На покупки се отдава ЮЛСКАТА мама, от нея по-нетърпелива няма!

• 29 373
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Ох, аз от нямане какво да правя, взех че излъсках банята, че тук-таме ми се виждаше за почистване  Mr. Green Ама аз като почна, само тука , после малко там и накрая всичко мина, че не мога до половината да го оставя  Mr. Green

Явно има връзка с гестационната седмица, щото мен вчера ме прихвана и изтърках фугите на плочките в кухнята. Joy Сега свети, ама се узорих яко.

Някой може ли да ми каже колко струва Лансинох в България (имам предвид кремчето за разранени зърна)?

# 631
Момичета, аз пак се включвам, но се порових за праховете за пране и ... за този Ариел ли говорите (които го взимате от Гърция) ? http://www.torba.bg/-prodava-prah-za-prane/138-ariel-sensitive-2090ml-.html
Междудругото и на мен от известно време ми текна коластрата, но е много оскъдно. В смисъл, че като съм без сутиен нямам такива петна по блузите или сутрин като стана, просто имам леко засъхнала коластра по зърната  Rolling Eyes

Ето това  е праха, но е течен http://www.epithimies.gr/product/p0111ariel.aspx

# 632
Някой може ли да ми каже колко струва Лансинох в България (имам предвид кремчето за разранени зърна)?

Този дето е 56гр. го взех за около 25 лв. Стори ми се добре, защото в Мадъркер в UK е 10 паунда.

# 633
  • София
Калоянис,браво за прегледа! Hug
Танчето,нещо бяга от фронта Laughing не ще да издаде какво й е щъркелчето Laughing

# 634
  • София
Здравейте мами.

Благодаря ви за отговорите относно страховете.

Сега имам едно друго питане - вашите бебета "хълцат" ли? Имам предвид, усещате ли от време на време, че детето прави едни ритмични подритвания? Примерно 10-15 пъти в равни малки интервали? На няколко пъти ми се случва и се чудя какво може да е това.

И още нещо - Има ли "гърчави" мами, чиито бебоци се движат по-дребни през последните седмици?
При нас тази седмица беше изпълнена с притеснение, защото бебето трябва да е в 35 седмица, но отговаря на 34 и ме пратиха на доплер, който обаче се оказа наред и лекарката каза, че просто няма да е едро бебе, и че в момента е 2,4 кг.

Поздрави на всички и успех!!!  Hug

# 635
Оф не е истина какъв мързел ме е завзел днес....Само се шматкам и все нещо ми се дъвче,все нещо да ям...пуууу
Е софийски мамчета утре нямам търпение да ви видя newsm44 Моя мъж нали ще ме остави и после му казах да се шматка на някъде сам или да се види с някой приятел пък после ще си вършим работата заедно
Танче какво става с прегледааааа

Май това е за сега по късно може да намина да ви видя пак сладурки Hug

# 636
Фифита моя бебик в момента си хълца newsm53 и не се притеснявай за бебока,мисля,че си е много добре за седмиците  Hug

# 637
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Минавам за малко да ви се обадя.
Нямам никакво настроение за писане, много съм се сдухала психически.
Аз вече съм у дома.
Ида е в болницата. Има проблеми с коремчето, подува се и все още е на венозно хранене. Иначе казват,че всичко друго е наред, дори я вадят от кувьоза и къпят, наддава на тегло. Трябва само търпение да преодолее този проблем и да започнем да я захранваме с кърма.
Много ми е свито сърцето. Добре, че са дечицата,че да имам кого да гушкам.
Иначе имам кърма – цедя и слагам във фризера.
Та така засега.
С нетърпение чакам момента, когато ще си я приберем у дома.
Пазете се много, недоносените бебчета са кофти работа

# 638
  • Стара Загора
Момичета, аз пак се включвам, но се порових за праховете за пране и ... за този Ариел ли говорите (които го взимате от Гърция) ? http://www.torba.bg/-prodava-prah-za-prane/138-ariel-sensitive-2090ml-.html
Междудругото и на мен от известно време ми текна коластрата, но е много оскъдно. В смисъл, че като съм без сутиен нямам такива петна по блузите или сутрин като стана, просто имам леко засъхнала коластра по зърната  Rolling Eyes

Ето това  е праха, но е течен http://www.epithimies.gr/product/p0111ariel.aspx
Много ти благодаря, Джен. Ще си го поръчам да ми го донесат
Мираж, миличка  Hug Ние сме с теб и ще се помолим Ида скоро да си е при теб и да се гушкате... вярвам, че всичко ще се оправи

# 639
Ами да на мен ми се случва от време на време това ритмично леко ритване.. "хълцане" не знам какво е.. ама е нищо работа пред обичайните акробатики дето ми играе  Joy

На мен ми се струва, че ми е по-малко коремчето за 8-ми месец и половина, но се оказа, че бубката си ми е в норми, само на мен така ми се струва, зщото не съм качила много кг..

И сега малко отчет да дам и аз. От днес официално съм в болничен. Взех си направление за очен лекар и даже успях и да отида на преглед. Оказа се, че ще раждам секцио, че никак не ми е наред едното око. Ама нищо - важното е на края всичко да е наред. Всичко друго ще отмине Simple Smile

Hug

# 640
mirage ,  Hug прегръдки мила, бъди силна, скоро всичко ще е наред и малката Ида ще си е при вас  Peace

Fifita, хълца и още как. Чела съм го, а и го усещам. Само че наскоро се усетих, че това е хълцане  Mr. Green

# 641
Миражче, много  Hug...Скоро Ида ще си е у дома и ще я гушкаш на воля...
фифита, нашата бебка върви малко назад, но се оказа, че всъщност съм в 32, а не в 33 г.с. Просто овулацията е настъпила по-късно...Е, поне така каза доки...Но пък някъде четох, че в тези последни седмици на бременността е доста трудно да се определи именно това...Относително е. И ние нямаме 2100, ама като гледам таблицата на първа страница, сме добре...След като хапна, бебка не спира да хълца, чак ми става мъчно, че сигурно се мъчи горката... Cry
Крем за зърна не съм купувала, коластра нямам...
За бебчо купих козметика на Бюбхен, а праха за пране ми е Тео бебе. Все още не съм започнала да пера детските дрешки, тъй като чакаме скрина и когато пристигне, направо пера, гладя и подреждам.
Целувки, аз отивам да сложа нещо във фурната...евентуално Wink

# 642
mirage много се радвам,че ни пишеш, че да не те мислим.
Всичко с малката Ида ще е наред, щом наддава значи е голям герой.  Hug Hug Hug
Ние всички сме с вас двете   love001  love001  love001  love001
Когато можеш пак пиши.
Изпращам ти цялата си положителна енергия  newsm51 newsm51 newsm51

# 643
Миражче мила  Hug знам колко ти е теко на майчиното сърце, дано скоро да започне да се справя сама с хрането Ида. Ще се молим за нея и за тебе дано скоро преминете през тази голяма трудност и да се радвате една на друга

Калоянис браво на тебе за добрите новини, само така да с до датата за секциото. Кажи сега романтичните филми, аз препоръчвам един сериал Кенеди -8 серии - добро попадение  Peace

Фифита нормално е ако ти си по-дребна и бебето да върви по-дребничко, не се притеснявай след като сте видели, че няма други отклонения  Hug, а и тези мерки са много относителни, като се роди ще се разбере най-точно  Grinning

# 644
  • София
Мираж,малката ще се оправи и скоро ще си се гушкате вкъщи Hug
Иначе и мойта бебка хълца.От скоро я усещам,на мен пък ми е приятно като я усещам Grinning
Днес спах следобяд и сега ме боли главата и ми е едно криво ooooh! ще видим дали ще се будува тази нощ Tired

Общи условия

Активация на акаунт