Тема Незабравима 202

• 35 289
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Дани, страхотни са поетичните ти хрумки. Grinning hahaha

# 406
Момичета, вечерята ме зове  Laughing
I'll be back , както казва Шварценегер  Laughing

# 407
  • Варна
Здравейте, Незабравими! Желая ви приятна и лека седмица с едно стихче.

Сбъдната мечта

Техният пример ме води
Мечта за дечица над пет
Надеждни са моите методи
На жената да ражда е ред

С гледане само не става
И работа трябва си тук
Виновна е таз Незабрава,
че здраво нагазих във лук

Жената щастлива ме гледа
Синът ми е още във шок
Дали подозира съседа
изпратил какво ни е Бог?

Съмнение леко гризе ме
Ще правим май ДНК тест
Чие е въпросното семе?
Във форума кой е “the best”?
Тая вечер съм решила да си говоря с Бганио-Байгън  Peace

Какво пък е това?! #Crazy
Истина или шега?! Thinking
Каквото и да е-браво! thumbsup
Явно държиш здраво! Wink

# 408
Здравейте, сладури! Уникални сте всички! Нямам думи, с които да изразя възхищението си от Вас!   love001

# 409
# 410
Арас държи Бату, това е повод да се виждат с Еда Peace
Колко често се виждат, по какъв повод точно и в какво се изразяват срещите им, ще видим в серията в сряда Thinking

Дани, страхотен монолог newsm51 newsm51 newsm51 newsm62 newsm62 newsm62

Еда ли ще пречупва Бату? Това не успяват нито Харун, нито АРас. За полицията  да не говорим.
Еда няма работа с Арас-видно е , че присъствието му се тълкува грешно дори и от дъщеря й. Тези негови вечни... безнадеждни....любовни обяснения са достатъчен повод да не се среща с него.Ще му сърба сега и неговата попара.Щото си има малко проблеми...та и това сега с Яамур...
Ради, много ми хареса предположението ти за любовната сцена във фрагмана...Стига с тия сънища и мечти... Дано е наяве от новата им среща... EmbarassedНо може да остане и за 87 епизод Cry

# 411
Поздрав за всички в тема Незабравима! txtloves

http://www.vbox7.com/play:1915ef36&start=98

# 412
Между това едно неочаквано развитие е насочило към Еда други чувства.  

Това дали не се отнася за бременността на Еда.? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 413
  • Варна
Дани, страхотни са поетичните ти хрумки. Grinning hahaha
reverance И като почна веднъж... ooooh!

Незабравима"Незабравима"

Труден и тежък сериал!...
Харун вече е побелял...
От тичане подир Еда
съвсем изпосталя...
Сам едва не се затри...
Бату замалко не го уби...
Отвлече го сега
вманиачената Мелда...
Взе си белята той,
красивия ни герой...
От години главата му гори
с тия двете сестри...
Еда и тя порастна...
Стана жена прекрасна...
За сериал два сезона,
сълзи изплака два бидона...
Много нерви пропиля...
Яко се настрада тя...
Ямур стана малка дама,
за радост на татко и мама...
Дори зъбките си смени,
сериала докато върви...
На издържливостта им да завидиш-
всеки даде жертви свидни...
Харун- побеляла коса...
Подпухнало лице- Еда...
Ямур без зъби остана...
Половината герои вече ги няма...
Голям зор, голямо чудо...
На всички им е много трудно...
Превърна се втория сезон
в изтощителен маратон!...
Трябва Еда да издържи
и бебето да задържи...
Харун да се възстанови...
Ямур да се успокои...
Семейството да се събере...
Правосъдие да се въздаде...
Толкоз мъки цял сериал-
заслужаваме щастлив финал!!!...

# 414
Ако резюмето е хронологично Ямур ще изчезне в края на епизода.Ако Харун ще се появява в този епизод пак трябва да е в края.Не си представям това Ямур да е в неизвестност,а на Харун и Еда да не им пука и да се целуват... hahaha hahaha hahaha

# 415
Колко често се виждат, по какъв повод точно и в какво се изразяват срещите им, ще видим в серията в сряда Thinking

Еда ли ще пречупва Бату? Това не успяват нито Харун, нито АРас. За полицията  да не говорим.
Еда няма работа с Арас-видно е , че присъствието му се тълкува грешно дори и от дъщеря й. Тези негови вечни... безнадеждни....любовни обяснения са достатъчен повод да не се среща с него.Ще му сърба сега и неговата попара.Щото си има малко проблеми...та и това сега с Яамур...
Ради, много ми хареса предположението ти за любовната сцена във фрагмана...Стига с тия сънища и мечти... Дано е наяве от новата им среща... EmbarassedНо може да остане и за 87 епизод Cry
Oх, незнам вече ooooh!, явно докато Харун отблъсква набезите на аблата, Еда ще е подложена на атака от страна на Арас Crossing Arms...за да е по справедливо  hahaha hahaha hahaha
А за любовната сцена-искаме си я и то в разширен вариант hahaha hahaha hahaha

# 416
Между това едно неочаквано развитие е насочило към Еда други чувства.  

Това дали не се отнася за /ременосттта на Еда.? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
и аз така си мисля- нов слънчев лъч във филма. bowuu

# 417
  • София
Не Еда,а Арас ще се опита да пречупи Бату,дали ще успее е друг въпрос  newsm78 Присъствието на Арас около Еда се разбира грешно от Ямур,защото чува любовното му обяснение,иначе детето преди дори му симпатизираше.Малката госпожица явно вижда заплаха,че някой може да измести баща й в сърцето на майка й,въпреки че няма никакъв шанс за това.Аз пък одобрявам,че Арас като истински джентълмен се опитва да подкрепя Еда в такъв труден момент,защото в момента тя е обградена от акули,които се опитват да я разкъсат. #Crazy #Crazy #CrazyТака донякъде ги пази и двете от набезите на Бату,не че онзи психопат нещо би го спряло. Арас осъзнава,че няма никакъв шанс за сърцето на Еда,видя с очите си,че тя е готова да умре за Харун  Peace

# 418
Здравейте, Незабравими! Желая ви приятна и лека седмица с едно стихче.

Сбъдната мечта

Техният пример ме води
Мечта за дечица над пет
Надеждни са моите методи
На жената да ражда е ред

С гледане само не става
И работа трябва си тук
Виновна е таз Незабрава,
че здраво нагазих във лук

Жената щастлива ме гледа
Синът ми е още във шок
Дали подозира съседа
изпратил какво ни е Бог?

Съмнение леко гризе ме
Ще правим май ДНК тест
Чие е въпросното семе?
Във форума кой е “the best”?
Е, това ако е истина, браво! и да живее!  newsm10
Само това да ти е от Незабравима, стига ти за цял живот. Как се казва? Или ще чакаш Еда да именува нейното.

# 419
И друго нещо! Едже е научила Ямур да плува! Еда ще я научи да плете! Нищо лошо не искам да кажа! Просто сравнявам двете дейности - плуването и плетенето!

И се чудя тогава защо го казваш,скъпа,-едното ти се струва нещо по-малко аристикратично от другото ли,що ли?На 2-3г.едно дете може да се научи да плува,а вече на 5-и да плете!-нищо лошо,както казваш!
Между другото,не смятах да издребнявам,но защото виждам,че продължавате тази тема с възпитанието-Харун може много да обича Ямур,но хич даже не я е възпитал-тя е разглезена и му се е качила на главата.
А ние (или поне аз)се възхищавам от превъзходната игра на Ирмак,а не толкова от характерчето на Ямурката.

Общи условия

Активация на акаунт