Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 503
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
И аз мисля, че не може да прости. Бихтер й е втрора майка, Нихал вече е приела това. Изведнъж разбира, че принца й на бял кон е имал връзка с майка й, било тя и втора. За съжаление има такива случаи и в реалният живот.

# 361
Нихал е много привързана и към баща си - за нея той е бил и баща и майка.Той също е предаден  и това не може да му се прости на Бехлюл.Нихал вижда че баща и е наранен и унижен по най долен начин-всички ще го сочат с пръст

# 362
Реално Бех е предал Аднан ,но не е изневерил на Нихал,нито я е предал .
Бех се преобрази заради обичта си към Нихал
Живота е пред тях и нищо не е начертано и окончателно.
Има много разделили се двойки ,които след време се събират.
ЖИВОТЪТ Е ПРЕД ЖИВИТЕ

# 363
Напротив Силвия -Мария и при тях всичко е окончателно . Да права си че живота продължава и за двамата но не заедно а по отделно. За съжаление има неща в живото който колкото и широко да си скроен не могат да се преглътнат- и изневярата  на Бехлюл с Бихтер / не с коя и да е друга / е  едно от тях. Това за мене е окончателна раздяла  и така трябва да е  ако останат заедно ще се измъчват раните няма да могат да зараснат и рано или късно ще се разделят завинаги

# 364
Има много разделили се двойки, които след време се събират.
ЖИВОТЪТ Е ПРЕД ЖИВИТЕ!

Това е и моят отговор на въпроса на Dream Team. Може и да са заедно след време! Може Аднан, дори да прости на Бехлюл за всичко. Едва ли ще забрави, но това не пречи да прости. Няма невъзможни неща. Peace Времето лекува всички рани. Wink

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 13:28 от ·٠•Snejka•٠·

# 365
usmivkata20   bouquet
dream team   bouquet

usmivkata20 - Много точно казано и аз не мога да разбера с какво Бихтер е по-виновна от Бехлюл.
За мен също неговата вина е в пъти по-голяма от неговата, макар че да се спавнява кой има по-голяма вина също е смешно. Просто е много долно да предадеш собствения си БАЩА, човека който е направил теб човек.
Много си права също и за Нихал, ако не беше поставен в такава ситуация тя цял живот имаше да си чака да я погледне. Просто макар и за много кратко тя се порадва на един измислен рай, за мъничко се пренесе в света на мечтите си, макар че през цялото време мислеше как всичко е прекалено хубаво, за да е истина.
Бихтер не е цвете за мирисане на моменти, но просто всичко е провокирано от това, че е много, много наранена и прекалено силно обича този индивид.

denimira   bouquet  bouquet аз също ще съм зад образа на Бихтер до края, за мен също тя е най-голямата жертва. Искаше да получи защита и обич като се омъжи за Аднан, а така залитна в грешната посока, че просто всичко отиде на кино....

Чуди голямо ,че БиБ са преспали няколко пъти.
Не това е греха на Бих ,а това ,че реши да отмъщава и
направи живота на няколко семейства -АД
Бихтер не е никаква жертва ,а злобна и завистлива жена -вампир -досаден като конска муха-
ТОВА Е ГРЕХА И

# 366
Реално Бех е предал Аднан ,но не е изневерил на Нихал,нито я е предал .
Бех се преобрази заради обичта си към Нихал
Има много разделили се двойки ,които след време се събират.
ЖИВОТЪТ Е ПРЕД ЖИВИТЕ

Колко ли "вампирясала" може да бъде Нихал след време,ако и се случи това,което се случи на Бихтер?"
А,да бе,забравих-той Бехлюл ще се промени,защото намери "ГОЛЯМАТА СИ ЛЮБОВ"!!!

# 367
Още повече че има човек/ Бихтер /- който си е отишъл завинаги независимо че го е направила по свой избор

# 368
Добро утрооо!   bouquet    

# 369

Колко ли "вампирясала" може да бъде Нихал след време,ако и се случи това,което се случи на Бихтер?"
А,да бе,забравих-той Бехлюл ще се промени,защото намери "ГОЛЯМАТА СИ ЛЮБОВ"!!!

За разлика от Бих Нихал сама ,ще зареже Бех няколко пъти,а той ще я моли да се върне.
И какво точно и се случи на Бихтер .
БиБ  преживяха страст ,която не предизвика уважението и грижата един за друг необходими за връзка.
И Бех и казва КРАЙ-по 100 начина.

Това се случва на повечето връзки,Това ,че на БИХ НЕ И ХАРЕСВА не я прави жертва при положение ,че САМА ПРЕДЛОЖИ САМО СЕКС ЗА 1 НОЩ

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 13:40 от silvia_maria

# 370
Ами след като Нихал сама ще зареже Бехлюл  и то за много по незначителни неща как я виждате да се събере с него след като разбира за връзката му.Нихал е младо момиче наивно вярващо в голямата Любов и виждайки я в лицето на Бех. В последната серия накрая та казва на баща си " чувствам се стара колкото това дърво" с постъпката си Бихлюл е унищожил младежките и мечти порива с който тя тръгна към него- тя се чувства разбита без желание за нищо . Това са непростими неща .

# 371
Има много разделили се двойки, които след време се събират.
ЖИВОТЪТ Е ПРЕД ЖИВИТЕ!

Това е и моят отговор на въпроса на Dream Team. Може и да са заедно след време! Може Аднан, дори да прости на Бехлюл за всичко. Едва ли ще забрави, но това не пречи да прости. Няма невъзможни неща. Peace Времето лекува всички рани. Wink

Остава само да има продължение на филма и ще разберем  Grinning

А щом няма  изневяра, няма и какво да се прощава  Mr. Green

# 372
Ами след като Нихал сама ще зареже Бехлюл  и то за много по незначителни неща как я виждате да се събере с него след като разбира за връзката му.Нихал е младо момиче наивно вярващо в голямата Любов и виждайки я в лицето на Бех. В последната серия накрая та казва на баща си " чувствам се стара колкото това дърво" с постъпката си Бихлюл е унищожил младежките и мечти порива с който тя тръгна към него- тя се чувства разбита без желание за нищо . Това са непростими неща .

За мен Бех не е изневерил  на Нихал , а дали Нихал може да прости на Бех
 предателството към Аднан е друга тема
.

# 373
Не визирам конкретна изневяра  а предателство към цялото семейство. А и кой може вече да убеди Нихал че двамата не са се срещали и след годежа им- другия участник е мъртъв. Мисълта ми е че Нихал губи доверието си към Бехлюл което е най важното за една успешна връзка

# 374
Не визирам конкретна изневяра  а предателство към цялото семейство. А и кой може вече да убеди Нихал че двамата не са се срещали и след годежа им- другия участник е мъртъв. Мисълта ми е че Нихал губи доверието си към Бехлюл което е най важното за една успешна връзка

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт