AVON само за представители - КАМПАНИЯ 08 -Тема 80

• 26 142
  • 637
  •   1
Отговори
# 540
Момичета да се похваля! Днес се видях с jhoni и се запасих с мострички.  Hug Едва дочаках да се прибера, за да ги пробвам. Ами не харесах ABSYNTHE и ROUGE, но се ВЛЮБИХ в ТТ Always! А да, и си намерих нов представител : )  Whistling Hug

# 541
Феята, като си избереш кода и си пишеш количество 4 ще ти дойдат 4 мостри за 1.60. Peace
Аз това упражнение го правих миналата кампания.Поръчах си мостри на 4 крема и писах по 1 брой.В резултат ми дойдоха на обща стойност 1.60.

# 542
Феята, като си избереш кода и си пишеш количество 4 ще ти дойдат 4 мостри за 1.60. Peace
Аз това упражнение го правих миналата кампания.Поръчах си мостри на 4 крема и писах по 1 брой.В резултат ми дойдоха на обща стойност 1.60.
slavena80, и аз благодаря за уточнението!  bouquet

# 543
  • София
Видяхте ли инфото в сайта:

Уважаеми Представители,
бихме искали да ви информираме, че поради огромния интерес и търсене на лятната колекция с аксесоари, сме изправени пред следната ситуация:

1) Очакваме изчерпване на Ваканционна чанта (номер 3661 6/ стр. 17/ Брошура 08) до 13.06.2011. Тъй като не са планирани доставки на допълнителни количества, продуктът ще бъде автоматично заменен с Плажна чанта с цвете (стр. 87/Брошура 07).
Заменените чанти няма да бъдат приемани за връщане поради неинформираност.

2) Количеството на Парео (номер 0015 8/ стр.163/ Брошура 09) е ограничено и може да бъде изчерпано преди края на К09. Тъй като не се планира замяна, след изчерпване, продуктът ще бъде недостъпен за поръчване.

Получих го на мейла. Наистина ми хареса препоръката на

ПП: Най-добре на началната страница да сложат линк към нашата тема и да я озаглавят: ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 544
Darky_Angel_ , радвам се, че ти помогнах в избора  Hug. Кощунство е да накараш човек да си избира аромати по картинка, без да го е подушил и по-важното да го е тествал на кожата си.

От днес си изпълнявам половината обещания:
http://www.album.bg/dimislava/images/27818164/164260/

Кичурчетата забравих да ги взема  Embarassed(каква памет имах, да не ви описвам, но напоследък все по-често забравям, ЕГН-то  Laughing), та от сега пъхам кабеляците в раницата и утре очаквайте включване.

К12 обаче ще ви я снимам с те това сладурченце: http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://uncrate.com/p/2010/08/ … p;ved=0CG0Q9QEwBw. Събрах си парички и така исках точно на рождения ми ден да си го взема, но се оказа, че е дефицитен в цялата столица, че и в страната. Но пък чрез приятели ме офертираха от един магазин със 100 лв. по-ниска цена и очаквана доставка във вторник. Стискайте палци японците да ме ощастливят вдругиден, че не помня досега да съм тръпнела толкова много за нещо. Извинете ме за отклонението   bouquet

# 545
  • о`майна лунна нощ е
Ех, Джони ... супер е! Със здраве да си го ползваш. И моите мама и тати изпревариха рождения ми ден и в къщи вече е сребърният медалист на домакинските уреди - миялната машина.

Аз ще се оплача, че много трудно събирам парите от последната поръчка. Срокът за плащането почти изтече, а близо половината пари още не са ми ги дали.  Sad Сега вместо с тях да си  помогна и оправя ГО на колата, ще трябва да ги мисля. Много кофти  Confused

Гледам вече към новия каталог. Цяла седмица има до него, но с тази кампания вече се разделих.

Ще си призная какво направих с моите мостри на парфюмчета - изсипах ги в ароматизатора на колата. Не правете като мен. Миришат точно един ден и изветряват. Не беше добро решение.

И последно - по отношение на боите има ли вече инфо каква комисионна програма ще има? цената им не е толкова висока, че да останат добри отстъпки, но все пак. ...

# 546
  • София
И аз вече минавам на следващия. Днес дадох първата брошура и ми се обадиха с куп поръчки, въпреки че бях писала на брошурата втора редовна дата. Дано да има и следващи  клиенти.

# 547
  • на североизток от Рая
     Здравейте!

Дими, Никонът е убиец! С кеф да си го ползваш!  Hug Hug

Аз много искам да се сдобия с маската за коса с боровинка. Следя нетните и СИП предложенията, но , уви... Ако случайно някоя от вас я забележи, моля ви, свиркайте! Може да не гледам както трябва и ако я пуснат, да я изтърва.

Припомням я:

Хубав ден! Simple Smile

# 548
Jhoni , мерси за каталога .   bouquetДнес, ми върнаха часовник -белия .Станал е ,все едно е окислен.  ConfusedИ това за 20 дни, без да е мокрен ,нищо такова .И на всичкото отгоре, имам още един такъв продаден. Сега в понеделник, искам не искам -ще видя новия офис. Tired

# 549
И аз си го поръчах този часовник и ще видим как ще е. Майка ми има 2-3 часовника от Ейвън и за месец някъде стават така, но нейната ръка е по-пълна и от изпотяването явно.

# 550
Аз имам 4 часовника -единия е златист, ами няма такова нещо. Плюс това, промяната на цвета е от външната страна ,не която е допряна до ръката, а от горе .Уф -момичето си е право, за нула време, се е скапало покритието -все едно е тенеке. Whistling За това ,не искам да продавам бижута... Confused ПП Нито чанти .Ама все се намира някой ентусиаст .Хем скъпи, хем проблемни ...

# 551
И аз 2 часовника и нямам проблеми, а щом е от външната нямам и идея защо е така. При майка ми и бижутата  погрозняват много бързо

# 552
От днес си изпълнявам половината обещания:
http://www.album.bg/dimislava/images/27818164/164260/

Стискайте палци японците да ме ощастливят вдругиден, че не помня досега да съм тръпнела толкова много за нещо. Извинете ме за отклонението   bouquet

Благодаря за каталога!   bouquet  bouquet  bouquet
Стискам палци Никончето да е толкова яко, колкото изглежда!  thumbsup

И аз гледам към следващата кампания, но явно ще има много разочаровани заради пареото. Може би ще ги ориентирам към джапанките.  Simple Smile
Много неща харесах за себе си - новият аромат, офертата за комплекта със зеления лимон за крака ...

но с тези целувки, сигурно ще напълним следващата тема

neli mar4 дай някоя снимка на торта, че ми се е прияла  Praynig

# 553
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Jhoni , мерси за каталога .   bouquetДнес, ми върнаха часовник -белия .Станал е ,все едно е окислен.  ConfusedИ това за 20 дни, без да е мокрен ,нищо такова .И на всичкото отгоре, имам още един такъв продаден. Сега в понеделник, искам не искам -ще видя новия офис. Tired
Ооо много ценно инфо! Много го харесах за себе си, но поради рестрикция от моя страна, се въздържах и отложих за по-хубави кампании с по-големи печалби.. явно няма д асе купува, или като излезе от каталога и отиде в нетните и СИП-а, за да не ме е яд после, че се е скапал!

Въпросче, изниква у мен, описвайки първите си поръчки за К 09. Имам клиентка с 8 целувки, кога заявява подаръка си? Предполагам в К 11?  Нищо не открих в панорамата и малката диплянка, за целувките?!

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 16:56 от katyadjin

# 554
защо не я изчакаш - може да събере 14 целувки с другата кампания  Wink

Общи условия

Активация на акаунт