На море в Турция - тема 14

• 100 761
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Здравейте,

съжалявам, че ще се включа директно с въпрос, но виждам, че голяма част от вас имате солиден опит при почивките в Турция. Затова предварително благодаря за помощта.

До сега не сме били в Турция и именно затова се чудим като за начало между Анталия и останалите курорти - Бодрум, Кушадасъ, Мармарис и др. В тази насока бих Ви помолил, при възможност, да споделите вашите впечатления от различните курорти. С какво Анталия главно се различава от другите и може ли да се говори за съществени разлики, защото при цените има такива.

Бих бил благодарен за всякакви препоръки на хотели в този диапазон, които са безспорни като качество. Може да ми отговаряте и на ЛС, ако сметнете, че тук бихме разводнили темата.

Благодаря Ви!

Здравей Simple Smile Ако питаш мен, като ще е гарга да е рошава. Т.е. Анталия за първо ходене си е най-добре. Така ще вкусиш от всички прелести на една истинска почивка и ще искаш отново да се върнеш. Мисля, че Galactic Voyager и Tatjana могат да ти помогнат най-много в избора ти.  Simple Smile

# 691
  • Beyond the Frontiers
Каца се на летище БОДРУМ, не Измир. Peace
Иначе наистина район Мармарис, Кушадасъ, Бодрум по влизат във вашия бюджет и то за по-прилични хотели Peace

# 692
  • Бургас
ndimitrova
Ето от тук си направихме резервацията http://www.kusadasihotels.com/

BraZzo подкрепям казаното от Galactic Voyager

# 693
Бразо, хотелите около Анталия са по-скъпи, защото пътя до там е повече, а и самите хотели като цяло са по-луксозни и с по-голяма площ. И от мен един глас за Кушадасъ, Мармарис и пр. за първата почивка с този бюджет  Peace

# 694
Каца се на летище БОДРУМ, не Измир. Peace
Иначе наистина район Мармарис, Кушадасъ, Бодрум по влизат във вашия бюджет и то за по-прилични хотели Peace
Не знаех, че се каца на летище Бодрум. Тогава пътуването от тлетището до Кушадасъ става още повече.
Vili*** благодаря! Ще го имам предвид.

# 695
  • EU
Ако не се ходи до Анталия според мен е безсмислено да се пътува със чартър. Летището не е в Бодрум, а Милас  50 км или около 1-1:30 часа трансфер, зависи още колко хотела трябва да се обиколят. Най-добре с кола до района на Кушадъсъ. Ако не ви стиска да пътувате с кола, тогава самолетчето и в Алания, Белек, Кемер и Анталия разбира се. Но както вече са писали в Анталия са малко по-скъпички хотелите. Мисля, че Алания, Сиде е най-вероятно да се вместите в този бюджет, особено ако е след 19.09. Цените ще са по-ниски, а по това  време в този рйон е страхотно, морето топло, Т около 28-25С   Peace

# 696
  • EU
ndimitrova
Ето от тук си направихме резервацията http://www.kusadasihotels.c
Кога ще пътувате

# 697
  • Бургас
Предполагам въпроса е към мен  Laughing Тръваме на 20.08 с  travel
 По принцип пътуваме без да спираме, така че на 21.08 до обяд сме в хотела.

# 698
Здравейтее!
Попаднах на ето тази офертичка за почивка в Мармарис http://partnertravel-bg.com/turkey/offers/Hotel-Club-Diana/Promo … -Marmaris-avtobus
Някакви отзиви/ мнения за хотела. Цената е доста примамлива, поне според мен  Thinking

# 699
Здравейте и благодаря за отговорите!

Тоест правилно ли ви разбирам, че Анталия е по-луксозният курорт от другите и в това се състои основната разлика?

Иначе наистина обмисляме пътуването да бъде след 20.09, за да използваме по-ниска цена. Бих бил благодарен, ако можете да ми подкажете независимо дали на ЛС утвърдените като качество хотели, за да мога да ги погледна за този период. Гледах, че там за 700 Евро дори такива от веригите Делфин, Амара и Роял има. Би ли си струвало това повече, или разликата в качеството на хотелите е малко?

Искам да ме разберете правилно - искаме просто да знаем, че наистина нещата ще са наред и подходящи за почивка, бихме да отделим повече пари, но въпросът е, че засега ми се струват безсмислени цени над 800 Евро, поне ако наистина няма реални причини.

Тенкс!

# 700
Здравейте, скъпи съфорумки!  Heart Eyes От три дни чета в темата, няма край. Въпросът ми е къде, в кой сайт, в коя агенция се намират най-интересни "ласт минит" оферти за турското крайбрежие.  Искам да направя подарък на дъщеря ми, която е умничка и добричка и напълно заслужава. Май в Анталия е най-интересно за млади хора, доколкото прочетох в темата.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 15:41 от soya-fen

# 701
Здравейте! От няколко години почиваме по турската ревиере и до сега не сме ползвали ВГтур оператор. Пътуваме със собствен транспорт,пътищата со ОК пък и се чувстваш свободен да обикаляш и ръзглеждаш забележителности без да се съобразяваш с програма,  сега сме се спрели на Кушадасъ. Някакви отзиви и мнения за Адакуле и Аквафентази?
BraZzO, ако търсиш спокойствие и почивка Бодрум, почти няма шуми групи руснаци, но пък извън хотелите е малко скъпичко, но пък има доста култови места в които си струва да си дадеш парите  Wink , Анталия ако избелеш - само хотелите в Кунду, там цените падат след 25.09.
Предваретелно благодаря!

# 702
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, скъпи съфорумки!  Heart Eyes От три дни чета в темата, няма край. Въпросът ми е къде, в кой сайт, в коя агенция се намират най-интересни "ласт минит" оферти за турското крайбрежие.  Искам да направя подарък на дъщеря ми, която е умничка и добричка и напълно заслужава. Май в Анталия е най-интересно за млади хора, доколкото прочетох в темата.

На сайтът на Тез тур винаги излизат първо офертите техните. Иначе Онтравел имат много стоп сейли вече за септември. Аква тур пускат също прилични неща. Peace

vesselaa, 450 скоро писа отзиви за Аквафентъзи - малко по назад в темата е.

# 703
  • София
Може ли някой да сподели кои чужди тур-оператори ползвате?

# 704
На сайтът на Тез тур винаги излизат първо офертите техните. Иначе Онтравел имат много стоп сейли вече за септември. Аква тур пускат също прилични неща. Peace
vesselaa, 450 скоро писа отзиви за Аквафентъзи - малко по назад в темата е.

Благодаря за бързия отговор, Galactic Voyager. Но нали Тезтур не работят с отделни клиенти, а само с агенции. Освен това трябваше да уточня периода, става дума за времето между 16 юли и 8 август, т.е. наистина "суперласт минит".  Sunglasses Аква Фентъзи и на мене ми харесва.  Peace Ще следя по сайтовете на препоръчаните по-горе тур агенции.

Общи условия

Активация на акаунт