Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 50

• 39 168
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Дами,

Това не беше 69, а 68 епизод. Тази седмица ще гледаме 69-ти и той наистина е много интересен и показва съвсем различни отношения между Бехлюл, Бихтер и Нихал...... поне според мен.

Иначе на няколко пъти чета, че Бихтер е предадена от Бехлюл и че той я манипулира. Аз виждам един съвсем последователен и целеустремен Бехлюл с всичките му недостатъци и грешки - той живее на принципа "преди всичко уважавай себе си" Simple Smile. И ако той лъже и мами семейството си, то Бихтер го вижда в целия му "блясък". Той обаче видя истинската Бихтер, когато я посети в хотела.... и оттогава започна да сънува кошмари
 Laughing
newsm10

# 601
Ох боже ! 
silvia_maria -  geri1919 се опитваше да ти обесни нещо съвсем различно. Разбирам, че любимката ти е Нихал и че си ЗА тяхните отношения, но разбери, че явно филма не е направен 1:1 към книгата. Всички разбираме за симпатията към Нихал, но пък и всички виждаме,гледаме,следим и коментираме сериите,които се излЪчват по БТВ. Simple Smile
И според мен нямаше нужда да постваш описани сцени от книжката Simple Smile така само доказваш на себе си, че виждаш само това което ти харесва Simple Smile Харесваш Нихал и Бехлюл - Окей Simple Smile всеки си има мнение. Само не го налагай толкова очевадно и с такова пренебрежение !  #Cussing out

# 602
  • Бургас
Боже имам дежа ву. Няма ли край?
 Whistling

# 603

dterziiska ,  Heart Eyes - тези твои чаршафи , са ми любими , джанъм ! Ще ми се за спално бельо да си ги ползвам ! Wink

Струва ми се няма да сбъркаш. Party Бельото на dterziiska е от памучен сатен- луксозна класа тъкан , отличаваща се със 100% естественост/ никакъв полиестер / , качество , мекота , блясък и комфорт.Усещане за коприна и нежност при допир.Гаранция за релакс и красиви сънища.Дизайна единствен и неповторим.Аххх,  дизайна на чарашафите  Crazy ...

# 604
Ох боже !  
silvia_maria -  geri1919 се опитваше да ти обесни нещо съвсем различно. Разбирам, че любимката ти е Нихал и че си ЗА тяхните отношения, но разбери, че явно филма не е направен 1:1 към книгата. Всички разбираме за симпатията към Нихал, но пък и всички виждаме,гледаме,следим и коментираме сериите,които се излЪчват по БТВ. Simple Smile
И според мен нямаше нужда да постваш описани сцени от книжката Simple Smile така само доказваш на себе си, че виждаш само това което ти харесва Simple Smile Харесваш Нихал и Бехлюл - Окей Simple Smile всеки си има мнение. Само не го налагай толкова очевадно и с такова пренебрежение !  #Cussing out
1919 да си пише мнения ,а не да ми обяснява кой харесвам и какъв е сюжета./неща ,които не знае/
Понякога пиша отговор на пост за бъдещи епизоди ,а други си мислят ,че коментирам настоящи и така се получава разминаване.

Сценариите за различни но СЮЖЕТЪТ Е един и същ

# 605

Струва ми се няма да сбъркаш. Party Бельото на dterziiska е от памучен сатен- луксозна класа тъкан , отличаваща се със 100% естественост/ никакъв полиестер / , качество , мекота , блясък и комфорт.Усещане за коприна и нежност при допир.Гаранция за релакс и красиви сънища.Дизайна единствен и неповторим.Аххх,  дизайна на чарашафите  Crazy ...

Лагуниии ,  newsm51 newsm51 newsm51 ! Даже си представих как точно галят кожата ми ... Embarassed
Памука и сатена , де ! Crazy

# 606
Боже имам дежа ву. Няма ли край?
 Whistling

Страхувам се , че не !  ooooh!

# 607
Момичета, бихте ли ми дали линк към последната серия излъчвана по БТВ Hug

# 608

Заповядай !  bouquet

http://gledaiseriali.com/2011/05/28/ask-i-memnu-%d0%b7%d0%b0%d0% … 0%b7%d0%be%d0%b4/

# 609
Колкото и да е различен филмът от книгата, поне трябва да се придържат към основната тема... щом е така в книгата, значи е така и във филма, там има малки изключения.

# 610

Заповядай !  bouquet

http://gledaiseriali.com/2011/05/28/ask-i-memnu-%d0%b7%d0%b0%d0% … 0%b7%d0%be%d0%b4/
Много благодаря Hug

# 611
Ами когато четох книгата "Листопад " мога да кажа че много малко  неща са взаимствани от книгата. Вярно че в книгата действието се развива през 30-те години на миналия век афилма в днешно време но все пак почти няма нищо общо филма и книгата

# 612
Колкото и да е различен филмът от книгата, поне трябва да се придържат към основната тема... щом е така в книгата, значи е така и във филма, там има малки изключения.

Желязна логика!  hahaha

Ами когато четох книгата "Листопад " мога да кажа че много малко  неща са взаимствани от книгата. Вярно че в книгата действието се развива през 30-те години на миналия век афилма в днешно време но все пак почти няма нищо общо филма и книгата

Ето пример! Още повече, че сериала е "осъвременен", просто сценаристите са използвали основната идея и са запазили края!

# 613
Е да, ама не може Бехлюл в книгата да намразва Бихтер, пък във филма - не...  Naughty Naughty

# 614
Има сериозни разлики между книгата и филма и това е коментирано и аргументирано неведнъж ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт