Лятото на БЪДЕЩИТЕ ШЕСТОКЛАСНИЦИ наближава......

• 32 623
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Аз освен книгите и четенето бих добавила, че моя си заряза и домашните задължения, които имаше принципно hahaha

# 541
Нов тип краткосрочна ваканция - есенна ще има във времето около 1 ноември - Деня на народните будители, който и към момента е неучебен за учениците от всички класове. Това реши правителството с промени в Правилника за прилагане на Закона за народната просвета, съобщиха от правителствената информационна служба. Чрез промените се създават условия за кратък отдих на всички ученици в най-продължителния период от учебното време през първия учебен срок.
Другата промяна предвижда съществуващата междусрочна ваканция да бъде заменена със зимна ваканция. Това създава възможност за по-голяма мобилност при определянето й в зависимост от календара в конкретната година, както и до спестяване на финансов ресурс за отопление на сградите на училищата.
Предложените промени са резултат от широка обществена дискусия и са обсъдени на среща със заинтересованите страни - учители, директори на училища, представители на регионалните инспекторати по образованието, родители, ученици.

# 542
В къщи тази вечер новината се слушаше с голямо внимание и накрая се чу едно ,,оооо, йееееее,,. Ще рече човек, че тия деца въобще нямат ваканция ooooh!

# 543
  • Майничка
Моята се отнесе подозрително към увеличаването на ваканцията - "по-дълга ваканция значи нещо е станало и ще имаме повече да наваксваме". Laughing
Иначе я зарибих с Тери Пратчет (най-сетне! Grinning) и хич не е допряла до препоръчителния списък, но не я и натискам. На морето се засякохме с неин съученик и "случайно" изплува, че имат да превеждат между 40 и 60стр. от английска книга на елементарно ниво, дали изобщо щях да го разбера.

# 544
Аз освен книгите и четенето бих добавила, че моя си заряза и домашните задължения, които имаше принципно hahaha
Joy  Че то и аз съм ги позарязала, нали сме ваканцияяяяяя!

Утро, чудесно ще е да прочетат такава книга, но за моя сладур думата  "полезно"  е синоним на "конско".  Twisted Evil
Но аз бих се зарадвала на такова четиво, ако трябва като "задължителна" ще я прочете. Mr. Green

# 545
  • 1st floor
Eто ме и мен!  Hug Така ме завъртя лятото , че не съм стъпвала отдавна тук....Мислех как ще ме засрамите с четенето , но явно положението е еднакво почти при всички - на никой не му се чете...Имах идеи в началото на лятото , как всеки ден ще се занимаваме с нещо - четене, математика, английски...Останаха си само идеи...Едвам успях да я накарам да прочете Под игото, а сега е до средата на разказите на Йовков...Не виждам как ще прочетем всичко... Thinking...С Под игото се опита да ме пързаля, та стигнахме до това да ми пише супер сбит преразказ на прочетеното през деня...  Naughty...Математика и английски не сме пипнали  Embarassed...Но пък можем да се похвалим с мързелуване и със завиден тен от обикаляне на плажове... Mr. Green

# 546
  • I want it all and I want it now.
Сутринта ,го заведох на ваксината с тетанус. Такова дърпане беше Shocked
Лекарката не е допряла иглата ,а той вика: Болии. Ужас.
Сега страда ,че го боляло. Днеска 3 пъти ми се обади да се жалва.

При дъщеря ми такова нещо няма.

# 547
  • София и там където не се пуши
Съчувствувам му на детето, аз ваксините съм ги отказала.

# 548
Ние вчера бяхме на такава ваксина, но в същото време го мериха ръст, тегло, гърло.
Оказа се, че от май месец  досега е пораснал със 7 см. ooooh! Вече ми е до рамото.

# 549
  • Майничка
Абе, какво четат не зная, но в скайпа се обръщат един към друг с "о, неразумний юроде", "поганецо", "душманино", "серсемино"... явно са закачили нещо. Joy

Да ви почерпя днес за здравето на именячката ми:

# 550
Гаргамелче, ама много е на място почерпката - мохито и сладолед Peace То и без това в последните дни повечето май само на това наблягахме Laughing
Честит празник и много щастие ви желая Hug

# 551
С 300 зора намерих книгата,сега с 300 мъки ще се чете  ooooh!
Но да ви кажа честно м*****а му на четенето,след този шок и ужас който преживяхме в града ни с тази буря,само се радвам че сме живи и здрави
Весел уикенд на всички  Hug

# 552
  • I want it all and I want it now.
 gargamela Да ти е жива и здрава.

# 553
gargamela,жива и здрава да ти е девойката!

# 554
С 300 зора намерих книгата,сега с 300 мъки ще се чете  ooooh!
Но да ви кажа честно м*****а му на четенето,след този шок и ужас който преживяхме в града ни с тази буря,само се радвам че сме живи и здрави
Весел уикенд на всички  Hug
Духче, кой град е с тази страшна буря?
При нас току що валя градушка с големина на лешник Rolling Eyes От асмата падаха цели гроздове. Още не съм видяла дали имам поражения по китките, че е тъмно.
Гръмотевици, светкавици, булсата спря, аз и детето сами в къщата #Crazy Около нас една камара приготвени свещи ако спре тока. Абе, с една дума бяхме като на спиритически сеанс Laughing

Общи условия

Активация на акаунт