Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 676
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Тара_лежка, интересно ми е обяснението за сцените между Нихал и Бех с младостта на Хазал. Значи щели да коментират Хазал? И какво от това? Не коментираха ли Берен за сцените с Къванч? Коментираха я. Защо за едната може, а за другата не? Берен да не би да е уличница, като се снима в такива сцени? Според мен обяснението е друго.

# 256
То ако Аднан не я беше приел обратно Бихтер можеше да е по зле и от Джамиле. Джамиле поне е научена да работи и ще си изкарва хляба ами Бихтер която е научена само да харчи как ли щеше да справи без средства - нещо не мога да си япредставя да се хване на работа или като дъщеря на Фирдевс щеше да търси друга зланта рибка
Златната рибка пък я ловна нейната безценна майка и за Бих остават пак трохите.....миличката тя...трябва да харчи отново поричките на Аднан...колко жалко... Thinking

# 257
Как точно Бихтер се заяде с Джемиле-мисля,че изпуснах момента?  Praynig Сцената в кухнята я видях,имало ли е нещо и преди това?  newsm78  Praynig  Praynig  Praynig

# 258
Тя Фирдефс и Аднан си беше набелязала отначало,ама Бихтер и обърка плановете. И понеже често се споменава, че на Анан му е хак като си е взел толкова млада жена,аз пък се питам същатата млада жена не си ли даде сметка в какъв филм се вкарва с такава женитба ,все пак е на 25 г,а не 17-18
Бискит ,благодаря Hug

# 259
За бога, какво толкова вършеше Джамиле освен да клюкарства зад гърба на господарите? Едно почистване и сервиране. Това всяка жена може и сама да си го свърши при добро желание и необходимост. Мисля, че я държаха в къщата само заради родителите й.

# 260
Не мисля че младоста на Хазал е причината  да не покажат интимна сцена . Според мен  е режисьорско виждане. Показвайки сцената между Б и Б са искали да ни покажат моралното падение на двамата ,прелюбодействота ,отхапването от забранения плод, вършенето на нещо крайно нередно .Докато скривайки сцената между Б иН са искали да покажат че нещо толкова невинно и чисто трябва да остане невидимо за другите да бъде само тяхната нощ нещо много специално и лично

# 261
За бога, какво толкова вършеше Джамиле освен да клюкарства зад гърба на господарите? Едно почистване и сервиране. Това всяка жена може и сама да си го свърши при добро желание и необходимост.

Това по няколко пъти на ден.....  Wink  Все пак 6-7 души, без гостите.  Rolling EyesМислила съм си как повечето от нас /да не кажа всички, че току виж-някой пак се засегнал  Tired/ се оправят без прислуга, която да ходи по г..а му..........  ooooh! ooooh! Не,че живеем в такива палати, де.....  Crazy

# 262
За бога, какво толкова вършеше Джамиле освен да клюкарства зад гърба на господарите? Едно почистване и сервиране. Това всяка жена може и сама да си го свърши при добро желание и необходимост. Мисля, че я държаха в къщата само заради родителите й.
Ами видяхме че Катя,която също от прислугатаняма особенно желание,дори когато е необходимо,но на нея не си го изкарват по този начин

# 263
Ами защо не го направи милата Бихтер,нали е грижа за семейството.....че те двете с баба Фирдевс кроиха само планове и клюки,дори Бих беше изкукала един ден и каза на Катя повече да не докладва всичко на майка и а да бъде очите и ушите на този дом.Питам аз  с какво Бих се различава от Джамиле по клюките май я надминава и то с доста преднина.Да всяка нормална жена може да почисти и да сервира но не и Бих нали...искам чай мммм...чакай май сега не ми се пие...малкатагосподарка на голямата къща... newsm78 newsm78

# 264
Отивам да готвя че в къщи няма нито Джамиле нито Шаесте всичко си чака мене .какво да правя

# 265
Да вземе Фирдевс да върши тази работа на Джемилето,хем за безплатния покрив и храна,хем не клюкарства

# 266
За бога, какво толкова вършеше Джамиле освен да клюкарства зад гърба на господарите? Едно почистване и сервиране. Това всяка жена може и сама да си го свърши при добро желание и необходимост.

Това по няколко пъти на ден.....  Wink  Все пак 6-7 души, без гостите.  Rolling EyesМислила съм си как повечето от нас /да не кажа всички, че току виж-някой пак се засегнал  Tired/ се оправят без прислуга, която да ходи по г..а му..........  ooooh! ooooh! Не,че живеем в такива палати, де.....  Crazy
Ами не е само Джамиле. Пък и тя отсъства няколко месеца, нали така? Справяха се и без нея. Как се сервира и почиства на 6-7 души всеки ден? Ами повечето от тях са жени и могат и сами да се справят, ако нямат пари за прислужници.  Mr. Green
  Разликата между Бихтер и Джамиле е в произхода, образованието, възпитанието и най-вече в това, че спи в едно легло с господаря на къщата и задоволява потребностите му. И той явно е доволен. Това за тези, които се интересуват от разликата между двете.

# 267
споко! Гладни няма да останат! Ще им се намери работа след един два оригинални епизода! който е гледал напред знае, (няма да го казвам за онези  не иска т да знаят предварително) Само ще намекна че ги вземат почти на пук на Бихтер smile3503

# 268

Като е "само" едно сервиране, защо Бихтер не си сервира и сготви, ами чака на готово? Тя и едно кафе не може да си направи. Второ, домът на Аднан беше дом и на Шаесте и Сюлейман, защото никога не ги е приемал само като хора, които му вършат работата, ами и като приятели.

споко! Гладни няма да останат! Ще им се намери работа след един два оригинални епизода! който е гледал напред знае, (няма да го казвам за онези  не иска т да знаят предварително) Само ще намекна че ги вземат почти на пук на Бихтер smile3503

Напиши ми с бели букви какво става или ако искаш на лични.

# 269
Не е кой знае какъв проиходът ти ,когато наричат семейството ти "отборът на Мелих"
,нито възпитанието получено от майка като Фирдевс,да не говорим за "задоволеността
'на Аднан

Общи условия

Активация на акаунт