферта за мостри Солюшънс- 4 за 1,60 лв.

Аз искам  мостри Солюшънс  Ageless Accolade зa 1,60.
Кой номер и колко бройки да набера в поръчката си,че да ми струват 1,60???

# 532
as-q, petjia, много ви благодаря!  bouquet Heart Eyes

Феята,
В приложението пише 48314.Мисля само веднъж, а кодът е за 4 бройки. Аз така го разбрах!

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 16:27 от ASTILLA

# 533
Видяхте ли инфото в сайта:

Уважаеми Представители,
бихме искали да ви информираме, че поради огромния интерес и търсене на лятната колекция с аксесоари, сме изправени пред следната ситуация:

1) Очакваме изчерпване на Ваканционна чанта (номер 3661 6/ стр. 17/ Брошура 08) до 13.06.2011. Тъй като не са планирани доставки на допълнителни количества, продуктът ще бъде автоматично заменен с Плажна чанта с цвете (стр. 87/Брошура 07).
Заменените чанти няма да бъдат приемани за връщане поради неинформираност.

2) Количеството на Парео (номер 0015 8/ стр.163/ Брошура 09) е ограничено и може да бъде изчерпано преди края на К09. Тъй като не се планира замяна, след изчерпване, продуктът ще бъде недостъпен за поръчване.

# 534
Браво mi66el , инфото хич не е маловажно!
Влизах в сайта преди да го напишеш и не го видях. Върнах се сега да го търся и къде го намирам, новини, последни новини, полезна информация, съобщения...  Shocked. Е за всеки поръчан от клиент продукт ли трябва да съм с компютър под мишница, да си преровя половината страница за да видя, че нещо си щяло да се заменя или пък е щяло да се изчерпа. Автора на това малоумно творение не помисли ли, че тази информация, завряна на м..на си райна е възможно да се види от минимална част представители...? Защо просто не ги турят тия важни новини на началната страница? Изобщо защо не се информират от представителите за подредбата на тая страница? Изобщо хората на някой длъжности с какъв конкурс ги избират... Thinking

ПП: Най-добре на началната страница да сложат линк към нашата тема и да я озаглавят: ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!!!

# 535
  • София
ПП: Най-добре на началната страница да сложат линк към нашата тема и да я озаглавят: ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!!!

smile3521 newsm10 newsm10

# 536
Аз имам един малко малоумен въпрос, искам да попитам ако през една кампания пусна поръчка над 190лв и друга на по-малка стойност от 190лв. ще загубя ли големия процент  newsm78

# 537
Аз имам един малко малоумен въпрос, искам да попитам ако през една кампания пусна поръчка над 190лв и друга на по-малка стойност от 190лв. ще загубя ли големия процент  newsm78
Трябва първата ти поръчка за кампанията да е 190 лв., следващите може и по-малки да са и няма да си загубиш процента. Ако си го загубиш, може пак да достигнеш тази привилегия като отново 3 кампании пускаш 190 левови поръчки.

# 538
Благодаря много, мен това ме интересуваше ако първата е 190, а другите по-малко дали ще си загубя процента. Благодаря много за отговора   bouquet

# 539
Трябва ми разяснение-има оферта за мостри Солюшънс- 4 за 1,60 лв.

Аз искам  мостри Солюшънс  Ageless Accolade зa 1,60.
Кой номер и колко бройки да набера в поръчката си,че да ми струват 1,60???

Астила,пробвах с този код и резултатът е 1 бр.=0,80лв.
2 бр.=1,60 лв.,тоест на 4 броя идва цена 3,20 лв., а не 1,60 лв.
Как да набера,че да е 1,60лв. и да са 4 броя мостри ? Или ,може би, 2 броя са равни на 4 бр. де факто ,защото са двойни/нощен и дневен крем/ мострите Thinking newsm78

Общи условия

Активация на акаунт