На море в Турция - тема 14

• 100 729
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Beyond the Frontiers
От туроператора не зависи нищо почти. Туроператора иска цена от авиокомпанията за полет от-до, на чартърен принцип. От там всичко зависи от авиокомпанията - договарят се часове, кога има свободни с летищата, естествено идеята е цената да е възможно по-ниска, за да не се оскъпяват продуктите за краен клиент.

Абе, когато хотелът е добър останалото е лесно. Peace

# 616
  • София
Абе, когато хотелът е добър останалото е лесно. Peace

Аааа не е така. Точно когато хотелът е добър искаш още и още там. Ако е кофти ще бързаш да се прибереш Laughing
Таня мерси за хубавите думи за нашето малко, но сплотено семейство Hug

# 617
  • Paradise
Първият ден се лети късно следобед, пристигане вечерта, по тази логика тръгването трябва да е пак късно вечерта, а то е по обяд.
Нещо не ми се връзва.
Авиокомпанията турска ли е? Тогава е логично - базирани са в Анталия, летят Анталия - София, стоят 1 час, и се връщат.

тези "куци" полети са с България Еър (поне за Мармарис е така).
Мама Мони да каже с коя авиокомпания са летели.

Ние летяхме с турска авиокомпания. Pegasus Airlines.
От Сф полетът беше рано сутринта, пристигнахме в хотела точно за закуска;
на седмия ден полетът ни беше в полунощ; взеха ни в 19 часа от хотела;
т.е., точно 7 дни си изкарахме;-))

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 21:40 от Пипинс

# 618
  • София
Пипинс с турската авиокомпания бяхме - Sky airlines. Даже на България тази година са малко по-добри от тези, но почват през септември за Анталия.

# 619
Мама Мони, снимките много ми харесват Simple Smile Личи си, че сте изкарали чудесна почивка.
Аз като страшен фен на самолетите да попитам, с Боинг 737 -900 ли летяхте или не си обърнала внимание? Нов ли ти се стори самолета? Имаш ли идея колко бяха пътниците? Такива въпроси само моята глава може да роди. Аз тероря всичките си познати с подобни и резултатът е, че вече всичките ми приятели се осведомяват абсолютно точно с какво са летели, за да могат за ми отговарят. Wink

# 620
  • тук-там
на седмия ден полетът ни беше в полунощ; взеха ни в 19 часа от хотела;
т.е., точно 7 дни си изкарахме;-))

Със 6 нощувки ли бяхте? Миналата година нашите полети бяха същите, но бяхме с 6 нощувки. Тази година бяхме 7 нощувки и....полетите бяха в кофти часове. Миналата с Пегасус, тази със Скай.

# 621
  • Paradise
Да, с 6 нощувки бяхме.

# 622
Sundance, да, марката на ДМ  Peace  За нас ползваме белия, сенситив, спрей, за малката спрея от детската серия.
Извинявам се, че нахълтвам така в темата, но искам да изкажа мнение за тези слънцезащитни продукти. Не работя в ДМ и нямам лично отношение към тях.
Миналата година си взех от серията за възрастни и още с първото пръскане ме лъхна странна миризма. Не обърнах сериозно внимание. Имам навика след като измажа цялото семейство да не си измивам ръцете и на няколко пъти след това посягах към четката за коса.. И така няколко дни подред. Един прекрасен ден с ужас установих, че лакираното покритие на четката ми лепне и е странно размазано.. Сякаш съм го търкала с ацетон.. Лакът беше стопен!
Изхвърлих слънцезащитното мляко на секундата!

# 623
  • софия
това ми се е случвало с нивеа, падна ми лака от ноктите  Mr. Green
направо се изтри след намазване с млякото
не знам какво съдържат, но за мен е важно, че не изгарям
ползвам ДМ от миналата година, защото е по-евтино от нивеа, а също толкова ефикасно

абе каква е тая работа със свинското? една година да пропусна турция и те пък свинско ще почнат да сервират  Crossing Arms

# 624
Привет на всички Hug Ние благополучно се прибрахме от Анталия и вече ни е мъчно за там Laughing А и голям студ нещо в България бърррр Mr. Green Утре ще пиша, ща разказвам и ще гледам и снимки да показвам от невероятната ни почивка в IC GREEN PALACE! Само ще кажа, че след като пристигнахме и се качихме в автобуса, за да ни откара на терминала малкият тъй като знаеше, че самолета ще натовари новите пасажери обратно за Анталия каза: "Мамо, не може ли тайничко да се промъкнем в самолета и пак да отидем в нашия хотел за още една седмица" Laughing
Утре подробности, че пералнята свърши и трябва да се простира Grinning

П.П. Качих снимки -

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1438991390031.43355.1690437193.

Вижте ги така, пък по-натам ще пресея и ще кача и в албумчето ни.

Мама Мони,страхотен разказ,благодаря!Добавих си хотела в списъка  Grinning
Обаче за мен снимките са недостъпни?!Може ли линк на лични или Фейсбука прави мизерии?

Само да споделя,че приятели отидоха в Аквафентъзи и имаха проблеми със стаите.Първо нямали стаи,после ги настанили в гадни и мизерни стаи при това не фемили сюит ,за което платили,но проблема се е разрешил вече.  Peace

# 625
  • София
Мама Мони, прекрасни са снимките, този хотел отдавна го гледам, страхотен изглежда!
Колко са сега летищните такси София-Анталия на човек?

# 626
  • Beyond the Frontiers
Малко се омешаха нещата - Пипинс говори за програмата Бодрум/ Мармарис/Кушадасъ, където има вариант с 6 нощувки, а кофти часове коментираме за Анталия.
Летищните такси са 79 евро,но се доплаща между 7 и 8 евро такса горива, в зависимост от датата на тръгване.

# 627
мама МОНИ, добре дошли! Чудесен и изключително изчерпателен разказ. И има баклави - Иве  Mr. Green
Ехеее...браво! Страхотно описание, прекрасни снимки, догодина сме там, живот и здраве!
Щом има и баклава, че и локум... Mr. Green

# 628
Мама МОНИ, страхотни снимки. Радвам се за вашата хубава почивка. Нашата предстои и дано да сме доволни. Не сме ходили в Анталия и не сме пътували със самолет, затова нямам мнение. За следващата година живот и здраве ще пробваме и тази дестинация.

# 629
  • София
мама МОНИ, добре дошли! Чудесен и изключително изчерпателен разказ. И има баклави - Иве  Mr. Green
Ехеее...браво! Страхотно описание, прекрасни снимки, догодина сме там, живот и здраве!
Щом има и баклава, че и локум... Mr. Green

И халва има Laughing
Марги самолета беше точно Боинг 737 -900 като на отиване бяхме с последната модификация. Знам го, защото мъжът ми му гледа характеристиките в някакъв сайт Laughing Иначе не знам колко пътници бяхме, но определено е по-голям от Еърбъсите на България Еър. Аз не направих разлика, но според него било по-добре от Еърбъса newsm78

Общи условия

Активация на акаунт