На покупки се отдава ЮЛСКАТА мама, от нея по-нетърпелива няма!

• 29 407
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, мами!
Днес ми е последния работен ден преди болничния. минавам само да ви видя и да се похваля, че въпреки огромното ми любопитство още не съм отворила на стр. 34 да видя дали и аз не съм там...
Да се пооплача малко...Ужасно ме боли срамната кост. Направо ме къса от болка. доки каза, че е нормално, но мен ме е страх да не тръгне малката при такива болки. Ще пия но-шпа, пък дано мине, че не се трае...
И аз съм от любопитните да узнаят пола на бебчето на Танчето и залагам на момиче...

# 586
  • София
А добро утро!

Мерси за закуските и кафенцето!   bouquet

Rakkaus, ти в Майчин дом ли ходиш по ЖК? Ако си там, моля те, пиши ми коя ти е докторката, за  да не взема да я избера нея по ЗК, тъй като другата седмица трябва да отида и да се запиша наново, защото докито по ЗК спря да работи и сега трябва да се запиша при друг. Ориентирала съм се към д-р Карамишева. Благодаря ти предварително

Мне, ходя си само във Вита, по ЗК не ходя никъде, нещо ми се видя безсмислено.

Снощи пак много сте писали, ей! Аз пък снощи за пръв път от доста време си легнах в що-годе нормален час (преди 3  Mr. Green) и спах като заклана. Дай, Боже, всекиму!

Аз си доглътвам кафенцето и се запътвам към лекцията в ЦУМ, надявам се да се видим с някои от вас там. Хубав ден!

# 587
Добро утро! Аз се излюпих и мисля да излизам на разходка, че ми се струва че има шанс да завали по-късно.

Нутела, аз смених Атанасова с Карамишева. Не знам дали си прочела за моите премеждия с нея, но аз съм много разочарована от нея. Настина не я препоръчвам...

Момичета, инфото за клизмата е много успокояващо. И аз ще питам моя док като отида на 13-ти за всеки случай Simple Smile

Леле, Петя с тези палачинки ще ме побъркаш. Така ми се ядат  Embarassed Embarassed Embarassed Моля те прати ми малко с шоколадче   Hug

rumi_m2001 приятен последен работен ден. За срамната кост и мен ме боли постоянно, понякога по-поносимо, понякога е нетърпимо. Можеш да взимаш някакви свещички за болката. Мен така ме посъветваха.

Хубав ден на всички и по-късно пак ще мина да ви видя!

# 588
Добро утро!
Като никога изчетох всичко до момента!!!
Но нали днес съм от 11 на доплер и ще ходя след това на работа, та имам една прекрасна спокойна сутрин - сега съм по халат след баня и с кафе.
Фейт, тази снимка с кафето така ме размечта...............

Петя, доплера ми е за пръв път, защото при всяко посещение до сега - УЗ и тонове с една слушалка на корема. А сега ще гледа кръвопотока на пъпната връв, на плацентата и там още на две артерии, ама не им запомних името.

Ох, момичета, това с безсънието ... много лошо. Аз може би защото се изморявам много през последните седмици, и физически и умствено и спя като къпана всяка вечер, само ми е трудно в моментите когато сменям позата - което е 2 - 3 пъти на вечер.

Прегръдки и хубав ден.

# 589
Добро утро! И аз станах в рано- в 7,30ч въпреки времето навън, подходящо за сън. Пих кафенце, прочетох ви и сега хапвам палачинки естествено.
rumi_m2001, и мен ме болеше, но от няколко дни спря да ме боли незнам защо newsm78
Като чета, че Танчето има петна по лицето и аз залагам за момиче, защото така съм се опетнила, въпреки, че с предишното/ пак момиче/ въобще не погрознях, дори напротив.
За стриите: аз нямам и преди не съм имала, дано не се появят по-късно.
Моят болничен започва на 13-ти и смятам от тогава да започна вече с покупките и подготовката- все пак не съм писала на 34-та стр.  Laughing
Приятен ден на всички  bouquet

# 590
Добър ден, мамчета!
Искам отпуска! Вчера това говорих с акушерката, да не ми издава болничен, че няма да го ползвам заради 18 м. осигуряването, та и юни съм на работа. Мисля да си взема 10 дена от отпуската обаче и ще си оставя още 14 дена, за всеки случай, ако нещо пак с въпросния болничен не съм до изчислила.
Писна ми да сме в ремонт, вече полудявам! Искам да си подредя къщата, че е някакъв ад, ама не... ония идиот монтажиста, вчера счупил два перваза на вратите и съответно сега ще чакаме новите до понеделник, а други 3 са изцапани с перманентен маркер та ще ги чистят и пребоядисват! Просто нямам думи! От една седмица всяка сутрин в 9 ми цъфват майстори в къщи, не успявам да се наспивам, мъчат ме киселини - абе кривондел съм станала! 
Джен, сега да се разберем не те знам какво си сънувала, ама ще ме прощаваш моя синковец има забрана преди 15.07 да излиза (дори и самоинициатива не му позволявам)! Много ме е страх като мен да не реши да излиза месец по-рано, че като знам майка ми колко сълзи ми е изревала... родила съм се 1900 гр., 40 дена в кувьоз - абе на никой не пожелавам да вижда детенцето си така! Така, че всички бебочовци да си чакат 9 месец и да не мърдат!

Нещо щях да пиша, но забравих какво... старост нерадост! Simple Smile
Отивам сега да изпиша няколко анекса Simple Smile
Ще ви наблюдавам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 591
  • Стара Загора
Здравейте!Абе вие наистина сте се замислили за 34-та стр.Аз трябва ли да се чувствам защитена понеже ме няма на стр.
Гледам,че доста от вас не ги лови сън нощно време.
За козметиката аз съм се спряла на Веледа понеже е изцяло био.В момента използвам олиото против стрии и съм доволна,нямам нови,но после като се свие кожата не знам дали няма да се оплаша. #Crazy
Поръчах си течния Ариел бебе от Гърция и се надявам да е също толкова хубав колкото този който ползвам сега.
Ако така стои въпроса с клизмите за секцио в смисъл вече дават хапчета,как е с нормалното раждане.Другата седмица ще разпитам докито да ми каже.
Мецани и моето съпружеско тяло прави опити да ме гони от спалното ложе,но аз не се давам лесно.Като отвори дъскорезницата и почвам да го блъскам и джаскам докато не се обърне и млъкне. Joy
За Танчето имам чувството,че ще е момък,но ще видим. newsm78

# 592
  • Варна
Бясна съм! Ей сега се чух с моя мъж, нали е в Сл. бряг. Болен бил, смърка и кашля по телефона и бил отпаднал  #Cussing out Утре трябваше да се прибере, защото съм рожденничка. Е да, ама не, казах му да си седи там и да се лекува, нямам намерения и аз да се разболявам. Яд ме е, защото сам си го направи, като стана Май месец и хукна по къс ръкав, без значение студено ли е, топло ли е. А аз постоянно го предупреждавах, че разболее ли се неща да го виждам! Тази година бях решила да празнувам по-спокойничко, само семейството, да излезем да се почерпим някъде, а сега нашия няма да присъства! Писна ми, не стига че цялата бременност сама я изкарах и сега на рожденния си ден пак ще се подвизавам като самотна  майка  #2gunfire

# 593
Бочинка не се ядосвай мила, може само да е настинал човека, защо да не дойде да си излезете някъде, пък ще стои на разстояние от тебе и ще те пази  Hug

За Танчето - твърдо е МЪЖ  Mr. Green

# 594
Добро утро!И аз тази вечер като почудо легнах къ 1,30ч и съм спала като заклана д о преди малко.И сега ми е едно умотано като пияна съм.
На който му се пие кафе край морето да пристига към Варна,чакам го Grinning Има един чпонски ресторант с бар и биич бар на самият плаж и пред него палми с огромни шезлонги,тъй че ще го водя веднага Laughing

Аз дне с от 2ч съм при док,стискайте палци да ми спре гинипрала,че ще откача от него,аз и без това съм от кукувците. Mr. Green
Айде отивам да си правя кафенце,че едвам гледам Peace

# 595
Капризче, мен едно от нещата, което най- много ме притесняваше беше клизмата, всички родили ми казваха, че хич не ти пука, това ти било най- малкия проблем, аз не вярвах, но наистина се оказа така. На мен дори ми е един от най- смешните спомени, защото тъкмо ми подейства и се затичах към тоалетната и едно бременно девойче супер любезно ме пита дали мога да й помогна, търсеше един кабинет. Аз за части от секундата се подвоумих, защото грубо да я подмина, ама ако не я подмина.... Laughing. Спрях се и казах, казвай, ама много бързо Joy. За Майчин дом съмнявам се да те зарадват с някое прахче, такъв напредък не мисля, че имат.
Калоянис, недей така, имай милост, така си представих едно кафе с цигара на плажа, на обед една биричка, ех, мечти, мечти. Толкова обичам да седя на брега и просто да гледам морето, много ме успокоява. Покрай малката обаче последните две години не мога, че нали я гледам, та няма така безметежно да си седя и да мълча. Така като гледам и скоро няма да ми се отвори парашута, но пък яе се радвам на децата надявам се Laughing.
Джен, вкара интригата и забегна Joy.
Да се оплача чудя се вече втора бременност какво е туй крампа и има ли то почва у нас, та в ранни зори разбрах какво е. Бая ме стегна прасеца, много неприятно нещо верно, особено както си спиш да се случи.

# 596
Ейййй голяма активност особено през нощта  hahaha
Аз снощи заспах на дивана преди 24ч, преместих се на спалнята и си спах чудесно до 7,30, когато станах само за WC и после си продължих блажено до 10ч  Mr. Green Не ми завиждайте  Wink Е, и аз чувствам вече разни неудобства, но си спя...

Капризче, аз понеже и аз таковата от клизмата се наплаших та питах доки! Той като се разхили, и ми каза, че в 21 век кой прави клизми има си медикаменти! Simple Smile Та се успокоих де...
Миналата година като лежах в Майчин дом на съседката за секцио и прравиха клизма. Така че е малко относително кои болници са в 21 век...Акушерката от курса ни каза, че на някои места /по-цивилизовани/ давали някакви свещички, доколкото разбрах и при нормално раждане.

Срамната кост  ме боли, когато ставам след като съм лежала или седяла по-продължително. Смятам, че е нормално.
И аз имам освен краен срок /термина/ и минимален /не знам как по друг начин да го кажа, сещайте се  Embarassed/ т.е бебо да не се появява преди 20-ти, че тогава чакаме татко му. Казала съм му, че без него няма да раждам! И на бебето му говоря постоянно да си седи вътре и да не бърза, че тати го няма  hahaha
Днеска пак разцъкахте всички палачинки, добре че скоро си правих та не ми се яде, че не ми се занимава сега. Аз съм на мюсли и плодове.

Айде лек ден на всички Hug

П.П Очакваме нови сънища  hahaha

# 597
  • София
Здравейте!
Джен,какви са тези сънища Joy мен ме няма на прословутата страничка,а и си мисля че ще съм от последните родили Joy да му мислят другите Mr. Green
Танче,стискам палци за прегледа и с нетърпение те чакаме със щъркелче! Hug
Калоянис,и на теб стиснати палци за прегледа! Hug
На мен и днес ми се очертава един мързелив ден.Нищо не ми се прави Rolling Eyes
За спането-един ден спа като пън,на другия само се въртя.Много ми е неудобно вече Rolling Eyes
Прах за пране аз съм ползвала Тео Бебе и съм много доволна,сега пак съм с него Peace
После ще намина да "ви видя" пак

# 598
  • Варна
Бочинка не се ядосвай мила, може само да е настинал човека, защо да не дойде да си излезете някъде, пък ще стои на разстояние от тебе и ще те пази  Hug

За Танчето - твърдо е МЪЖ  Mr. Green

Джен, май ще се окаже грип мила, защото имало и други болни в хотела. Той го е лепнал вируса и като се е разгологъзил и готов - болен  Sad Да си седи там, че съм му много ядосана, не искам да рискувам...Поплаках си вече, какво да правя  Cry
И аз да дам прогнозата си за Танчето - 100% мъж  Peace

# 599
  • София
Относно клизмата,поне за мен не беше нещо неприятно.И сега също си я има,за  Шейново става въпрос.Една приятелка скоро роди там и нищо не се е променило през подледните 4год от към обичайните процедури  Peace

Общи условия

Активация на акаунт