Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 166
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  Здравейте,не съм гледала "Двама завинаги",но някак си начало на любов с интриги,лъжи и много тайни не ми се връзва,с общо взето духовната липса на единия партньор.Явно на някои така им харесва да мислят и това виждат-тяхна воля,но наистина фактите бодат очите,няма го стремежът един към друг,нито пък желанието за истинска взаимност.Всичко от страна на Бех се върши преди всичко с разум и е опит за бягство за мен.Вярно е,че не е задължително да има интимни кадри,за да се каже-да,това е любов и дори липсата им би засилила усещането,че е точно така,но тук дори в обикновените кадри се вижда кой за какво мисли.По време на вечерята Бех през цялото време наблюдаваше Бих дали пие,защото подозира бременността й.Тя разбира се,като наранена жена,започна всички подред,но най-вече го отнесе Нихал,защото тя я вижда като съперница и Бех разбирайки това много добре,й нанесе поредния удар с яхтата.Така се стигна до тази "романтична" нощ и това ако е любов,здраве му кажи. А това че Бих се държала лошо въобще не е никакъв аргумент в полза на тезата какво или не изпитва. Най-скритите чувства се проявяват по най-неочакван начин. А разбира се,че да обичаш някого не означава веднага да му се метнеш и да му разкъсаш дрехите,но това е част от нещата.  А във връзката Б-Н ,за да я нарека истински такава,мног неща ми липсват и тя е съшита с бели конци.
  Отново много благодаря за топлото посрещане  Hug

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 13:22 от charovnica

# 691
Привет! Според мен не може да се прави сравнение между връзката на Нихал и Бехлюл и Менекше и Халил. Героите не си приличат, любовната връзка между Менекше и Халил беше консумирана доста след сватбата по разбираеми причини, докато тук желанието за секс на Нихал изпревари всичко друго. Не виждам никаква свенливост у нея след годежа й.

# 692
Привет! Според мен не може да се прави сравнение между връзката на Нихал и Бехлюл и Менекше и Халил. Героите не си приличат, любовната връзка между Менекше и Халил беше консумирана доста след сватбата по разбираеми причини, докато тук желанието за секс на Нихал изпревари всичко друго. Не виждам никаква свенливост у нея след годежа й.
  Ти пък сега,как така да не я виждаш тази свенливост?  Mr. Green Нихал много иска Бех,малко и като каприз.За мен вече няма нищо общо с младото момиче от началото,на което  симпатиизрах,някакси невинността й се изпари мног бързо и грубо,сякаш тя е била само маска,под която чака да се разкрие истинската същност на Нихал.За манипулативните й методи въобще не отварям дума  Stop
   Въпреки всичко и на мен ми е мъчно за нея,защото това крушение,което ще изживее с Бех ще бъде жестоко и ще я промени завинаги,дали към по-добро или по-лошо,това няма как да знам.

# 693
Намирам общо дотолкова, че във въображението на Нихал я има, или по-точно -иска и се да има такава любов.........  Heart Eyes В "Менекше и Халил" имаше невероятна игра с погледи, Халил я "изпиваше с очи" -нещо много далеч от отношението на Бехлюл.Бехлюл не е влюбен и отдаден на любимата като Халил.
А Менекше-на нея и стигаше една силна платоническа любов, останалото стана по-късно, докато Нихал беше инициаторката на "любовната нощ".

# 694
Здравейте! Аз мисля, че е време за една друга анкета Simple Smile. Предполагам, че ще стартираме новата тема преди следващия епизод, а аз там наистина видях различно отношение. Сигурна съм, че някои от вас ще са на съвсем различно мнение, но епизода /в случая наши два Simple Smile/ със сигурност е много интересен, дори и само поради факта, че Бихтер и Фирдевс коментират наличието на любов между Нихал и Бехлюл.

Започва ли да се влюбва Бехлюл в Нихал?

- Да.
- Не.
- Само му се иска Simple Smile
- Поне се опитва.
- Рано е да се каже.
- Друго /споделете в темата/.

# 695
Искам нещо да споделя с вас-вече няколко пъти засичам вечер от 19ч. часа един сериал по сръбската телевизия ПИНК /по тяхно местно време 18ч./.Сериалът е турски-развива се на Босфора-Истанбул /предполагам/ , артистите са красиви-особено младите.Има една интригантка като Фифи, която се омъжи за богаташ -тип Аднан, чрез изнудване.А лирическият герой по нищо не отстъпва на Киво-само ,че не е блондин.Запомних ,че се казва Чинар........  Heart Eyes
Някой да има представа как се казва филма-  newsm78?Дано скоро го пуснат-стори ме се много интересен,-тип-Забранения плод.Музиката беше страхотна.А къщата в която се развиваше действието беше или от Перла или от 1001 нощ........  newsm78-не видях добре, но ми се стори позната.
Извинявам се за отклонението  Embarassed, някой да знае как се казва?  newsm78 Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 14:02 от biskit

# 696
Менекше е била възпитавана така, че да не си и помисли за секс преди брака. Интересно, че е израстнала в Германия. Докато израстналата в Турция Нихал е била възпитавана заедно с плейбоя Бехлюл, при негласното одобрение на поведението му от страна на Аднан. Ето че дори и държавата не е от такова значение за възпитанието и поведението на децата, от каквото е семейната среда.

# 697
biskit,мисля че си гледала Лале Деврин-Сезонът на лалетата

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=583210.0

# 698
  Понеже чета назад-прислугата няма същите права като господарите си,независимо как последните са се озовали на това място и сравненията между Джамиле и Бихтер са направо смехотворни.Едната слухти и клюкари за спорта и злорадства,а другата слухти,защото това лично я засяга,така че твърденията,че били еднакви,защото подслушвали  StopНормално е  прислугата да коментира,но не и да се интересува така живо и да си вре носа навсякъде и да иска винаги всичко да разбере на момента.
   Сравнението,че давали интимни кадри межди Б и Б ,защото искали да покажат прелюбодейството им,едва ли не още малко и грехопадението,а между Б и Н липсвали,защото били чисти,също  Stop-просто някак си много ми издиша това,нещо друго искат да покажат и внушат,а нежност между Б и Б имаше и е показвана и без леглови сцени.
   За мен Бех сега вече е решил да се посвети на Нихал,да я направи щастлива,затова и й подари тази толкова дълго чакана от нея нощ и въобще е твърдо решен да устои на Бихтер,да видим до кога.

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 14:04 от charovnica

# 699
Славенка-  Hug Hug Hug То и тема имало.........  ooooh!
Знае ли някой кога ще го дават на български?  newsm78 Мисля да го гледам ако го пуснат-стори ми се хубав.  Peace

Чаровница-права си по принцип, но аз лично писах за грубото отношение към прислугата.Все пак говорим за отношение работодател-работник, а не за крепостни селяни през 16 век.Нищо не оправдава грубостите, подвикванията и истериите, които стоварваш в/у тези , които работят за теб!

# 700
Di  ni   - трябва да знаеш че аз съм най големия фен на блондинките -дъщеря ми е такава

# 701
  Vali N-имаш страхотни коментари и съм много съгласна с почти всичко написано от теб  Peace/понеже чета назад и не съм насмогнала още  Mr. Green/
  biskit-ти също си права,аз не харесвам поведението на Бих,когато многократно ги правеше на нищо,просто защото й беше криво от Бехлюлчо,но специално за Джамиле беше права,друг е въпросът,че това беше продиктувано  пак от лошото й емоционално състояние.

# 702
 Peace Е, при Джемиле имаше натрупване на издънки-за което тя си е виновна.Бихтер в случая "стъпи на шията на Аднан" и се възползва от крехкото им сдобряване за да се наложи.....  Thinking

# 703
Аз мисля че има разлика между Менекше  и Нихал . Първо Менекше  е израснала в много патриархално семейство с баща за когото жените са стока. Не получава любов и уважение от него , живее в постоянен страх- това няма как да не се отрази на поведението и . Та тя неможеше да илиза сама . При нихал няма такова нещо. Бехлюл и Халил- също нищо общо. Халил беше готов на всичко за любимата си  Рискуваше постоянно докато нашия убавец сега се крие като мишка

# 704
  Още нещо,което ме провокира-класата се градяла,според мен не е така,човек се ражда с нея-или я има,или не,това е и осанка ,и походка,иизлъчване ,и хиляди неща.Не е нещо,което може да се изучи и да кажеш-аз вече имам класа или пък ако си като мумия и вечно сдържаш емоциите си и се опитваш да се поставиш над хората-да имаш класа не означава да престанеш да бъдеш човек.

Общи условия

Активация на акаунт