На покупки се отдава ЮЛСКАТА мама, от нея по-нетърпелива няма!

• 29 409
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
сега за да ви накарам да дойдете,ето ви и малко снимки на въпросното местенце.........

има и доста голям детски кът,готвят страхотно,тъй че вземайте кореми,бебета и ви чакам на плажа Mr. Green

# 601
Бочинка, много ми е мъчно за теб, но я се успокой и усмихни...На 7-ми, като се видим на лекцията, ще отпразнуваче после подобаващо рождения ти ден...Е, няма да е същото, но пък ще пийнечм по едно безалкохолно коктейлче в твоя чест и за твое здраве...

# 602
Калояни, нямааааш сърце да знаеш Laughing.

# 603
  • In the jungle out there..

Направо! И срам - никакъв!  Laughing Някои няма да видим море и през крив макарон тази година  Crossing Arms

# 604
а как ми се ходииии   grinning039

# 605
Момичета, каква лекция има на 7-ми във Варна?

Бочинка, ако знаеш как те разбирам мила! Нали и моя хубостник си ближе още раните и съм точно като самотна майка! Точно когато най-трябва да помагат и да ни обгрижва намират, макар и не съзнателен начин, да скатаят! Не се ядосвай обаче, не си разваляй празника и не ядосвай бебчо с негативни емоции! Нали знаеш - мъже! С тях зле, но без тях още по-зле! Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

Ако щете вярвайте, много се радвам, че бебко е мъж! Смятам, че в живота мъжете винаги им е по-лесно и успяват да скатават!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Калоянис, с риск да ни линчуват, да се пооправи времето и предлагам варненки да се сберем и да поседнем на това чудесно място, което си сложила на снимките! Обожавам цитронадата им с вкус на теменужки Simple Smile

# 606

Направо! И срам - никакъв!  Laughing Някои няма да видим море и през крив макарон тази година  Crossing Arms

А знам го това местенце, като ходя командировки във Варна се цопкам там и цитронадата с вкус на теменужки хмммммм, направо ми иде да хвана утре сутринта самолета и да дойда, ама няма да ме пуснат на борда с този еърбек  hahaha, ама вие не си мислете, че септември няма да ви нагостим  Mr. Green

Ей аз до сега си опрваях багажа за болницата, че ги бях разпиляла на сто места нещата, сега ги цопнах в една чанта, най-основните, а другото съм решила да изпробвам на Мъжо уменията за спортно ориентиране  Joy

А темата за мъжете и самотните майки, ми какво да ви кажа момичета, те оправия нямат, все нещо им е по-криво, по-тежко и са по-онеправдани  Twisted Evil Ей затова хич ми не трябва да ми помага, щото после като не може ми е криво и съм зависима  Crossing Arms

# 607
  • Стара Загора
Ох!Аз по принцип предпочитам да отида на планина,но след тези снимки....
Калоянис мъжлето ми е машинист и другата седмица като го пратят за Варна може да се замисля да дойда да тествам коктейлите.Макар,че ако дойда вече може да родя по пътя във влака.Толкова много пътувания имаме за 1 мес.,че не е истина.И днес ще забягваме от Ст.Загора ще ходим на бунгалата в Съботковци.Ако някой е ходил може да си каже мнението как е.Но за почивка скоро и дума няма да става затова сега да наваксаме.

# 608
Калоянис, направо си за  #2gunfire Нямаш сърце  Joy Искам и аз там... Това лято ми се размина ходенето до Варна за съжаление, иначе със сигурност щях да изнудя да ме заведеш Simple Smile

Бочинка, не се ядосвай на мъжа ти. Може би не е виновен... Този грип, който сега върлувал бил доста гаден. На една приятелка и детето и мъжа и го карат. Не му се сърди на твоя и не се разстройвай.

Капризче, мен едно от нещата, което най- много ме притесняваше беше клизмата, всички родили ми казваха, че хич не ти пука, това ти било най- малкия проблем, аз не вярвах, но наистина се оказа така. На мен дори ми е един от най- смешните спомени, защото тъкмо ми подейства и се затичах към тоалетната и едно бременно девойче супер любезно ме пита дали мога да й помогна, търсеше един кабинет. Аз за части от секундата се подвоумих, защото грубо да я подмина, ама ако не я подмина.... Laughing. Спрях се и казах, казвай, ама много бързо Joy. За Майчин дом съмнявам се да те зарадват с някое прахче, такъв напредък не мисля, че имат.

Не се сърди, но много смешно ми стана. Представям си картинката, аз ако бях сигурно щях да си призная в какво положение съм и да ме остави на мира...

И иначе тази моята приятелка точно в МД я оперираха и не са и правили клизма. Ще питам докторето като отида и ще кажа и аз какво съм разбрала.

Аз до сега сгъвах пране и пререждах гардероба. Не мога да разбера как може рафтовете на мъжа ми да изглеждат все едно някой се е бил вътре и трябва да се подреждат поне 1 път на 2 седмици  #2gunfire Joy

Джен, сигурна ли си че искаш да пробваш мъжа ти за "спортно ориентиране". Аз ако чакам на моя ще си загина. Както казах, той шкафа си не може да запази подреден, какво остава за нещо друго. Веднъж го помолих да прибере вече сгънатото пране и после 3 дни си търсих сутиена... Е познай къде беше, при неговото бельо  hahaha

Хайде, заминавам да гладя и да готвя и после да си дремна. Така и не се намотах да изляза, ще го оставя за следобяда това  

Hug на всички

# 609
Привет Wink

Аз да ви почерпя с нещо здравословно и вкусно, че днес мъжо ми е рожденник

ллеле, нас вчера от ужасна буря ни спря нета и днес докато ви изчетаааааа ! Да не говорим, че от сутринта само си чета и гледам ,как страничките се удължават и докато мина една и гледфам вече има и нова  Crazy

Аз пък да се направя на друг пророк и да ви кажа, че предвиждам , всички които са писали от 1 до 41 страничка, че ще родят  Joy hahaha

Танче, чакаме инфо Simple Smile

Кратунка, да те питам ти от професионана гледна точка ли си запозната с този заок за майките, защото аз по пронцип следя темата тук във форума, но никой не мидава точно инфо. Днес ще питам една позната, която работи в цосиалните, да се надяваме, че тя може да ми потвърди. ПРеди да забременея ме бяха успокоили, че дори семестриално завършила, ще си ги взема парите, но сега чувам различни мнения и не знам на кой да вярвам Simple Smile

Калоянис, направо нямаш сърце!!! така да ми се идва на море, но тази година няма да има как !

За козметиката - следя вашите мнения, но не разбрах Себамед заради алкохола била кофти така ли?А веледа - била добре заради биото? Аз също слушах доса кофти коментари за мустела, заради парабените, но ако вече са по-добре ... Simple Smile

За сега успявам в някои дни да поспя , в други - не. Крами съм имала 2-3 сравнително слаби. Отоци нямам, петна по лицето също/ Коаса си ми капе( че си я плескам с перхидрол от около 8 години) а за зъбите си ми болна тема от малка! Теглого за сега е добре- не мога да си върна тези с които забременях, ама не се и бутам много де, Mr. Green важното е бебка да расте. Иначе вече иси имам апетит, но пък толкова бързо ми става тежко, че не е истина!Стомаха ще се пръсне, ама очите искат още  Mr. GreenСтрии нямам, мажа се редовним, но съм съглсна с Джен че си е до ген  PeaceА з също много слушах коментари от рода -  с момиченца се погрознявало, че вземали от мамамкрасотата, но пък аз всно съм изключение, защото според всичките ми познати бременността ми се отразява много добре ( ама съм скормнаааа  Mr. Green)
Айде ситга съм писсала, че вече сигурно 10 отговора са изписана, тга пак трябва да чета  Mr. Green Аз сега ще си мисля, какво да правя, че вчера нали ушътъх и сега си няма какво да правя... Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 14:21 от franseto

# 610
Сега уговорката е такава:идвате,отивате на плажа,а а з ще ви гледам бебетата на бара  под чадъра,че не ме свърта от няколко години на пясъка-явно одъртявам.Тъй че имате оферта Mr. Green До 4-5 колички наведнъж поемам,с оставени шишета с кърма.Който е навит да свирка. Grinning
Джен,чакам те септември,да те видим колко си сериозна. ThinkingНа мен ми е най-хубаво надвечер о по хладно,с пълна чиния hahaha

# 611
Сега уговорката е такава:идвате,отивате на плажа,а а з ще ви гледам бебетата на бара  под чадъра,че не ме свърта от няколко години на пясъка-явно одъртявам.Тъй че имате оферта Mr. Green До 4-5 колички наведнъж поемам,с оставени шишета с кърма.Който е навит да свирка. Grinning
Джен,чакам те септември,да те видим колко си сериозна. ThinkingНа мен ми е най-хубаво надвечер о по хладно,с пълна чиния hahaha

Сериозна съм, като става въпрос само за моето тело  hahaha, ама с тия трима мъжове да видим как ще ми излязат сметките  bowuu

# 612

Сериозна съм, като става въпрос само за моето тело  hahaha, ама с тия трима мъжове да видим как ще ми излязат сметките  bowuu

Докарвай ги,бебетата при нас в ресторантчето,а останалите двама плюс моите двама хубостници  ги засилваме нанякъде по мъжки,мога т даже и да си се пооплачат един на друг.пък и да ти кажа,не вярвам ако им дадем свободно да чакат втора покана,тъй че хич не ги мисли.Стягай им багажа и идвайте Mr. Green
А пък а твоят мъжо е фен  на  нощният живот,хубаво уиски и пури -отвсякъде си е намерил компанията Laughing
A пък тебе ще те водя в любимият ми гръцки ресторант на кабакум,ето го:

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 12:50 от kaloqnis2007

# 613
Няма как да не дойдем просто, направо сме един за друг, Мъжо си пада предимно по нощен живот пури и уиски Mr. Green, а аз по гръцки ресторантчета, така че сме при вас септември  Hug Hug

# 614
Няма как да не дойдем просто, направо сме един за друг, Мъжо си пада предимно по нощен живот пури и уиски Mr. Green, а аз по гръцки ресторантчета, така че сме при вас септември  Hug Hug

ей го на мъжовете мястото
http://www.horizont.bg/EN/index.html
особено вечер олеле,само за там са.Като се довлекът и всички варненски,софийски и т.н разбирачи и фасони-те са,няма прибиране Mr. Green//чукни на галери,че нещо не се показва/

ПП.момичета да не се сърдите,че за развлечения говоря днес ама бебетата в повечко взеха да ми идват и ми се мисли за нещо по различно вече Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт