Кан, Ница, Монако ...

• 156 795
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • В градината...
 Hug

# 526
Здравейте и от мен. Възнамеряваме да посетим Монако за 8 дни в края на Юли - началото на Август и ме интересува колко може да бъде претъпкан плажа(Ларвото). Миналата година ходихме с тийновете и съпругата в началото на Септември и много ни хареса. Трябваше да посетим и Ница и Ез и Кан, но една седмица се омързеливихме на плажа в Монако и не мръднахме от там. Тази година сме намислили пак да отидем, но отпуската ми е в края на Юли и си мисля, че ще има страшно много хора и много малко места за паркиране, въпреки че има няколко големи подземни паркинга.

# 527
За жалост си прав, точно тогава е претъпкано  Sad

# 528
  • Пловдив
Определено си прав.Навалицата ще е много ,но пък ще имате време за обиколки до Кан, Антиб и Ница

# 529
Определено си прав.Навалицата ще е много ,но пък ще имате време за обиколки до Кан, Антиб и Ница

...където пак ще бъде пълно с народ  Laughing

# 530
Знаете ли, ще взема да рискувам. Където цялата Европа, там и ние. Намерих в Airbnb къща с паркинг, хвърлям колата и на плажа все ще намерим едно ъгълче. И да не намерим, има заведения до плажа  където кафето е прилично, колата студена,  бирата е Туборг и е 3и50, останалите да се оправят.

# 531
  • София
Знаете ли, ще взема да рискувам. Където цялата Европа, там и ние. Намерих в Airbnb къща с паркинг, хвърлям колата и на плажа все ще намерим едно ъгълче. И да не намерим, има заведения до плажа  където кафето е прилично, колата студена,  бирата е Туборг и е 3и50, останалите да се оправят.
Не се притеснявай за ъгълчето на плажа Simple Smile Ние сме от 30 юни до 14 юли там. Все ще успея да заградя едно ъгълче за наши хора, да си го ползвате и Вие Simple Smile. Нали трябва да си помагаме Peace Пък и за нас ако няма, дето викаш- важното е бирата и бялото вино да са студени, на другото сме свикнали и тук Joy

# 532
  • гр.София
Здравейте,  и ние тук  Simple Smile надявам се с ваша помощ да организираме нашата почивка,  имам доста въпроси и предварително се извинявам ако ви досадя с тях  Praynig от 01.07 до 08.07.
1. Ще пътуваме цялото семейство - двама възрастни,  15 год тийн и едно 4 год хлапе. За сега плановете са следните,  приемам предложения и повече инфо ако нещо не сме го дообмислили
Ще летим до милано от там с влак до ница, колко е разстоянието от летището до гарата,  линк ако може на гарата,  какви са влаковете и изобщо всяко инфо ще ни е от помощ
2. Спрели сме се на антиб,  плажа бил по хубав от ница,  но приемаме и съвети  Hug като чета и монако е ок
3. Ориентирайте ме моля къде може да се храним,  малчо ни яде само сандвичи принцеси,  с кашкавал,  краставици и май това е,  та определено ще търсим апартамент с кухня,  много ни е злоядо  Sad
4. Обратния път пак така,  влак и самолет
Ще сме ви много благодарни ако ни помогнете с информация,  и не на последно място да кажа че ще ни е първо излизане с деца навън и ми е напрегнато  Hug

# 533
  • Бургас

Ще летим до милано от там с влак до ница, колко е разстоянието от летището до гарата,  линк ако може на гарата,  какви са влаковете и изобщо всяко инфо ще ни е от помощ

Ние пътувахме с влак от Ница до Милано.
От летището (Малпенса) до Централна гара е 51 мин.
http://www.malpensaexpress.it/it/malpensa-express/motore-orario.aspx

После се взима влак до Вентимиля (4 часа) и от Вентимиля до Ница мисля пътувахме около 50мин.
https://cart.italiarail.com/tickets/TrainSchedulesNS.aspx?Aff=TR … epartTime=morning

Щом ще сте и с деца за всеки случай виж и полет София-Париж-Ница. Вътрешните полети на Air France не са никак скъпи. Излизаха билети за около 35 евро (еднопосочния) Ница-Париж. Ние тази година така се прибрахме.  Peace

# 534

2. Спрели сме се на антиб,  плажа бил по хубав от ница,  но приемаме и съвети  Hug като чета и монако е ок

Градския плаж в Антиб е малък, иначе градът е страхотен, любим! За плажове вижте посока Жуан ле Пен.

Кога смятате да ходите?

# 535
  • гр.София
 Hug Благодаря за бързите отговори,
планирането на тази почивка стана инцидентно и още съвсем недообмислено,
видях билетите на уиз за началото на юли на цена около 40,00лв. до бергамо, после четох че от там до ница с влак се стига, билети около 16 евро нещо мисля бяха  newsm78
изведнъж ми се стори някак нормално да заведем девойката, която учи френски на екскурзия там, но пък и малчо искаме да вземем.
В общи линии това е,
бих помолила ако е възможно разбира се на първа страница от темата да се прехвърлят всички линкове на възможни авио линии, влакове, разписания, места за посещения, плажове, линкове за лодки до монако, прилични места за настаняване (хотели, апартаменти) и всичко което е полезно за един прохождащ пътешественик като мен   Simple Smile Blush за да не се лутаме из страниците  Hug

Между другото се очаква уиз да имат промоция на билетите 16-19.05  Grinning но дали ще се случи не знам, за тяхното РД.

# 536
Началото на юли тази година ли? Не губете повече време, търсете си настаняване възможно най-бързо!

# 537
...бих помолила ако е възможно разбира се на първа страница от темата да се прехвърлят всички линкове на възможни авио линии, влакове, разписания, места за посещения, плажове, линкове за лодки до монако, прилични места за настаняване (хотели, апартаменти) и всичко което е полезно за един прохождащ пътешественик като мен   Simple Smile Blush за да не се лутаме из страниците  Hug
...
Ако се наемете да съберете полезните линкове, можем да помолим модератор да ги сложи в първия пост.  Laughing

# 538
  • София
...бих помолила ако е възможно разбира се на първа страница от темата да се прехвърлят всички линкове на възможни авио линии, влакове, разписания, места за посещения, плажове, линкове за лодки до монако, прилични места за настаняване (хотели, апартаменти) и всичко което е полезно за един прохождащ пътешественик като мен   Simple Smile Blush за да не се лутаме из страниците  Hug
...
Ако се наемете да съберете полезните линкове, можем да помолим модератор да ги сложи в първия пост.  Laughing
в този форум, пък и в един друг трябва паметник да издигнем на Мимии Hug
Щото всички само предлагат, пък тя ги прави. Ами не може ли малко обратното newsm78.
Тя да предлага, пък някой друг да го свърши.
Че то иначе много лесно, ей така наготово Мимиии да ни ги събере линковете / и без това няма друга работа освен да се скита по света, добре си дошла Simple Smile/и да ни ги сложи на първа страница  bouquet

# 539
Ааа, Роже в този форум има и други работни пчелички.   Hug
Обаче така ми се иска да станат повече тези, които са готови да отделят от собственото си време за благото на лутащите се.   Peace

Tatjana е от тях и добре знае колко време отнема събирането на информация, защото дълго време се занимаваше с една от най-трудните теми в този подфорум.  Hug

За да не съм напълно спамаджийка, ще дам линк към моят труд по темата Ница.

Роже,
Скрит текст:
тъкмо преглеждах снимките от последното пътуване.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт