С Дюкан начело килата падат смело - 251

• 35 184
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
 Ха, добру'тро и от мен!
 Гледам снимки и се кефя Crazy!!! Момичета, освен, че сте се разделили с излишните килца, сте се разхубавили и подмадили (не, че сте стари, ма без излишните на хабитурентки приличате Mr. Green)! Наистина стра'отен стимул!
 И мен ме зарадва Кантарев днес с -1 кг. (след повече от 20 дни затишие). Най-накрая Twisted Evil. Минуса на Тони съм го посвелила изцяло, както обещах по-рано bowuu
 Днес за мен е един прекрасен ден! Пожелавам го и на Вас! И минусов също Peace
 П. П. Все се каня да сложа една дебеланка на хладилника да ме поглежда лошо като се запътя натам. И май сега е момента Wink

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 10:00 от euphoria_84

# 31

Сискоуууу, ще те черпя един котидж, за извинение, че минах и заминах покрай ваЗИ онзи ден Embarassed Ма беше делничен ден, ти си била на работа...

Айде сега,оправдания! Била съм на работа...Нали знаеш,че аз съм шеф на шефа си и мога да си излизам от работа ,когато си поискам!Така че,не ми се обяснявай! Crossing Arms
А котидж ще черпиш и още как... Mr. Green Joy Joy

# 32
Envia,връщаме се на поправка,защото не сме слушкали  Embarassed
За проблема който споделяш,защо не опиташ едно турско кафе с утайката,сутрин на гладно,при мен работи!

# 33
  • Бургас
Добро утро  Hug
Вещи,благодаря,че пак се погрижи за нас  bouquet
За снимките мога да кажа само,уау,невероятни,ей заради такива постижения не се отказвам и за минута да се боря с килограмите.
Аз лично имам снимки от предишното отслабване,но не са актуални,затова ще си ги гледам аз и ще си въздишам.
Намерих си Екскузия в Кауфланд,благодаря на информаторите Hug.За пореден път разбрах,че мразя пилешко месо в комбинация с пилешко месо Sick,Иначе ми дойде на акъла една рецепта с телешко месо,ама като я сътворя,ще споделя.
Др.Мими,закуската може да е:кисело мляко+триците,ако искаш да е сладичко може и степче да сложиш по избор.На мен ми е по-вкусно,когато оставя триците да се понакиснат в млякото за около час
Може кекс да си направиш с триците+кис.мляко-много засища.
Другото е дюканска палачинка,сладка,солена и да си я гарнираш с каквото искаш,дори дюнер може да си направиш с нея.Не се притеснявай с времето ще станеш много изобретателна Peace
p_i_i ,аз ти отговорих на лични,няма какво да добавя.Само не разбирам защо не започнеш някаква схема и да видиш как ще ти се отрази?Колкото до бързото сваляне,не мисля че е подходящо точно за здравето ти да сваляш килограми драстично.Иначе диети за изтормозване на тялото,колкото щеш,за 7 дена,7килограма,ама след 7ден да се чуди човек какво да прави Stop
Коя схема ще ти подейства на теб и дали бързо ще сваляш,никой,ама никой не може да каже,не че не искаме,просто няма как да знаем Peace
Сисссс,този Котидж,бая си го хапвах аз,преди да разбера,че за друга Ескузия иде реч,ама странното е че свалях и с него newsm78
Ето отплеснах се аз забравих отчета.Днес кантарев отчете с 1кг по малко,станаха вече -6,а аз се чувствам разкошно,все едно 16 съм свалила Simple Smile
Еха :Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора. Свикнала съм на активност в тази тема и много ме радвате  bouquet

# 34
Сисссс,този Котидж,бая си го хапвах аз,преди да разбера,че за друга Ескузия иде реч,ама странното е че свалях и с него newsm78

Ескуизата е различно нещо от когиджа! Но на мен не ми харесва-стои ми като ...бляк... Sick
А този котидж си е като истинското сиренце.Страхотен е! Peace

# 35
Честита нова темичка:))))Супер мотивираща отново:))))Момичета прекрасни сте:)))

Хубав ден:)))

# 36
  • Бургас
Ескуизата е различно нещо от когиджа! Но на мен не ми харесва-стои ми като ...бляк... Sick
А този котидж си е като истинското сиренце.Страхотен е! Peace
Mда,ама нали пише Екскузия-котидж,поне в Пикадили има такова,и аз се зарадвах,че може такова вкусно нЯщо да си го хапвам.

# 37
  • София
Здравейте  Hug. Не знам дали ме помните Rolling Eyes, но гледам снимки качвате, да се изпльоскам и аз Joy (от не помня колко време съм в 4-та).
мименсита - надявам се за неделя да успея Hug.
http://kai4eto1983.snimka.bg/?album;aid=353744, паролата е 1983. Последната снимка е от преди 2 дни Simple Smile.

# 38
  • гр.София
Добро утро и от мен  Grinning
страхотни снимки сте показали , браво за резултатите  Hug
аз продължавам по-план  Mr. Green за 2 дена 1 кг. Laughing много съм доволна .
Темата е страхотна Вещи аз предпочитам черното бельо  Joy Joy Joy
Аз закусих кис.мляко с трици  Wink

# 39
Добро утро момичета.Аз да се похваля днес кантара ми подари още 800гр.Вече съм 82,7-супер.Продължавам все така.

# 40
За 5 дни ударна -3.5 кг.Няма такъв режим!
Момичета страхотни снимки и колажи освен килата и годинките са се стопили.
Поздравления за вас и страхотните резултати!   bouquet
Котидж, ще диря из Метро то се видяло и на мен Ескуизата не ми е по вкуса.
Лек и отслабващ ден ви желая!

# 41
Убих се да търся снимки  Outta Joint Tired
Това е котиджа на "Екскуиза", а това е лайта. Продават го в Метро, Кауфланд,Билла и Пикадили  Peace
Това е котиджа на Лидл. Има и още един, който го продават в Карфур и Пени, но не намирам снимки Sad
Като си взема от там ще снимам. Варират от 0,8%, 1,5%, 2%,4%, 4,5%....така че четете етикетите  Peace
Жалко е само че не ги продават в по големи разфасовки, щото аз моря по 1,5-2 кутийки на ден  Embarassed за сметка на изварата и сиренето. От както съм го открила не съм си купувала извара  Embarassed
Пък това си е самата екскуиза за мазане  Peace На вкус няма нищо общо със котиджа, и на мен не ми допада кой знае колко. Винаги ми се намира една кутия от нея в хладилника за зор заман за сандвичи, но обичайно да се изяде половината, и другата като почне да се разваля я хвърлям Laughing

happysmile, bambova  Peace Peace Shocked Shocked

# 42
Mira 1919   Joy чак сега виждам бройката и тя е двойна на това, което мислех Simple Smile))
Да са ти живи и здрави и ти много усмихната и лекичка!
smileys Знам, че Цоци дава прицнаци в скайпа. С другите се чуваме от време на време.
За всички!
http://shtastieto.com/index.php?option=com_content&view=cate … id=2&Itemid=1

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 11:21 от baci

# 43
ANNAFACE, благодаря за снимковия материал.Нямаше да разпозная котиджа.

# 44
happysmile-че ,страОтна си,особено с червената рокля  Heart Eyes направо трепач. smile3501 smile3501

euphoria_84,честито за минусчето  newsm10

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 5 нови отговора. newsm08 Активирахте се нещо виждам. Joy

Общи условия

Активация на акаунт