На покупки се отдава ЮЛСКАТА мама, от нея по-нетърпелива няма!

• 29 382
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Привет и от мене  Hug
Ейййй няма такова писане значи...денем,нощем голяма активност,ама така да е кефя се на всички ви HugНа мен първата ми работа сутрин като стана е да закусам и пред лап топа да ви видя как сте,то вече сме си като семейство и после се залявам с неща които имам да правя
Да ви кажа и аз много хъркам вечер Embarassed,а досега не съм хъркала така,ужас.Мъжа ми снощи неможал да спи.Явно е от бременността.Днес много ме мързи ,нещо нищо не ми се прави.Май ще карам мързелив ден.Вчера следобед така спах като пън,че снощи заспиване нямаше Shocked
Джен еееее уби ме с този твой сън Joy сега ще следим да видим дали сънищата ти се сбъдват
Капризче запис на тоновете правя от 29 г.с.
Бочинка не се ядосвай мила.Пак ще си изкараш хубав деня,сега не е най удачният момент да се разхремваш,така,че после ще си отпразнувате  Hug
Калоянис за местенцето го знам,супер е.Откакто го направиха,като си ходим на Варна(нали съм си варненче)задължително го посещаваме.Живот и здраве се надявам и това лято да го посетим  grinning039
Франсето честити ти рожденник  party023.Да ти е жив и здрав и едно сладко подаръче след няколко седмици  ylinfant
Аз отивам до банята.После ще ви нагледам,че с тази активност няма да мога пак да ви смогна Hug

# 616
Франсето мила, зачетох се (макар малко по-диагонал). Според мен завършиш ли семестриално, вече си завършила висше и по памет те отписваха. По мой спомен, за този период държавата спира да ти внася и здравните... А за да ти изплатят обезщетението трябва да си в редовна форма на обучение, т.е. още да се водиш студент. Личния ми опит с данъци и осигуровки, ме навежда, че ако държавата може да тълкува нещо в своя полза го прави, после върви и доказвай, че нямаш сестра - т.е. по-добре не рискувай да си изгубиш помощта и си запази това изпитче за догодина! Дано го обясних като хората, че пиша тайничко... после ако не е ясно, ще пиша пак!

# 617
Здравейте и от мен, днес цяла сутрин не иска да ми зареди страницата на форума или я зарежда, не ккъдето трябва  comp03
Да ви се похваля вече съм горд собственик на помпа за кърма - Bertoni. Въобще незнам дали е хубава или да, само за нея не бях чела нищо и взех че си я купих Simple Smile
Ека аз си пия витамините - Prenatal даже док ми каза че е добре и след раждането да продължа Simple Smile
Пете купих си въпросния крем и ми харесва, но нямам база за сравнение. От няколко дни си мажа зърната сутрин и май има ефект защото са по меки, а имаше и едни корички, които паднаха самички.
Калоянис, въпреки че тази година май ще се размине почивката на море, което не се е случвало от около 10-12 години направо се размечтах и аз да ти дойда на гости, пък да видим дали дали моя бебок няма да се роди във вашето родилно, така или иначе не съм решила къде ще е събитието, дано само е в болница newsm78
Франсе да ти е жив и здрав рожденника и много да те слуша и обича  1dating
Сис къде се намират тези бунгала? и весело прекарване newsm41

# 618
Кратунка, аз специално ходих при нашата секретарка в уни-то и тя каза, че докато не си взема държавния от там ще си ми плащат здравните осигуровки! Аз специално попитха, че и това ме интересуваше, но каза, че ако съм семестриално завършила ще ми пише това на уверенито и за това се притеснявам, дали няма да е проблем. Иначе и в двата случая секретарката каза, че съм си с активни студентски права - редовно Simple Smile

Ох, аз от нямане какво да правя, взех че излъсках банята, че тук-таме ми се виждаше за почистване  Mr. Green Ама аз като почна, само тука , после малко там и накрая всичко мина, че не мога до половината да го оставя  Mr. Green Хубавото е, че мъжо го няма да ме види, че така ще ме навиква.... Сега яко ме боли кръста, че вратата на банята и от двете страни е от горе до долу е огледало и като го измих ми прималя. Бързам д лягам, че рожденника се прибира и не трябва да ме завари такава пъшкаща  Mr. Green

Бочинка, мила много кофти с мъжо ! дано е само настинка и да може да си се видите утре Simple Smile

Юлианче, аз за това одавна престанах да се притеснявам за мъжо Simple Smile Той ме пита какво, аз му предлагам 2-3 варианта и ги оправяме. Ако толкова пък реши да си промени мнението(  макар, че на него много не му пука) си се оправя сам  Wink

Сноу, честита ти придобивка Simple Smile

нямам търпение за срещата утре Simple Smile дано не ми  мине котака път, че пак се очертават 100 задачки Simple Smile

# 619
  • Стара Загора
Момиче минавам да ви кажа чао и приятен уикенд.Като се върна ще пиша.Лек и усмихнат ден макар,че вали дъжд!
На всички Hug

# 620
Сетих се какво забравих в предишния пост  Mr. Green
За крема за зърна - акушерката от курса също препоръчва Лансинох
За витамините - аз съм изпила само една опаковка /мисля че 30 бр бяха/ към 5-6 мес. Иначе както някой вече каза /съжалявам, че не помня кой  Embarassed/ косата след раждането ще си капе и без това. Точно защото по време на бременността не е капала  Peace За зъбите съм съгласна, че до човек и до организъм, но това което бяха казали на мамата, която пусна темата за витамините - ти не пиеш ли витамини, ще ти окапят зъбите и косата, ми се вижда малко пресилено Thinking

# 621
Пак съм аз Simple Smile
Мамчета разгледахте ли сайта на oilatum (http://www.oilatum.bg/video-urok-4.html)? Има видео за кърмене, захранване, масаж ....
Някои да е ползвал тази козметика? Аз нещо се позамислих newsm78 или вашия съвет е Себамед или Мустела, нещо което е изпитано?
Моят племенник го къпехме с Бюбхен, интересно ми е мамите с опит да споделят Simple Smile

# 622
Здравейте,коремчета!  Hug
Снощи и аз бях в отбора на неспящите,четох ви докъм 2 часа,но ме мързеше да пиша.Моя бебешон много ме измъчи,то голямо протягане,голямо наместване-цяла нощ.
Франсето,честит ти рожденик!    party023 Да ти е жив и здрав,много да те обича и да те глези Simple Smile newsm67
Аз нямам търпение да се похваля - вчера си взехме кошарката  newsm44 Мъжът ми и той бе ужасно нетърпелив -веднага се захвана да я сглобява и до посред нощите с това се занимава.После половин час седя и се радва на люлеещия механизъм(и на добре свършената работа).Днес аз хубаво я почистих от прахоляка и чакам да ми изсъхне първата пералня бебешонски нещица,за да си ги редя в чекмедженцата.Само гладенето ми е малко досадно занимание,ама няма как,поне в началото...
Направихме и някои други покупки-дребни неща-шишета,хавлийки,залъгалки(за всеки случай).Само малко се ядосах на себе си,че не съм видяла че на залъгалките пише да не се стерилизират в микровълнова,ама карай...ще ги сваря за 5 мин в някоя тенджера:) Пък и се надявам да не ги ползвам много...
Преди малко си изтипосах коремището  в общия албум .Аз до вчера си мислих,че моя тумбак е огромен,ама в магазина такива бременни видях,че ми дожаля за тях...Горките,как изобщо успяват да ходят!!!
За стриите - мажа се почти всеки ден от 4-5 месец някъде,сега гледам да не пропускам,защото почва едно опъване до болка.Ама нали съм много умна-досега си мазах само тумбака,че аз гърди почти нямам ,а и не пораснаха кой знае колко като забременях.И резултата е на лице- сега гърдите ми са като слънца с огромни цикламени лъчи SadПочнах да ги мажа от седмица насам,ама се съмнявам това да помогне...Успокоявам се,че все пак не са много,предполагам,че като избледнеят гледката няма да е твърде страшна!
Това ,което ме притеснява е пъпът ми.Той отдавна взе да изпъква и дупката от пиерсинга се е разтеглила ужасно-страх ме е,че кожата отгоре ще се скъса всеки момент и тогава вече ще стана една красива...
Ей,като почна да говоря за себе си нямам спиране  newsm53
На момичетата,които са на прегледи днес пожелавамм по-късно да се включат с хубави новини!
Стискам палци на всички,които имат нужда
Джен, днес си мисля,че може да си сбъркала с твоя сън...като гледам как ми зачестиха подготвителните контракции...Ама дано устискам още малко...

# 623
Привет и от мен(нас)  wavey

Опънала съм пупата на дивана и само гледам как се мърда бебка вътре  Heart Eyes
Признавам си, че не съм ви чела днес...цял ден си оправям файла с поръчките от Mothercare. Пратих я вече  Crazy Сега направих и поръчката от Пакостник и направо се изморих.
Уж всичко бях прегледала и решила, но проверки, пресмятания...от 11 часа насам с малка пауза само това правя  Laughing

От 6ч съм на фризьор. Еми няма пък само jen (дано не бъркам) да ходи  4470 Нали утре ще се видим с голяма част от Софийските Юлски Коремчета , та ще се опитам с прическа да разсея погледите от бутовете ми  Laughing

Франсе, честит ти рожденник ! Много да те слуша и да помага за бебка после  Mr. Green

По-късно може пак да се включа, ако пък - не...утре ще си  newsm57 newsm57 newsm57 с част от вас  Laughing

# 624
  • Стара Загора
Ку - ку  bye
Голяма активност от вчера насам, ама "вината" май е на Джен и на "пророческите" и сънища  hahaha
При нас от сутринта вали и е много гадно времето, но това не ми попречи да отида малко да се  разкрася - маникюр, педикюр и вежди  newsm03 утре имам и час при фризьорката да се боядисам и за прическа, че утре вечер ще откривам сезона на сватбите  married
Вчера след срещата с доки се оказа, че съм анемична и сега трябва да пия феро-фолгамма  Sick
Франсе, да ти е жив и здрав рожденика и много да те слуша и обичка   newsm67
За зърната ми препоръчаха Гермастан и Лансинох  newsm78 още не съм си избрала
За витамините - не съм спирала да ги пия от 4-5 месец и мисля да продължа и след раждането
С нетърпение чакам Таня да се включи и най - после да каже какво ще е бебчето, аз все си мисля че ще е госпожичка
Бочинка, много съжалявам, че милото няма да може да присъства на празника. Представям си как се чувстваш  Hug дано поне се компенсира подобаващо   Gift
Изпъвам се пак на диванчето, че ме домързя много

# 625
  • София
Здравейте и от мен. И аз тези дни само ви чета, че нещо ме мързи да пиша.

Привет и от мен(нас)  wavey

Опънала съм пупата на дивана и само гледам как се мърда бебка вътре  Heart Eyes

От 6ч съм на фризьор. Еми няма пък само jen (дано не бъркам) да ходи  4470 Нали утре ще се видим с голяма част от Софийските Юлски Коремчета , та ще се опитам с прическа да разсея погледите от бутовете ми  Laughing

Франсе, честит ти рожденник ! Много да те слуша и да помага за бебка после  Mr. Green

По-късно може пак да се включа, ако пък - не...утре ще си  newsm57 newsm57 newsm57 с част от вас  Laughing

Моя момък все го гони сценична треска. И аз си го гледам как ми се мърда, ама я съм посегнала да го видиофилмирам и той спира.
Мен утре ще ме гледате без прическа.  Rolling EyesMr. GreenЗаписах си час при личния ми фризьор/мама за боядисване след срещата, така че ще съм силно побеляла, но се надявам да ми гледате корема и бутовете, а не косата  Mr. Green

за зърната Първо да успокоя Петя, че на мен коластра ми тече вече от два месеца и мисля да съм последната родила от темата. То и по термин ми се пада. Мисля с нищо да не си ги мажа. Реших да действам както ще е след това. Като ми потече, го размазвам около зърното и защото лявата пуска повече, го мажа и на дясната да не е ощетена. Ама тази сутрин се улях. Събудих се и толкова беше текло, че се беше стекло между двете и беше засъхнало така. На мен явно вена кава ми е дълбоко скрита, защото все още от време на време спя по гръб.
Което ме сети и за спането. От толкова оплакващи се, че не спят реших да не се обаждам, ама ...  Спя като пън и едва ставам за работа към 9. Добре, че сме с плаващо работно време, та стоя по до късно да отработя.
За козметиката Бях на две лекции, където ни презентираха Ойлатум и се зарибих. А и вече имам от тях подарък две опаковки емулгент, та покрай тях мисля да си направя серия.
Айде и аз чаршафосах, ама така е като пиша рядко.

# 626
  • Стара Загора
Момичета, аз пак се включвам, но се порових за праховете за пране и ... за този Ариел ли говорите (които го взимате от Гърция) ? http://www.torba.bg/-prodava-prah-za-prane/138-ariel-sensitive-2090ml-.html
Междудругото и на мен от известно време ми текна коластрата, но е много оскъдно. В смисъл, че като съм без сутиен нямам такива петна по блузите или сутрин като стана, просто имам леко засъхнала коластра по зърната  Rolling Eyes

# 627
Здравейте!   bouquet

Аз днес вече се чувствам съвсем добре, надявам се и утре да се задържи така!  Crazy

За витамините: пих Пренатал от самото начало до миналата седмица, когато доки каза да ги спра. След раждането ще ги започвам пак.

За крема за зърна: Лансинох, защото не се измива. Май няма да мажа предварително. Взех си и от техните подплънки за кърмачки, че нещо имах няколко "коластрени инцидента"...  Blush

За спането: като цяло си спя добре, като изключим ставането до 00, което е между 2 и 8 пъти на нощ...  ooooh!

Бочинка, знам какво ти е... Много  Hug Hug Hug

Франсе, честит ти рожденик днес!!! Да ти е жив и здрав!   Gift

Танче, чакаме те с новините за цвета на гащите!  Whistling

Фейтче, ти ясно що не си спала тая нощ, със сигурност си била развълнувана!  Flutter

За помпа за кърма: в крайна сметка взехме от UK на Авент ръчната. Ама си седи в кутийката и чака да ѝ се наканя да я "сваря" и да я прибирам в багажа на болницата...

Калоянис: ехеееееееееее, направо суперско местенце, септември може и ние да ви дойдем на посещение!  Peace

Май имаше още неща, по които исках да пиша, но излетяха......  Crossing Arms

Хубав ден на всички!  Hug

# 628
Момичета, здравейте   bouquet

Четох ви, но толкова информация моя мозък не може да побере Rolling Eyes

Запомних само хубавите морски картини, те също допринесоха за не възприемането на останалата информация, направо се размечтах... Wink

Аз днес бях на док да ме види, тъй като си имам още контракции . Шийката за сега държи фронта, но бебето вече се е фиксирало и май няма да изтрае още много на топло. Док каза, че може и да не устискам още две-три седмици. За това продължавам с магнерота 3х2, пък дано се забави малко.

Минах и през Тина Киркова другата седмица ще ходя там да следят тоновете, че док излиза в отпуска.

Франсе, Честит празник и весело прекарване!  newsm67 Аз мислих да не бързам с взимането на държавния, но в СУ се оказа, че ме водят семестриално завършила и вече нямам студентски права. Та за това си го взех. Мисля си, че е по-добре да не рискуваш. Все пак са си добри пари и не са за изпускане. Но наистина питай и социалните, защото не съм убедена, че по университетите са много наясно.  Peace

Мерси за отговорите за витамините, момичета!  Hug И на мен изказването на тази моята позната ми се видя пресилено  Simple Smile

Сега ще се отдам на прегръдките на дивана и към 6 ще ходя за малко да гледам децата на една приятелка, че тя има малко работа. Но след това ще се позиционирам пак тук.

До скоро! wavey

# 629
ох прибрах се най-накрая.Прегледа мина добре,бебето е добре,към 2800кг някъде.Плацента,води и всичко останало си е в норма.Нооооо най-ибтересно,че шийката ми от 1,3см предната седмица,сега е цели 2,4см да не повярваш.Разбрахме се с док до 7ми да пия отвратния гинипрал и от там до 10-11 да намалям и да го спра.Слава богу.
И така,минах да се пострижа,само връхчетата, хапнах една тортичка и сега ще си пусна едно филмче на спокойствие.
ПП.М/удругото вчера гледах 2 много сладки -романтични комедии,та който се чуди какво да прави може да си ги изтегли има ги в замунда.Единият е жена на заем,а другият ергени за седмица.
Айде оставям ви,почнаха да ме мъчат киселини нещо-това си е удар под кръста,хич не го очаквах Tired

Общи условия

Активация на акаунт