На покупки се отдава ЮЛСКАТА мама, от нея по-нетърпелива няма!

• 29 397
  • 726
  •   1
Отговори
# 660

Коско не се радва, казва, че си иска сестричка и че доктора е сбъркал hahaha и това е!!!

Сега така вика, но ще видиш като поотрасне бебето, каква партия ще си бъдат двамата  Wink  smile3540

Ооооо, със сигурност!!! Или поне така се надявам да е!!! Hug

Ох, преядох с картофките и сега едва дишам hahaha

# 661
Ех, не познах за момата на Танчето...Ама аз щото съм милостива и не исках да се мъчи трети път...Ама пък ще се сватим с нея и така ще си има готова и отгледана дъщеря, само да й се радва...
Е, май не остана мама с неясен пол на бебо...макар и да мисля, че на финала ще има изненади...Трябва да направим статистика...Колкото до 34-а страница, както Петето е писала и аз съм там, ама не се страхувам, че може да съм следващата родила, то това е Божа работа и аз засега няма как да я контролирам Mr. Green

# 662
...Трябва да направим статистика...Колкото до 34-а страница, както Петето е писала и аз съм там, ама не се страхувам, че може да съм следващата родила, то това е Божа работа и аз засега няма как да я контролирам Mr. Green

Свате мила, точно това си мислех днес, колко ли изненади ще има като започнат да се раждата малките съкрошища newsm78 newsm78 newsm78

Пък тя твоята девойка ще има избор - или на нйната възраст или с около 4 години по-голям от нея Hug

А за равдането и аз не се притеснявам, само да е когато доки е тука!!!
Забравих да кажа, че бебето е около 2590гр., което си е съвсем ОК, явно това човече ще е голямо бебе, до 10,07 ще стане поне 3200гр., но да ми е живо и здраво!
За сравнение Коско се роди на термин и беше 2900гр.

# 663
ох и аз преядох,сега едвам се дотътрих до дивана Rolling Eyes
А за изненади,не мисля че ще има,техниката е доста напреднала и мисля ,че всико ще си остане както досега,независимо какво ни се иска на нас Grinning

Ако знаете как ми с ее дояло козунак,ама домашен-не е истина,ама ако реша да си направя  със сигурност ще ям дървото този път. Mr. Green

# 664
  • София
Танчеее, хайде честито  stork-boy

Калоянис, знаеш как да изкушаваш, признавам ти го Simple Smile

А киселини и аз имам ужасни тези дни. Каква е тая работа, направо не знам, уж ми бяха минали ама ей на - пак.

# 665
Здравейте момичета,
радвам се, че се запознах най-после с някои от вас на лекцията днес! Simple Smile
Дано утре отбора е по голям.
За козметиката на Себамед - вижте тук http://www.ewg.org/skindeep/search.php?query=sebamed&h=Go. Има за инфо за 3 продукта и нещата не изглеждат никак добре. Кофти е, че няма нищо за Waleda. Аз също си мисля да е изцяло био, но не мога да реша все още каква.
Исках да ви питам и за ваксините - има ли някой който мисли да не ваксинира бебо?
А и още нещо - някой ако има някой изпитана рецепта за сладкишче с черешки и ягоди ще е супер. Аз направих едно, което се оказа много добре. Ако някой иска ще дам рецептата.

# 666
Здравейте момичета,
радвам се, че се запознах най-после с някои от вас на лекцията днес! Simple Smile
Дано утре отбора е по голям.
За козметиката на Себамед - вижте тук http://www.ewg.org/skindeep/search.php?query=sebamed&h=Go. Има за инфо за 3 продукта и нещата не изглеждат никак добре. Кофти е, че няма нищо за Waleda. Аз също си мисля да е изцяло био, но не мога да реша все още каква.
Исках да ви питам и за ваксините - има ли някой който мисли да не ваксинира бебо?
А и още нещо - някой ако има някой изпитана рецепта за сладкишче с черешки и ягоди ще е супер. Аз направих едно, което се оказа много добре. Ако някой иска ще дам рецептата.

ето; http://yoli-www.blogspot.com/2010/07/blog-post_07.html

исках до го направя за рождения си ден,ама не би нали трябваше да пазя дивана,та сега кой знае кога ще стане
ето ти още няколко:
http://yoli-www.blogspot.com/2010/04/blog-post_19.html
http://yoli-www.blogspot.com/2011/01/blog-post_26.html
http://yoli-www.blogspot.com/2008/09/blog-post_2404.html
http://yoli-www.blogspot.com/2008/09/blog-post_7799.html
http://yoli-www.blogspot.com/2008/09/blog-post_856.html

# 667
ето и счереши,не помня от къде е рецептата:
Продукти : 1 готов блат за торта,600 гр. сметана,400 гр.череши,1 ч.ч захар,1 пакет цветен желатин Череша/92 гр./,200 гр. сирене Маскарпоне.
Приготвяне : На дъното на тортена форма слагаме готовия блат /при желание може да си направите какъвто и да е блат за торти…аз нямах много време и за това ползвах готов/.Разбиваме изстудената сметана със захарта до сгъстяване и прибавяме към сместта сиренето.Изливаме върху блата и оставяме в хладилник да се стегне.През това време приготвяме желатина,според указанията върху пакетчето и изливаме върху сметановия блат.Част от черешите обезкостяваме,а другата част оставяме цели и със дръжките за украса…Украсяваме според фантазията си

# 668
Здравейте, редовно ви 4ета и ре6их и аз да се вклю4а по въпроса със седенето в къщи .... мноооооого ми  е скучно. Постоянно си мисля за работата и ми е много гадно,че живота си продължава и работата върви и без мен. Чувствам се много подтисната от факта че вече сам вън от играта. Вместо да си почивам и да се радвам и подготвям за събитието, аз се измъчвам да се депресирам от това че се превръщам в домакиня и изоставам в професионалното мнение.

Сега ми остава о6те един месец ... чакам бебчо и се надявам да превъзмогна тази депресия. В краи на сметка това е наи-важното - малкия ни 6у6ко.

Поздрави на всички Simple Smile

# 669
Между другото има ли желаещи юлски мами от Пловдив за кафенце. Може да се съберем на по сладолед в сладоледената къща и да си побъбрим. Пишете ако има желаещи...

Аиде пускам си ергени за една седмица Popcorn

# 670
  • на село
Между другото има ли желаещи юлски мами от Пловдив за кафенце. Може да се съберем на по сладолед в сладоледената къща и да си побъбрим. Пишете ако има желаещи...
Аз съм ЗА  Peace

# 671
  • София
Между другото има ли желаещи юлски мами от Пловдив за кафенце......

И аз съм от Пловдив..и аз съм много желаеща, ама цъ, не мога  smile3537

Юлка и тя е от Пловдив...Ако се организирате нещо, не я забравяйте  Wink

# 672
Мираж, радвам се че сподели с нас как се чувстваш. Говори за това с близките си повече, сега имаш нужда да се усещаш подкрепена. Аз също се присъединявам към подкрепата на всички юлски мами. Говори на Ида когато я виждаш, тя познава гласа ти и това ще я успокоява - ако ти разрешат да й оставиш нещо което мирише на теб около нея, ще е добре -  шал например, тя познава и миризмата ти.
Вярвам че двете скоро ще сте заедно и ще сте щастливи!!!

Таня, честити сини гащи. Между другото и аз мисля че на финала ще има някои изненади - няма да са много, но все пак. И аз искам статистика.

Направих си тиквичките във фурна, както беше писала ..............кой беше? Станаха прекрасни и преядох.

А, щях да забравя за днешния си доплер - момиченцето ми е 2100гр., изцяло си отговаря по размери на седмицата, добре се кръвоснабдява всичко. Все още не е слязла ниско надолу, води достатъчно, плацента - 2 степен. Доволна съм.

И момичета искам да ви питам - колко от вас ще отглеждат бебетата си с домашни любимци? И най - вече ме интересува с големи породи кучета? И как мислят да се справят?

# 673

Е не е истина просто. Как можа толкова вкусотии да покажеш   chef #Crazy Как ми прави сладко ако знаеш Simple Smile И разбира се всички рецепти изглеждат зашеметяващо. Така го харесвам блога на Йоли. Обаче с тази тъпа кръвна захар само се спирам... Обаче роди ли се бебока, всеки месец ще правя торта. Просто няма как ме спрат, ще си имам сериозно оправдание  Joy

Буболече-Мече точно днес писах и аз за работата и чувствата и емоциите, които изпитвам по повода. С други думи и аз съм като теб. Явно само ние сме сбъркани, защото май никоя друга бъдеща мама не сподели подобно нещо. Така че давай да се стягаме, работа винаги ще има и няма да ни забравят за 1 година, но децата са нещо много по-важно и ценно от работата  Hug

# 674
ludesita аз лично не съм съгласна за ваксините, но те са задължителни ако искаш детето ти да посещава детска градина, а мисля и за училище са задължителни. За детските също. Та така. Можеш разбира се да избираш по-качествени (за някои има опции), та това е. За моя син трябваше да избирам от ваксините по здравната каса или по-качествени. Избрах по-качествени (става въпрос за ибор между ДТК и Пентаксим), но сега доколкото разбирам Пентаксим е ваксината по здравната каса (а аз се прецаках навремето, че трябваше по 50 лв на прием да давам). Та така. Но ако искаш, можеш да откажеш на твоя отговорност ваксините. Също можеш да отлагаш, особено ако детето е болно, когато е времето за следващата ваксина. Трябва да е здраво по време на имунизация/ваксинация.

Общи условия

Активация на акаунт