На море в Турция - тема 14

• 100 957
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
М, не винаги йм е сервирано в последен момент (работих за туроператор  Mr. Green). Ако ТО знае предварително и информира клиентите, е длъжен (в Германия) да йм представя алтернативен хотел и възможността за безплатна анулация. Никой не иска да губи клиент и да остане с празни места в самолета, за това често превозват клиентите до дестинацията и чак там йм сервират новината, и те могат само да се съгласят или да си хващат самолета обратно, което никой не го прави, разбира се. Та, туроператорите не винаги са невинни.
yes yes yes

# 61
  • Русе
Като заговорихте за ваучери...и аз днес съм се разбрала с ТО да взема моите.Заминаваме на 11.06. и вече чакам с нетърпение,защото от две години не съм почивала в Турция.
Желая приятни почивки и хубави емоции на всички! Hug И дано колкото може по-рядко се случват неприятни заменки на хотели и други такива!

# 62
  • Beyond the Frontiers
М, не винаги йм е сервирано в последен момент (работих за туроператор  Mr. Green). Ако ТО знае предварително и информира клиентите, е длъжен (в Германия) да йм представя алтернативен хотел и възможността за безплатна анулация. Никой не иска да губи клиент и да остане с празни места в самолета, за това често превозват клиентите до дестинацията и чак там йм сервират новината, и те могат само да се съгласят или да си хващат самолета обратно, което никой не го прави, разбира се. Та, туроператорите не винаги са невинни.

Peace

# 63
Ето ви един сайт с тур. новини от Турция:
http://www.tourexpi.com/ru-tr/news.html~p=1 на руски
http://www.tourexpi.com/en-tr/news.html~p=1 на английски

# 64
Ето ви един сайт с тур. новини от Турция:
http://www.tourexpi.com/ru-tr/news.html~p=1 на руски
http://www.tourexpi.com/en-tr/news.html~p=1 на английски

Благодаря, Tatjana !   bouquet  bouquet  bouquet

# 65
  • София
  bouquet за новата темичка!

# 66
# 67

Миналата година (или преди 2?) имаше такъв случай с група абитуриенти от Германия в един хотел в Алания  Sad

# 68
Миналата година (или преди 2?) имаше такъв случай с група абитуриенти от Германия в един хотел в Алания  Sad
Това е ужасно! Аз не пия твърд алкохол, но доколкото знам и от 100 гр. човек може да почине, ако е силно метилов. Какви са тези хора, които произвеждат тази гнус, просто не знам?!?!

# 69
На място в Турция, след полета и на път за хотела, ни беше съобщено, че резервацията е променена и няма да бъдем в предварително избрания хотел - Титаник Бийч Ризорт, а в Риксос Ларес, който е в непосредствена близост.
Гледам аз и не вярвам на очите си! ooooh!
Какво обяснение ви дадоха? На ваше място бих се заела да изясня нещата докрай и да потърся правата си.

Такава случка имахме преди години в Египет. След много разправии на място (с контрагента там) ни настаниха в първоначално резервирания хотел, макар и да се наложи една нощ да преспим в другия хотел.

# 70
Това е ужасно! Аз не пия твърд алкохол, но доколкото знам и от 100 гр. човек може да почине, ако е силно метилов. Какви са тези хора, които произвеждат тази гнус, просто не знам?!?!
Нямам думи...
 doh doh doh smile3513 smile3513 smile3513

# 71
  • София
Докъде стигнахме, взимам от тате ракийка и от мама краставици и отивам на почивка  Confused Пази Боже, май само това ни остава  Cry

# 72
  • Бургас

Това мислих, че само в Бг е възможно да стане
А вече и със салатата трябва да внимаваме... ooooh!

# 73

Вие не знам, ама какво да кажа аз?  Tired

# 74

Вие не знам, ама какво да кажа аз?  Tired
еми еми го каза  newsm62 newsm62 newsm62
Да си носим от вкъщи най-добре  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
До там я докарахме...

Общи условия

Активация на акаунт