Тема Незабравима 202

• 35 302
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Познах, че Еда стреля по Мелда, но не вярвам да я ликвидира...Този товар ще бъде твърде тежък за нейната психика.Дори Харун не желае да убие Бату лично, та камо ли Еда-сестра си. Те просто не са зверове като Кенан и Мелда. Бих казала- за съжаление, но донякъде в това им е чарът. Wink

Браво на позналата Златна рибка! Едже не е майката на Ямур! Факт! Но и Еда не е достатъчно добра майка! Също факт! Тая тема вече е разисквана във форума! Но заради преводите- само някакви догадки и предположения като доказателства!
Но ето, че Ямур ще претърпи първото си разочарование от Еда!т.е. не сме писали пълни глупости. Това ще бъде сериозен проблем и изпитание за Еда! Да видим  какво ще направи! Ще лъже! Мое мнение! Без Харун, тя не може да се справи с Ямур!

# 421
Ееееее момичета, ама стига с тия сънища де!!!!
Аз мисля ,че и двете сцени ще са реалност!
Сега като се загледах ми се струва ,че стаята в която се целуват е тяхната спалня , но от другата страна /до прозореца/,мисля че нещо подобно се виждаше и когато Еда се сърдеше на Харун и той я съзерцаваше и редеше любовни слова!!!
Меги, и на мен ми писна от сънища, но иначе какъв ще бъде изхода от тази сцена newsm78
В единия вариант-Мелда простреляна, ранена, но си отива просто хей така, за да си връзва Харун  ooooh!
В  другия-Еда не уцелва и просто оставя Мелда да си тръгне, като знае, че Харун е при нея ooooh!

Офф, хич не ми са реални и двата варианта Thinking
На мен ми беше много чудно ,че Еда стреля срещу Мелда.Така ,че нищо вече не може да ме изненада.Мисля ,че Еда стреля в страни от Мелда , но Мелда дори не се обръща , а като пълен непокист си заминава!!!
Ако съдим по резюмето тази среща е провокирана от Мелда , така ,че тя най - вероятно е измислила начин по който да се измъкне ,ако Еда реши да я проследи!!!
А що се отнася до целувката ... newsm78...незнам......  newsm78 #Crazy newsm78,просто ми се иска да е реалност , въпреки ,че и да е сън ще я гледам с удоволствие!!!!
А може да дадът и нещо повече от целувка Embarassed Embarassed Shocked Shocked Twisted Evil Twisted Evil,все пак така голичък в действие, Харун са го давали само веднъж - на вилата на Хаят Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed!!!Иначе ризката е все налице hahaha hahaha , макар и разкопчана!!!

# 422
Арас държи Бату, това е повод да се виждат с Еда Peace
Колко често се виждат, по какъв повод точно и в какво се изразяват срещите им, ще видим в серията в сряда Thinking

Дани, страхотен монолог newsm51 newsm51 newsm51 newsm62 newsm62 newsm62

Еда ли ще пречупва Бату? Това не успяват нито Харун, нито АРас. За полицията  да не говорим.
Еда няма работа с Арас-видно е , че присъствието му се тълкува грешно дори и от дъщеря й. Тези негови вечни... безнадеждни....любовни обяснения са достатъчен повод да не се среща с него.Ще му сърба сега и неговата попара.Щото си има малко проблеми...та и това сега с Яамур...
Ради, много ми хареса предположението ти за любовната сцена във фрагмана...Стига с тия сънища и мечти... Дано е наяве от новата им среща... EmbarassedНо може да остане и за 87 епизод Cry
Oх, незнам вече ooooh!, явно докато Харун отблъсква набезите на аблата, Еда ще е подложена на атака от страна на Арас Crossing Arms...за да е по справедливо  hahaha hahaha hahaha
А за любовната сцена-искаме си я и то в разширен вариант hahaha hahaha hahaha

И аз, и аз. hahaha

# 423
Незабравима"Незабравима"
Труден и тежък сериал!...
Харун вече е побелял...
От тичане подир Еда
съвсем изпосталя...
Сам едва не се затри...
Бату замалко не го уби...
Отвлече го сега
вманиачената Мелда...
Взе си белята той,
красивия ни герой...
От години главата му гори
с тия двете сестри...
Еда и тя порастна...
Стана жена прекрасна...
За сериал два сезона,
сълзи изплака два бидона...
Много нерви пропиля...
Яко се настрада тя...
Ямур стана малка дама,
за радост на татко и мама...
Дори зъбките си смени,
сериала докато върви...
На издържливостта им да завидиш-
всеки даде жертви свидни...
Харун- побеляла коса...
Подпухнало лице- Еда...
Ямур без зъби остана...
Половината герои вече ги няма...
Голям зор, голямо чудо...
На всички им е много трудно...
Превърна се втория сезон
в изтощителен маратон!...
Трябва Еда да издържи
и бебето да задържи...
Харун да се възстанови...
Ямур да се успокои...
Семейството да се събере...
Правосъдие да се въздаде...
Толкоз мъки цял сериал-
заслужаваме щастлив финал!!!...

Дани, страхотни стихове  smile3501

# 424
  • София
Привет и от мен   bouquet Laughing Heart Eyes
Леле какви страсти се вихрят. Thinking ooooh! hahaha
Ама и героите ни пак са вдигнали 200......без да сложат предпазните колани hahaha Joy hahahaПоздравления за новите красоти създадени днес newsm10 smile3501 smile3525 smile3521
Г-н Председателю...за"Сбъдната мечта"на поетичния фронт и в реалността smile3521.поздравления newsm10 newsm44 newsm10

# 425
Нормално е Харун да е разглезил Ямур, все пак е бил и майка и баща за нея. А и тя си му е принцесата. Само веднъж й повиши тон и тя как се изплаши , явно й беше за сефте  Mr. Green
Другите деца в сериала също са били отглеждани в голям период от живота си от един родител.
Децата на Ферда едва ли са виждали скоро баща си.. Синем е останала с майка си и ето го резултата. Докато живееше с родителите си и баба си и дядо си не беше такова разглезено хлапе.

# 426
Ако резюмето е хронологично Ямур ще изчезне в края на епизода.Ако Харун ще се появява в този епизод пак трябва да е в края.Не си представям това Ямур да е в неизвестност,а на Харун и Еда да не им пука и да се целуват... hahaha hahaha hahaha
Набързичко намират Ямур и се заемат с работа!!! hahaha hahaha hahaha hahaha
-------------------------------------------
Шегата на страна , мисля че Ямур ще я намерят много бързо, може би още преди да разберат ,че е изчезнала , някой ще почука на вратата и ще я доведе!!!

А що се отнася до целувката , колкото и да ми се иска да е реалност ,ми си струва ,че няма екранно време да се случи това, освен ако е кадър от по - следващия епизод, но такъв прецедент до сега се случи само веджъж.Фрагмана завърши с кадри от следващия епизод/може би погрешка/,когато Еда отиде при Харун на Яхтата , а Толга отиде за акта за раждане на Ямур.

# 427
Дано не съм права,но продължавам да мисля,че "сцената"е сън на Харун.За стрелбата не съм сигурна-може като противовес ,да е сън на Еда-сън на единия,и сън на другия.Но стрелбата ми се струва по-вероятна-така че може и да е истина.
Ако това,което виждаме във фрагмана не е кратка разходка на Ямур,то логично би било,както вече споделих,да я намерят след завръщането на Харун,но къде ще бъде дотогава?

# 428
  • София
Ако резюмето е хронологично Ямур ще изчезне в края на епизода.Ако Харун ще се появява в този епизод пак трябва да е в края.Не си представям това Ямур да е в неизвестност,а на Харун и Еда да не им пука и да се целуват... hahaha hahaha hahaha
Пак ще е сън........момента с целуването.
Но много ми харесва....хронологията ти.......  bouquet
Ямур изчезва  Sad......но се среща с тати Hug,който е успял да се измъкне от лапите на Меца.
Еха.....каква вълнуваща среща ще е  smile3521 smile3521 smile3521

# 429
  • Варна
И друго нещо! Едже е научила Ямур да плува! Еда ще я научи да плете! Нищо лошо не искам да кажа! Просто сравнявам двете дейности - плуването и плетенето!

И се чудя тогава защо го казваш,скъпа,-едното ти се струва нещо по-малко аристикратично от другото ли,що ли?На 2-3г.едно дете може да се научи да плува,а вече на 5-и да плете!-нищо лошо,както казваш!
Между другото,не смятах да издребнявам,но защото виждам,че продължавате тази тема с възпитанието-Харун може много да обича Ямур,но хич даже не я е възпитал-тя е разглезена и му се е качила на главата.
А ние (или поне аз)се възхищавам от превъзходната игра на Ирмак,а не толкова от характерчето на Ямурката.
Самия факт, че Ямур нито веднъж не попита за Едже, означава, че тя не е била толкова важна за нея- от мига, когато Еда, нейната майка, влезе в живота й, Едже просто изчезна! И това не е сценаристко недоглеждане, а съвсем логично избрано решение- да се покаже, че нищо и никой не е в състояние да замени истинската майчина обич! Еда почти мигновено изгради здрава връзка с Ямур, а това можеше и да не стане предвид дългогодишната им раздяла и ролята на Едже в живота на детето! Явно Едже не е била толкова важна, че детето да продължи да търси контакт с нея след като намери и опозна родната си майка! Вярно, че и Харун много помогна Ямур да приеме Еда, но истината е, че заслугата си е основно нейна- с чистата и искрена обич към детето, това, че й отдели нужното внимание, обсипа я с ласки и грижи, разговаря с нея, угажда й, научи я на доста неща и честно казано, въпреки че й е майка, я глези доста по-малко от Харун! Харун доста я е разглезил, да не говорим, че е обсебил детето и то страда при всяка по-продължително отсъствие на баща си! Също важно е, че и част от вината Ямур да страда от синдрома на страх от изоставяне, до известна степен се дължи точно на Харун, който я остави без майка цели 4 години! Факт, независимо какви бяха мотивите му!

# 430
Нормално е Харун да е разглезил Ямур, все пак е бил и майка и баща за нея. А и тя си му е принцесата. Само веднъж й повиши тон и тя как се изплаши , явно й беше за сефте  Mr. Green
Другите деца в сериала също са били отглеждани в голям период от живота си от един родител.
Децата на Ферда едва ли са виждали скоро баща си.. Синем е останала с майка си и ето го резултата. Докато живееше с родителите си и баба си и дядо си не беше такова разглезено хлапе.

Иглежда ,че я е разглезил , но в действителност всичко е под контрол!!!
Той е чудесен баща!!!!Отгледал и възпитал едно невероятно интелигентно и освободено дете!!!!

# 431
  • София

ИНТИМНА ВЕЧЕРЯ   

С вериги и въжета...... омотан   
Не даваш ми да гъкна и да шукна   
Какво сега......ще трябва и да ям   
Отказвам ти и няма нищичко да вкуся   

Напълно....откачила си.... Мелда   
Кога обаче .......ще го осъзнаеш   
Аз тази роля...дълго няма да търпя   
По нервите ми повече недей да лазиш   

Чиниите с гозбите си ги вдигни   
В боклука....съдържанието изхвърли   
И махай се.....не мога да те гледам   
Прозореца.....за въздух отвори   
 #Crazy #Crazy #Crazy

# 432
И друго нещо! Едже е научила Ямур да плува! Еда ще я научи да плете! Нищо лошо не искам да кажа! Просто сравнявам двете дейности - плуването и плетенето!

И се чудя тогава защо го казваш,скъпа,-едното ти се струва нещо по-малко аристикратично от другото ли,що ли?На 2-3г.едно дете може да се научи да плува,а вече на 5-и да плете!-нищо лошо,както казваш!
Между другото,не смятах да издребнявам,но защото виждам,че продължавате тази тема с възпитанието-Харун може много да обича Ямур,но хич даже не я е възпитал-тя е разглезена и му се е качила на главата.
А ние (или поне аз)се възхищавам от превъзходната игра на Ирмак,а не толкова от характерчето на Ямурката.

Мила, исках само да онагледя, че спортът възпитава едни качества, а плетенето - други! Нищо повече!

# 433
  • София
Малка вещичка  Wink Wink Wink

# 434
Добър вечер на всички. Аз не се включвам много в този форум,но когато имам време чета коментарите и разсъжденията ви .... А сега бих искала да ви споделя един клип,който направих сама. В него съм събрала всички целувки на Еда и Харун от първи сезон. А в момента правя и за втори сезон но ще изчакам да свърши филма ,за да включа и останалите целувки и отново ще ви го споделя....

Надявам се да ви хареса и също така поздравявам целия форум с този клип  Grinning

http://vbox7.com/play:341b07c5

Общи условия

Активация на акаунт