Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 511
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
И аз мисля че напук прави повече Бихтер отколкото Бехлюл ..Тя даже напук се върна вкъщата

А Бех говори напук за пердетата и огледалата, като че ли много му пука какъв е интериора в къщата, важното е да дразни Бих  Mr. Green

А, не, тук пак започна Бихтер. Просто тръгна да се заяжда с Нихал, а Бехлюл просто я защити. Бихтер беше тази, която започна първа, макар че не й пука какъв е интериорът.

# 391

Нихал е жена повече обичана от всички нас.
За Нихал Бехлюл заряза собствения си живот
За Нихал Бехлюл е готов да се унижава и смирява
За Нихал Бехлюл заряза жена, която е желаел
За Нихал Бехлюл е готов да унижава,наранява и тормози жена ,която е желал
За Нихал Бехлюл жертва живота на жена която е желал  
Коя от нас може да се похвали ,че е толкова обичана

Силвия Мария,много е красиво това което си написала,но кой или по-точно какво накара Бехлюл така много да заобича Нихал изведнъж.Или той е изпитвал това към нея но не го е осъзнавал?Обстоятелствата го принудиха,макар и в последствие да е започнал да изпитва от горепосочените от теб действия,с течение на времето.

Не е важно как е започнала една любов
важно е да е истинска и да си готов на всичко за нея

# 392
Ох, голям смях - много била обичана Нихал..... Joy Joy Joy Хич не ща да съм на нейно място, Мухлюл да ме ползва за бърсалка на калните си обувки /т.е. съвест/ Mr. Green

# 393
mimata67 този Мухлюл от мухлю ли идва или от Бехлюл  newsm78

# 394
Май е комбинация от двете newsm78

# 395
Май е комбинация от двете newsm78

позна Mr. Green

# 396
Силвия - Мария  честно да ти кажа "мерси " за такава любов след която ще съм съсипана ифизически и най вече емоционално  ,след която няма да имам хъс за нищо. Не казвам че Бехлюл не я обича -казвам че тази любов я прави жертва

Ако Бихтер не беше вампирясала и си беше намерила свой живот,
 Нихал едва ли щеше да е така разочарована от Бехлюл.

# 397
Е да ако Бихтер беше приела решението на Бехлюл  за раздяла ако си беше тръгнала с достойнство  и беше започнала живота си наново ако не се беше разбрало за връзката тогава  може би да Нихал нямаше да бъде наранена освен ако Бехлюл не забъркаше някоя нова каша   твърде много АКО обаче

# 398
Ако Бихтер си беше отишла завинаги, може би наистина Нихал и Бехлюл щяха да имат хубав живот, т.е Нихал може би щеше да има хубав семеен живот, защото Бех щеше да се постарае да не я разочарова, щеше да се опита поне да я обича...но самият той дали щеше да бъде щастлив?! Не за друго, а за това, че ще продължава да живее с хората, които измами и да е принуден да ги гледа в очите...Как се живее в такава лъжа?!

# 399
Е да ако Бихтер беше приела решението на Бехлюл  за раздяла ако си беше тръгнала с достойнство  и беше започнала живота си наново ако не се беше разбрало за връзката тогава  може би да Нихал нямаше да бъде наранена освен ако Бехлюл не забъркаше някоя нова каша   твърде много АКО обаче

Щом Бехлюл устояваше на Бихтер/която след горичката стана още по агресивна и съблазнителна в офертите си /можем за 2-3 години да очакваме ,че ще кротне newsm78.След това зависи от Нихал.
 hahahaТогава тя може да реши ,че не е живяла

# 400

Добре де аз пак ще попитам, защо Бих трябва да си тръгне? Защо след като толкова много иска Бех не се махне? Нали иска да се отърве от нея, кой го спира да си вземе Нихала и да се махнат от там?

# 401
Именно каквото и да бе станало с такава лъжа не може да се живее . Трябва да си много силен за да продължиш с хората  които си мамаил , а Бехлюл не е чак толкова силен. това ще продължи да го разяжда отвътре и рано или късно ще повлияе на връзката му. А истраха да не би Бихтер да се появи отново и да се разприказва ,като добавиш и Фифи Jujka - защото Бихтер беше тази която си тръгна много пъти  която искаше да се маха . А ив крайна сметка нали Б и Н говорят че след сватбата ще заживеят отделно

# 402
Точно това искам да кажа, връзката с Нихал няма бъдеще....Бих и Бех трябваше да си тръгнат, независимо дали заедно или поотделно.

# 403
Точно така трябваше и двамата да се махнат само че :Бихтер не иска да са поотделно ,а Бехлюл не иска заедно

# 404

Добре де аз пак ще попитам, защо Бих трябва да си тръгне? Защо след като толкова много иска Бех не се махне? Нали иска да се отърве от нея, кой го спира да си вземе Нихала и да се махнат от там?

Бехлюл реши да не живеят заедно и купиха и обзаведоха  собствена къща, в която да заживеят след сватбата,но  Бихтер се самоуби за това

Общи условия

Активация на акаунт