Лятото на БЪДЕЩИТЕ ШЕСТОКЛАСНИЦИ наближава......

• 32 613
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • в полите на Балкана
И тук така страшно се святка, но няма гръм. Дано завали кротък дъждец, че  е толкова сухо.
пп.Отивам да прибера количката на баткото, че я остави на двора да се зарежда и не ми се мисли какво може да и се случи, а без нея сме жив зян.

# 556
# 557
  • София и там където не се пуши
Предположих че си от Кнежа, но реших щом не си го обявила в профила си, да не питам,наистина там много гадно ви удари урагана.

# 558
  • Вече на светло в София
Привет Hug
duh4enceto, срещу природата човек е безсилен. Живи и здрави да са хората.
При нас на село (кюстендилско) капка не е капнала повече от месец. Суша. Земята се е напукала. Тревата е жълта и изгоряла.
tzarina, и моя ми се струва доста пораснал на височина. През лятото сякаш растат по-бързо.
За четенето - четем, ама с мрънкане.  Задължителните глави от Под игото - не целия роман са прочетени. Всъщност остават ни само Клетниците и Бранислав Нушич. Принцът и просякът му хареса.

# 559
JoyДухчеее, а аз съм родена в съседният ти град Joy Joy До 8-ми клас съм учила там. Сега обаче въобще не ходя там. А и родителите ми от 15 години живеят в чужбина и къщата е заключена като музей. Понякога се отбивам до братовчедите си, но принципно предпочитам те да идват при мен в къщата на гости.
До сега метох навън поразиите от градушката Whistling Много куриозно беше със свекър ми Laughing
Той се тюхка за падналите гроздове и доматите, аз се тюхкам за счупените гладиоли и тагетеси Joy И никой не успокоява другия hahaha
Моят синковец се сетил, моля ви се, че можело част от книгите да ги изгледал като филм Thinking Бреййй, ама как само му ги ражда акъла тези неща. Отгоре на всичко вчера докато се върна от магазина и го заварвам подстриган нула номер Shocked
Искал да прилича на татко си, затова помолил да бъде подстриган като него. И мъжа ми, нито ме пита, нито ми казва, използвали, че ме няма и давай с машинката. И сега ми е много странно да го гледам такъв newsm78

# 560
MAD65 , така е ние да сме живи и здрави пък ще се оправим лека по лека
tzarina , много губиш като не си идваш  Mr. Green (казвам го с ирония )

# 561
  • в полите на Балкана
Днес си имаме две рожденички- живи и здрави, весела ваканция и щур купон!

newsm59   bigdance2    party023   ura   newsm59

Аз днес сътворих http:// http://prikachi.com/images/225/3612225l.jpg товa

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 20:01 от мамаРаче

# 562
  • Майничка
Честито на Стефани и Яна! Здраве, късмет и прекрасни емоции! Tada

# 563
  • София-България, Израел - където си поискам
Да, моето момиче днес пораства с още една година Laughing
Мама Раче, благодаря,че си се сетила  bouquet
Да са ни здрави и щастливи всичките дечица Peace

# 564
Щастлив живот на порасналите деца  newsm59
И честито на всички с името АНА

# 565
  • София и там където не се пуши
Да са живи и здрави, все положителни емоции пожелавам.

# 566
  • София
Мнооого здраве на пожденниците от здраве да не се отърват и още безгрижни ваканционни дни!   party023 newsm59
мамаРаче браво за  тортата! Специалист-майстор ! newsm10

# 567
  • I want it all and I want it now.
Честито на рождениците с закъснение. Да са живи  и здрави.

# 568
  • в полите на Балкана
мамаРаче браво за  тортата! Специалист-майстор ! newsm10

О, аз съм абсолютен новак в сладкарството. Това е първата ми торта с фондан, обаче съм горда с творението си. bowuu Реших да потренирам за рождения ден на детео. Ще сме на лагер и финансово неизгодно ми е да купя торта за четиредесет деца.  Embarassed Ако направя още една две сполучливи до тогава ще направя огромна ден преди тръгването.

Тук нощес имаше страшна буря. Всички далии са полегнали от вятъра, а гладиолите изпочупени.  Confused Сега пак вали, но кротко.

# 569
  • I want it all and I want it now.
мамаРаче Тортата е супер. Определено ти се отдава. Браво.   chef

Общи условия

Активация на акаунт