С Дюкан начело килата падат смело - 251

• 35 195
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Айде и закуската сега :

# 616
  • София
Добро утро на всички  Simple Smile
Пия кафе и похапвам трици с кисело мляко Wink
Благодаря за топлия прием на всички, пожелавам много минус чета на кантара и все такива вкусотии като споменатите по- горе  Wink
Все още съм в чудене, какви килограми е нормално да стигне, мъж на 168см, ще съм благодарен на съвети, може и на лични, да не се оспами тук Wink Хубав ден и приятен Уикенд Wink

# 617
  • Плевен
tqna, много си хубава! И наистина - страхотна коса! Аз пък нали съм си дюканка - като си написала "тричките не сте виждали" и в първия момент се зачудих за какви трици става дума, дето не сме виждали... Joy Но то нали само режима ни е в главите...Бооже!
Днес - страхотен минус имам - 1,200 кг!!! Ура! Но тъкмо преборих плюсовете от ПЗ и онзи суджук. Сега - дано го повторя и утре донякъде, че да мръдна по-надолу от последното показание на кантара! Рецептата - отново риба и зелен чай. Взех да си почвам деня с него - 1-2 чаши зелен чай, доливам още толкова вода и си го пия преди закуската в 10 часа с мляко и "трички"(ама добрички) - може би той спомогна също за минуса. Нали се препоръчва при застой 1-2 дни да се пие вместо вода - зелен чай.
Аз пък затова го обичам този форум - да има дебати! И да си отбирам най-доброто! Обичам вии! Успешен ден! Тони, мерси за зекуската и кафето! Радвам се за твоите 61.00!!! Както и на рii за хубавия резултат от 6 кила за 20 дни!
Хубави рецепти! като изям скумрията ще пробвам! Но първо са тиквичките наред!
Ааа, Добро утро, Дани!...Като се прибере коремчето - виж кантара! А калкулира ли се по дюкански? Изчисли си ИТМ-то - от 19 до 14-25 си в норма! ИТМ=килца/м2 . За теб - ~70 кг - става 24,8. Значи и това важи -кг= см -100. Трябва да станеш 68 килца! Ако искаш, де! Но може да се харесаш и на малко повече!

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 10:18 от ArhMih

# 618
Данчо добро утро и на теб.
Не мога да преценя кое е нормално за ръст 168, има някакви общо приети рамки за мъжете май беше 168см-100=68кг, или според ИТМ  но те не отчитат фактора ген, костна структура, индивидуалност. Какво ти показа калкулатора? Той е един добър ориентир - може да ти покаже едни разумни цели към които да се стремиш. Но най-важно е да се чувстваш добре в кожата си, независимо дали достигнал калкулатора, общоприетите стандарти, да се храниш здравословно и разбира се да не допускаш ИТМ да минава горната граница, защото тогава идват други по-важни здравословни проблеми, от това дали изглеждаш пълен и как да махнеш няколко кг от палските и коремчето.

Мира прага ми на търпимост е доста висок, и хората които ме познават могат да го пътвърдят  Peace
И да - дано докато отговаряхме на lout и други нови момичета прочетат и разберат идеята на целия фарс, който се спретна - че каквото почукало - такова се обадило. Не може така от вратата за краката, никой на никого не е длъжен. Всички сме тук на добра воля, събрали сме се с обща цел, помагаме си - и никой не е длъжен, камо ли да търпи такова недопустимо поведение  ooooh!

Tqna разкошна си  Heart Eyes

Айде и аз да повлека крак и други да се хвалят след вчерашното ПлуДуване - 55,9  newsm44

П.П. Илианка писали сме по едно и също време , ама няма да трия сега.....

# 619
  • Плевен
Как шЪ триеш, бе, Анито!?! Цунки!  bouquet

# 620
  • София
...За днес ще хапвам мнооого протеини щото е петък Mr. Green.

E, къде са де, къде са МНОГОТО петъчни протеини???  newsm78

Явно пак ще трябва сама да си ги търся, а така обичам и аз на готово  Laughing
Айде хапвайте на воля, от тези само се слабее и хубавее!!! Персоналните са тук, тук, тук, тук и тук... Всеки да си взима неговия, и да не бара чуждото!!!

# 621
...За днес ще хапвам мнооого протеини щото е петък Mr. Green.

E, къде са де, къде са МНОГОТО петъчни протеини???  newsm78

Явно пак ще трябва сама да си ги търся, а така обичам и аз на готово  Laughing
Айде хапвайте на воля, от тези само се слабее и хубавее!!! Персоналните са тук, тук, тук, тук и тук... Всеки да си взима неговия, и да не бара чуждото!!!

Дес, Hug
Гепвам пред последния /от персоналните! Mr. Green/ и яхууууууу...излитаааааам... Mr. Green

# 622
  • София
... Персоналните са тук, тук, тук, тук и тук... Всеки да си взима неговия, и да не бара чуждото!!!

Дес, Hug
Гепвам пред последния /от персоналните! Mr. Green/ и яхууууууу...излитаааааам... Mr. Green

Сиско, барем днес я паркирай зад вратата, стига си летяла с нея, че с таз' скорост дето си набрала, да не вземеш да го подминеш тоя предпоследния младеж, и да се зАпреш чак на последния...Че тогава ще видиш ти от къде иде моабета за тихите води  Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 11:33 от desitka*

# 623
Абе баба да не е мъжка, че за всички има протеинчета, само за нея нема Cry. Все някой по засукан дедо ще да е  останал некде Simple Smile

# 624
  • Плевен
А, сега де - за кого по-напред! Ми Данчо кво да прай, човека!?! По този повод да пусна един бърз - Пич решил да свали нещо в парка, видял една "девойка" - от къде да разбере човека, че това е травестит. В разгара на задната... набарва отпред... пакета му и се ужасил: "Леле, аз съм я пробол!" Сори, ако има моралисти!
"Бабче" и те търсят кака, че да ги отрака, не се дърпай! Кво им е лошото!?! Какво очакваш от някой дядко? Ама и той ако е дядко, колкото ти си бабка...Леле...има да ви гонят младите!
Уф, явно много огладнях, бе!?!

# 625
  • Лутаща се
А по този пада ли си някой?
Щото ако не - то си го запазвам за мен  Mr. Green

А, сега де - за кого по-напред! Ми Данчо кво да прай, човека!?! По този повод да пусна един бърз - Пич решил да свали нещо в парка, видял една "девойка" - от къде да разбере човека, че това е травестит. В разгара на задната... набарва отпред... пакета му и се ужасил: "Леле, аз съм я пробол!" Сори, ако има моралисти!
smile3532 smile3532

Бабе, моя дядко не си го давам, скръндза съм пък

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 11:52 от skarlet71

# 626
  • Плевен
Уф, ако знаеш вече колко е дъъърт! Аз мойто снощи си го взех! Ама преди да дойде ме пита какво да купи от магазина! Викам - нещо за себе си - аз съм на протеини!!!
Еле, пък "тая долче и габана" ако я хвана!!! Малиии!

# 627
  • София
Абе баба да не е мъжка, че за всички има протеинчета, само за нея нема Cry. Все някой по засукан дедо ще да е  останал некде Simple Smile

Бабе, вземи т'ва наборче  Laughing

# 628
  • Лутаща се
Уф, ако знаеш вече колко е дъъърт! Аз мойто снощи си го взех! Ама преди да дойде ме пита какво да купи от магазина! Викам - нещо за себе си - аз съм на протеини!!!
Нали знаеш "Стар, ама златен"  Mr. Green

# 629
  • Плевен
Е, даа - може пък там да го е хванала парализата!!!
Отивам да хапна някоя истинска храна!

Общи условия

Активация на акаунт