Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 202
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Добър ден !  bouquet Най- после изгледах серията ! Embarassed
Бихтер наистина се държи като "ранено животно " , както бе написала Усмивката - готова е да смачка всичко по пътя си , за да потуши болката и страданието си . В интерес на истината , не разбрах конкретният повод , заради който изгони Джемиле  , но пък и тя отдавна си го просеше .
Нихал - не мога да се отърва от усещането , че това момиче , дълбоко в себе си усеща обречеността на връзката си с Бехлюл и бърза да вземе всичко от нея . Мисля ,че тя знае , чисто интуитивно , че той не я обича така , както на нея би и се искало !
Бехлюл- той като че ли е на автопилот - толкова е отнесен , толкова е далече в мислите от това , което му се случва , че чак му личи ! Интересно ми стана и не видях да сте го коментирали - защо ли така бързо и гузно се скри в стаята си , след като ги видя Бихтер , дори не посмя да я погледне ! За разлика от нея , която , ако можеше , би го убила с поглед !
Като цяло ми хареса епизодът , но не видях никакъв прелом - нито в чувствата , нито в помислите на Бехлюл.
Нихал беше много сладка с пеперудите в стомаха си и с притесненията си , че и личи по лицето случилото се !  Crazy

dterziiska ,  Heart Eyes - тези твои чаршафи , са ми любими , джанъм ! Ще ми се за спално бельо да си ги ползвам ! Wink

# 541
Кой,Нихал ли няма да създава главоболия???
Н противоположното мнение съм-та тя още от дете е толкова обсебваща,представям си я когато порастне и стане зряла жена какви изисквания ще има..

# 542
На противоположното мнение съм-та тя още от дете е толкова обсебваща,представям си я когато порастне и стане зряла жена какви изисквания ще има..

# 543
Добър ден !  bouquet Най- после изгледах серията ! Embarassed
Бихтер наистина се държи като "ранено животно " , както бе написала Усмивката - готова е да смачка всичко по пътя си , за да потуши болката и страданието си . В интерес на истината , не разбрах конкретният повод , заради който изгони Джемиле  , но пък и тя отдавна си го просеше .
Нихал - не мога да се отърва от усещането , че това момиче , дълбоко в себе си усеща обречеността на връзката си с Бехлюл и бърза да вземе всичко от нея . Мисля ,че тя знае , чисто интуитивно , че той не я обича така , както на нея би и се искало !
Бехлюл- той като че ли е на автопилот - толкова е отнесен , толкова е далече в мислите от това , което му се случва , че чак му личи ! Интересно ми стана и не видях да сте го коментирали - защо ли така бързо и гузно се скри в стаята си , след като ги видя Бихтер , дори не посмя да я погледне ! За разлика от нея , която , ако можеше , би го убила с поглед !
Като цяло ми хареса епизодът , но не видях никакъв прелом - нито в чувствата , нито в помислите на Бехлюл.
Нихал беше много сладка с пеперудите в стомаха си и с притесненията си , че и личи по лицето случилото се !  Crazy

dterziiska ,  Heart Eyes - тези твои чаршафи , са ми любими , джанъм ! Ще ми се за спално бельо да си ги ползвам ! Wink

bouquet Peace

# 544
  • Бургас
На противоположното мнение съм-та тя още от дете е толкова обсебваща,представям си я когато порастне и стане зряла жена какви изисквания ще има..
Изискванията на хората не растат правопропорционално с годините.
Иначе на 50 вече трябва да сме зверове.
gospojata, по - напред се коментираше за това как Бехлюл се скри в стаята си - виновен.

# 545
Мен лично, Нихал ме дразни изключително много ! С това свое психарско държание и децки акъл, направо ме разбива отвсякъде. :Х Тя не може да задържи Бехлюл до себе си... дори и Бихтер да я нямаше, той щеше да е с някоя друга. Просто според мен Нихал няма нужните качества... и въобще нужното държание за да задържи мъж като Бехлюл. А той пък милия толкова объркан...  един ден иска едно на другия друго.. но от части го разбирам.. предаде чичо си. Ама пък и кой го е карал Grinning А честно казано Бихтер е моята любимка Simple Smile Адски красива жена, знае какво иска, преследва целите си и е готова на всичко за постигането им. А не като Нихал, да си чупи краката и ръцете и да става център на внимание привличайки състраданието и братската обич на Бехлюл....
айде да приключвам вече, че стана много дълго Grinning по тази тема... мога да пиша с часове Grinning

Айде живи и здрави всички !
И най - вече наслаждавайте се на живота Simple Smile

# 546
Изискванията на хората не растат правопропорционално с годините.
Иначе на 50 вече трябва да сме зверове.
Изисквания е едно,а обсебващ характер-съвсем друго-Фирдевс е доказателство за 69 годишна жена,която още от млада и обсебвала всичко и всички и не само продължава,ами въобще няма спирачки!
А дали се е првърнала в звяр-това всеки би могъл сам да си отговори,така,кокта я вижда!

# 547
Н противоположното мнение съм-та тя още от дете е толкова обсебваща,представям си я когато порастне и стане зряла жена какви изисквания ще има..

Точно когато човек пораства, трябва да си даде реална преценцка за живота... когато стане зряла жена всичко ще се промени в положителна посока.  Peace

# 548
  • Бургас
Ми на 19 си е дете. Какъв акъл да има? Какво толкова искате от едно дете?!
Ако е почнала с мъжете на 13, може и на 19 да се е отракала и да знае как да се държи, но уви и е за сефте.
Все едно всички в първата си връзка, сме били перфектни. А не просто влюбени деца.
И какъв мъж пък е Бехлюл? Един голям боклук. Друг му вади парите, в къщата на друг живее, че и чужда жена....Мъж, ама страхотен. Че и верен.
Бихтер преследва целите си...спор няма. Само дето и тя не знае каква и е целта. Поне тази, която преследва сега.

# 549
Незвам дали Нихал няма да създава проблеми но за нея сегашния Бехлюл е идеалния. И все пак тя знае че той е бил с доста жени  че е търсен и мисля че ще бъде нащрек. а ако  Бихтер не се беше самоубила мисля че щеше да им отрови живота. пк и Бехлюл щеше да живее в постоянен страхзащото тя и сега го заплашва че  ще разкаже всичко не вярвам да млъкне ако той се ожени - може даже и по зле да стане Аз пък незнам някой да си чупи ръцете и краката за да става център на внимание 

# 550
gospojata, по - напред се коментираше за това как Бехлюл се скри в стаята си - виновен.

bouquet Явно съм го пропуснала , толкова нещо изчетох ! Crazy

jujulinka ,  Hug!

# 551
А честно казано Бихтер е моята любимка Simple Smile Адски красива жена, знае какво иска, преследва целите си и е готова на всичко за постигането им.

То е лесно така-мъжът ти да плаща, а ти да преследваш целите си-в пряк и в преносен смисъл........  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 552
Мен лично, Нихал ме дразни изключително много ! С това свое психарско държание и децки акъл, направо ме разбива отвсякъде. :Х Тя не може да задържи Бехлюл до себе си... дори и Бихтер да я нямаше, той щеше да е с някоя друга. Просто според мен Нихал няма нужните качества... и въобще нужното държание за да задържи мъж като Бехлюл. А той пък милия толкова объркан...  един ден иска едно на другия друго.. но от части го разбирам.. предаде чичо си. Ама пък и кой го е карал Grinning А честно казано Бихтер е моята любимка Simple Smile Адски красива жена, знае какво иска, преследва целите си и е готова на всичко за постигането им. А не като Нихал, да си чупи краката и ръцете и да става център на внимание привличайки състраданието и братската обич на Бехлюл....
айде да приключвам вече, че стана много дълго Grinning по тази тема... мога да пиша с часове Grinning

Айде живи и здрави всички !
И най - вече наслаждавайте се на живота Simple Smile

Първо, не виждам кое й е психарското на Нихал?!?  newsm78 С всичкия "детски" акъл си е... Бихтер знае какво иска?!? Да бе да...  Joy Ще си тръгне, няма да си тръгне, ще си тръгне, няма да си тръгне... Тя вече е зряла жена, ама знае ли какво иска... не! Преследва целите си... по-скоро иска да става на нейното, мачка всички, пълен егоист, лицемерка... това ако ти е идеала за жена...  Shocked Shocked Shocked А относно падането на Нихал, не е паднала нарочно и ти много добре знаеш това, защо си кривиш душата, това е друг въпрос.  Naughty

# 553
Преди години и аз паднах по стълбите и си счупих крака  . Първо не исках да привличам вниманието на никой . И второ толкова болеше че освен вниманието на лекаря не желаех на никой друг

# 554
Е сега, че кой мъж е на 100 процента верен ? Един изневерява мислено, друг физически. То си е заложено според мен Simple Smile

А за Нихал.. съжелявам, не съм съгласна. За мен Нихал е една малка глезла, която единственото което иска е да прикове вниманието на всички. Направи си сама сметка, щом и Матмоазел малко или много да се разочарова от нея..  и да се отдръпне също. А именно матмоазел не би трябвало, но понеже детенцето Нихал се сметна за зряла жена и се обърна срещу жената която я е отгледала.. нея и брат и. И най-лошото че нихал също е импулсивна, знае не знае .. тръгва да говори, че и я гони, обвинява я. Извинявай но това си е чиста проба лигавщини. А че матмоазел има чувства към аднан - така е , но жената е уравновесена ! Лично мнение

Общи условия

Активация на акаунт