Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 471
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Днес прочетох нещо , което съм чела много пъти , но сега намерих нов смисъл в него и искам да го споделя с вас , нищо , че е малко в страни от събитията в момента , но и не съвсем ! Wink

" Не е вярно , че човек има тяло - човекът е тяло .
Не е вярно , че човек има емоции - човекът е емоциите , които има.
Не е вярно , че човек има начина на мислене - човекът е начинът си на мислене. ...Всеки от нас е своите мисли , чувства , тяло и заедно с това , е нещо повече - своята същност ! Тя е съвкупност то всичко онова  , което ни представя като едно цяло : най- доброто и най- лошото у нас , нашите добродетели и недостатъци , страх и смелост , благоразумие и безрасъдство , думи и мълчания ,способности и ограничения.
....Никой не предприема промяна , основана на нечие изискване .
Никой не се променя наистина , ако желанието му за промяна е продиктувано от страха.
Никой не израства , ако е потискан !"

В този ред на мисли , никак не вярвам на метаморфозата в поведението и чувствата на Бехлюл. Peace

# 106
silvia_maria, гледните точки може и да са полезни, когато  специалисти ги споделят един на друг в областта на знанието си, но що се отнася до ежедневини и филмови сцени, до разговори на маса или където и да е другаде, гледните ни точки би трябвало да са меродавни само и единствено по отношение на собствената ни личност и преживявания (което предполага споделяне, а не налагане на мнение) и по отношение на собствената ни сфера на знание, където можем и да си позволим лукса да спорим, но само с хора, които имат адекватно на нашето познание или които са склонни да чуят нещо казано от нас, а всичко останало е констатация.

# 107
Бехлюл можеда не е претърпял метаморфоза -това при него няма как да стане но се променя по малко.Вече погледа с който гледа Бихтер не е същия.А ицелувката му с Нихал на края няма нищо общо с целувкете по челото преди  и щипането по бузките

# 108
Ивана ти ако на това му викаш настояване какво ще кажеш тогава за Бихтер . Ако думине на Нихал са настояване тогава това наБихтер трябва да еманиакално преследване
При Бихтер той пръв я пожела , той направи първата крачка , вече бяха наясно кой какво чувства , а при НИхал го няма това. Той още само я щипе по бузките, няма нежни думи, няма ухажване  голяма романтика ама не и за мен

Изгледа ли епизода? Не, нали? Говориш, без да си видяла това, което коментираш.
smile3525 Права си newsm10 ще я изгледам и тогава пак ще пиша коментар

# 109
Лека нощ на всички . явно кулминацията във филма започва така че ще има за какво да коментираме

# 110
Ивана ти ако на това му викаш настояване какво ще кажеш тогава за Бихтер . Ако думине на Нихал са настояване тогава това наБихтер трябва да еманиакално преследване
При Бихтер той пръв я пожела , той направи първата крачка , вече бяха наясно кой какво чувства , а при НИхал го няма това. Той още само я щипе по бузките, няма нежни думи, няма ухажване  голяма романтика ама не и за мен

Изгледа ли епизода? Не, нали? Говориш, без да си видяла това, което коментираш.
smile3525 Права си newsm10 ще я изгледам и тогава пак ще пиша коментар

bouquet  Нека все пак сме равнопоставени, когато коментираме. Можеш да погледнеш на нещата от друг ъгъл.

# 111
Наистина станало е тихо, може би защото, за 50 теми и 5 месеца всичко е изписано....но е факт както каза и Нихал "няма щастлива любов".

И мен тези думи ме впечатлиха, колко е права! И да Бех се опита да се одръпне, но Нихал неколкократно го помоли! Не казвам, че не беше романтично и нежно. Просто споменавам това, което вие пропускате!  Peace
Бихтер наистина се държа много лошо, но пък и Джемиле не е първата отнесла лошото настроение на шефа си.  Crazy

Колко пъти го помоли? Първо му каза "Искам те", след това "Моля те", което никак не прозвуча като принуда.

Е аз пък къде съм написала, че го принуждава? Моля направете си справка за кого конкретно говорите, че тук ни метнахте подред да ни приписвате чужди заслуги, само защото са ви удобни в момента! Ние като имаме проблем със силвето се обръщаме към нея, а не общо към всички ви, нали?  Naughty

Добре, да го нарека по друг начин. Коментарът ти беше, че го е помолила неколкократно, но това далеч не беше така, защото както съм написала, първо му каза "Искам те", след това "Моля те", които изобщо не са много, за да се наричат "неколкократно". Просто изтълкувах твоите думи за "неколкократно" като много на брой пъти, едва ли не принуда. Малко омотано се изказах, дано си ме разбрала.

Затова не написах много, защото с тази дума наистина някой вземи си помисли, че го е молила на колене.  Joy  Също така не пропуснах да отбележа, че беше нежно и романтично! Също така и аз си "признах", че Бихтер се държа лошо с прислугата, за разлика от вас/когато Нихал се държеше лошо мълчахте/.

Не искам да се повтарям, но няма начин трябва всичко да се разнищи до последната буквичка.

# 112
# 113

На пук само  Бихтер върши всичко в живота си.

Бехлюл КАЗА  ,че  желае Бихтер да  е далеч от него и се опитва да си живее живота далеч от нея
НЕ-НАПУК  на Бихтер,а БЕЗ Бихтер
РАЗЛИКАТА Е ОТ ЗЕМЯТА ДО НЕБЕТО

# 114
Между Бехлюл и Нихал няма страст... виж, това между Бихтер и Аднан е друго нещо...  Joy

# 115
При Бихтер той пръв я пожела , той направи първата крачка , вече бяха наясно кой какво чувства , а при НИхал го няма това.

И аз това щях да им припомня, че нещо взеха да позабравят кой беше първи!

# 116
# 117
При Бихтер той пръв я пожела , той направи първата крачка , вече бяха наясно кой какво чувства , а при НИхал го няма това.

Има ли значение кой кого е пожелал, като няма чувства? Понякога желанията са моментни, а понякога се вманиачаваме по тях, защото не сме получили това, което искаме. Не видях никаква връзка (кой кого пожела) с днешната серия?  newsm78

# 118
Има ли значение кой кого е пожелал, като няма чувства? Понякога желанията са моментни, а понякога се вманиачаваме по тях, защото не сме получили това, което искаме. Не видях никаква връзка (кой кого пожела) с днешната серия?  newsm78
Демек искат да ни кажат, че  Бехлюл първи е пожелал Бихтер, пък в днешната серия Нихал първа е пожелала Бехлюл. И това било разликата. Laughing

# 119
Демек искат да ни кажат, че  Бехлюл първи е пожелал Бихтер, пък в днешната серия Нихал първа е пожелала Бехлюл. И това било разликата. Laughing

Е да де, аз се сещам какво ми казват, само че не виждам никакво значение или връзка с днешната серия.

Общи условия

Активация на акаунт