Тема Незабравима 202

• 35 320
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Здравейте, компания! wavey
Малииииии,как сте хукнали в темата! #Crazy Връщам се да ви 4ета!

# 436
Дани , Боби, чудесни стихове!!! smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51

-------------------------------------------------------------
Понеже няма какво да се гледа , започнах да гледам новия филм по Диема от 22.00ч.
Еееееее тук да видите турски нрави!!!
Интимна сцена едва ли ще видим някога!!!

Сетих се и за "Генджо" hahaha hahaha hahaha hahaha,наистина в сравнение с голяма част от турските сериали ,нашия направо е "разюздан ".Не случайно го дават от 23.00ч.

# 437
Привет незабравима и великолепна компания. Hug Heart Eyes
Бганьо,Диди ,Дани поздравления за стихчетата ви в момента съм ухилена като зелка от вашата неуморна и талантлива муза. newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

За да не пропусна някого  Embarassed Embarassed Embarassed искам да благодаря на всички вас момичета за фрагмента ,преводза ,снимчиците и клипчетата .Благодаря ви мили дами . txtloves txtloves txtloves lovekiss lovekiss lovekiss

Росисан клипчето е  newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51
Каламитси добре дошла  welcome Благодаря ти за любимото ми клипче. Heart Eyes Hug

И аз смятам ,че Еда няма да застреля Мелда . ThinkingНевярвам сценаристите да приложат тази тактика . ThinkingТова направо би я досъсипало  ooooh! А за аблата каквото и да кажа ще е малко .Ха дано сега като се изповяда на Харун да му каже и за мнимата си бременност .Мен това страшно много ме гложде . Naughty Чудя се и на Арас  newsm78 хем разбра ,че Харун е жив хем упорито като биче ама не се отказва от Еда .Ха ма ха и аз като Ямур  Naughty Всяка жаба да си знае гьола . Naughty

# 438
  • Варна
Нормално е Харун да е разглезил Ямур, все пак е бил и майка и баща за нея. А и тя си му е принцесата. Само веднъж й повиши тон и тя как се изплаши , явно й беше за сефте  Mr. Green
Другите деца в сериала също са били отглеждани в голям период от живота си от един родител.
Децата на Ферда едва ли са виждали скоро баща си.. Синем е останала с майка си и ето го резултата. Докато живееше с родителите си и баба си и дядо си не беше такова разглезено хлапе.
Иглежда ,че я е разглезил , но в действителност всичко е под контрол!!!
Той е чудесен баща!!!!Отгледал и възпитал едно невероятно интелигентно и освободено дете!!!!
Вярно е- в нашия случай! thumbsup Но понякога прекалената привързаност на дете към единия от родителите, може да е нож с две остриета- от една страна има здрава емоционална връзка, което само по себе си е чудесно, но от друга- може да бъде причина за проблеми от различен характер- в нашия случай, Ямур страда от отсъствието на баща си дотолкова, че по всяка вероятност тръгва сама да го търси и върне в къщи! Поне с такова впечатление останах от първия фрагман! Thinking
И малко спам- за да обясня мисълта си. Преди време във Варна се случи голяма трагедия- майката оставя 4-годишното си дете да спи и отива до магазина да купи хляб. Детето, което е изключително привързано към майка си, се събужда, става, отива до терасата- живеят на 5 етаж, вижда майка си да се отдалечава от блока, качва се на едно столче и скача през терасата- с явното намерение да отиде по-бързо при майка си! Ужасна трагедия с фатален за детето край! ooooh!

# 439
Гледам фрамента и си мисля толкова много неща, че едва ги подреждам в главата си. За мен тази серия ще бъде втората кулминация на сериала (след стрелбата на Джамил). Забелязва се голяма промяна в Еда, в отношението й към другите около нея. Като че ли е станала по-резервирана, по-недоверчива. Въпреки, че всички смятахме, че тя тъпче на едно място и образът й няма развитие. Дали тя би стреляла срещу собствената си сестра в първи сезон, дали така открито щеше да застане до Харун пред всички и пред всичко в първи сезон? Очевидно 4 годишната раздяла с детето й и Харун й е помогнала да осъзнае какво всъщност трябва да направи и за какво да се бори. Въпреки несъгласието ми с някои нейни действия в края на първи и началото на втори сезон, смятам, че Еда не е лоша майка, не и в смисъла, който придавате. Тя си научи много добре урока. Еда е просто жена, която не е виждала детето си дълго време и сега й е нужно време за да свикне с присъствието му и да се научи да бъде майка, но предвид последните случки, е нормално тя да е неадекватна и да не забелязва какво преживява Ямур. Жалко, че вместо да се радват на любовта си открито, нашите гълъбчета трябваше да изживеят тези ужаси. Дано поне на финала им се порадваме!

# 440
Добър вечер на всички. Аз не се включвам много в този форум,но когато имам време чета коментарите и разсъжденията ви .... А сега бих искала да ви споделя един клип,който направих сама. В него съм събрала всички целувки на Еда и Харун от първи сезон. А в момента правя и за втори сезон но ще изчакам да свърши филма ,за да включа и останалите целувки и отново ще ви го споделя....

Надявам се да ви хареса и също така поздравявам целия форум с този клип  Grinning

http://vbox7.com/play:341b07c5

Роси 164  добре дошла welcome По честичко се включвай и в нашата тема . Heart Eyes А за клипчето оставам без думи любима музика ,любими кадри .Прекрасно е! С нетърпение ще чакаме и другото ти творение. newsm51 newsm51 newsm51

# 441
И друго нещо! Едже е научила Ямур да плува! Еда ще я научи да плете! Нищо лошо не искам да кажа! Просто сравнявам двете дейности - плуването и плетенето!

И се чудя тогава защо го казваш,скъпа,-едното ти се струва нещо по-малко аристикратично от другото ли,що ли?На 2-3г.едно дете може да се научи да плува,а вече на 5-и да плете!-нищо лошо,както казваш!
Между другото,не смятах да издребнявам,но защото виждам,че продължавате тази тема с възпитанието-Харун може много да обича Ямур,но хич даже не я е възпитал-тя е разглезена и му се е качила на главата.
А ние (или поне аз)се възхищавам от превъзходната игра на Ирмак,а не толкова от характерчето на Ямурката.
Самия факт, че Ямур нито веднъж не попита за Едже, означава, че тя не е била толкова важна за нея- от мига, когато Еда, нейната майка, влезе в живота й, Едже просто изчезна! И това не е сценаристко недоглеждане, а съвсем логично избрано решение- да се покаже, че нищо и никой не е в състояние да замени истинската майчина обич! Еда почти мигновено изгради здрава връзка с Ямур, а това можеше и да не стане предвид дългогодишната им раздяла и ролята на Едже в живота на детето! Явно Едже не е била толкова важна, че детето да продължи да търси контакт с нея след като намери и опозна родната си майка! Вярно, че и Харун много помогна Ямур да приеме Еда, но истината е, че заслугата си е основно нейна- с чистата и искрена обич към детето, това, че й отдели нужното внимание, обсипа я с ласки и грижи, разговаря с нея, угажда й, научи я на доста неща и честно казано, въпреки че й е майка, я глези доста по-малко от Харун! Харун доста я е разглезил, да не говорим, че е обсебил детето и то страда при всяка по-продължително отсъствие на баща си! Също важно е, че и част от вината Ямур да страда от синдрома на страх от изоставяне, до известна степен се дължи точно на Харун, който я остави без майка цели 4 години! Факт, независимо какви бяха мотивите му!
Не съм съгласна с частта за Едже. Когато Едже спаси Яамур от брат си , в болницата Яамур говореше с обич за нея, притесняваше се какво става с нея...Даже тогава в първия момент смятам, че Еда изревнува леко, че Едже е спасила дъщеря й, а не е тя...
В началото Еда ревнуваше Харун от Едже, но истинският проблем не бяха отношенията Едже-Харун, а Едже- Яамур. Докато с Харун се изясни ситуацията...че Еда е единствена за него, то при Яамур нещата не са Ясни-Как да й кажеш : не обичай Едже, аз съм ти майка...Това наистина е процес на доказване, на себеотдаване  във всеки момент. Еда е в този процес... Харун й помогна/не че няма вина за това Едже 4 години да си въобразява разни неща и за него, и за Яамур/, сега е моментът Еда да покаже на Яамур , че може да бъде за нея всичко..А то какво става-Еда е готова да се самоубива, разни добронамерени чичковци, за които Яамур интуитивно разбра, че са проблем за родителите й/Визирам случката с фокуса и паричката...
Еда се представя като любима и влюбена -да , но не и като добра майка... Намирам , че това са като два отделни процеса за нея, тя все още не е намерила равновесието за тях в себе си...Може би с новото бебе ...А после още 3 има шанс да стане перфектна... bowuu

# 442
# 443

ИНТИМНА ВЕЧЕРЯ   

С вериги и въжета...... омотан   
Не даваш ми да гъкна и да шукна   
Какво сега......ще трябва и да ям   
Отказвам ти и няма нищичко да вкуся   

Напълно....откачила си.... Мелда   
Кога обаче .......ще го осъзнаеш   
Аз тази роля...дълго няма да търпя   
По нервите ми повече недей да лазиш   

Чиниите с гозбите си ги вдигни   
В боклука....съдържанието изхвърли   
И махай се.....не мога да те гледам   
Прозореца.....за въздух отвори   
 #Crazy #Crazy #Crazy

Ей Боб страшна си . smile3501 smile3501 smile3501 newsm62 newsm62 Браво а с чинийките  и тя заедно с тях през прозореца и хоп нахлул свеж въздух в статята за  Харунски. hahaha hahaha hahaha

# 444
И друго нещо! Едже е научила Ямур да плува! Еда ще я научи да плете! Нищо лошо не искам да кажа! Просто сравнявам двете дейности - плуването и плетенето!

И се чудя тогава защо го казваш,скъпа,-едното ти се струва нещо по-малко аристикратично от другото ли,що ли?На 2-3г.едно дете може да се научи да плува,а вече на 5-и да плете!-нищо лошо,както казваш!
Между другото,не смятах да издребнявам,но защото виждам,че продължавате тази тема с възпитанието-Харун може много да обича Ямур,но хич даже не я е възпитал-тя е разглезена и му се е качила на главата.
А ние (или поне аз)се възхищавам от превъзходната игра на Ирмак,а не толкова от характерчето на Ямурката.

Мила, исках само да онагледя, че спортът възпитава едни качества, а плетенето - други! Нищо повече!

Не споделям лични неща в темата,и не съм правила сравнения,защото смятам,че нашият живот няма нищо общо с този на героите.
Но в случая става за дума за качествата,които възпитават две дейности.Плувам от 5-годишна,а се научих да плета на 19г,докато учех в чужбина-едното ми даде хъс,амбиция,издръжливост,а другото-търпение,спокойствие -и двете са ми еднакво полезни и необходими.
Затова не разбирам,скъпа Каламитси,"тънката"разликата,която правиш между тях.

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 22:27 от nezabravimka

# 445
Добър вечер на всички. Аз не се включвам много в този форум,но когато имам време чета коментарите и разсъжденията ви .... А сега бих искала да ви споделя един клип,който направих сама. В него съм събрала всички целувки на Еда и Харун от първи сезон. А в момента правя и за втори сезон но ще изчакам да свърши филма ,за да включа и останалите целувки и отново ще ви го споделя....

Надявам се да ви хареса и също така поздравявам целия форум с този клип  Grinning

http://vbox7.com/play:341b07c5

Роси 164  добре дошла welcome По честичко се включвай и в нашата тема . Heart Eyes А за клипчето оставам без думи любима музика ,любими кадри .Прекрасно е! С нетърпение ще чакаме и другото ти творение. newsm51 newsm51 newsm51

+1   bouquet  bouquet  bouquet

Боб ,   bouquet  bouquet  bouquet

# 446
Ще вляза в лека детайлност, за да добавя.
Плетенето е не по-малко полезно от плуването... Браво на Еда, че се сети да учи Яамур на това-от една страна ги сближава, от друга е полезно търпението в процеса- особено за експулсивен  характер...
Не определям Еда като лоша майка, просто я критикувам за неща, които са си очевадни за мен...
Яамур може и да е питала за Едже...Слабост на сценария е , че не ни представят точно тези житейски ситуации, а надуват балони, при това спукани вече Wink...

# 447
Гледам фрамента и си мисля толкова много неща, че едва ги подреждам в главата си. За мен тази серия ще бъде втората кулминация на сериала (след стрелбата на Джамил). Забелязва се голяма промяна в Еда, в отношението й към другите около нея. Като че ли е станала по-резервирана, по-недоверчива. Въпреки, че всички смятахме, че тя тъпче на едно място и образът й няма развитие. Дали тя би стреляла срещу собствената си сестра в първи сезон, дали така открито щеше да застане до Харун пред всички и пред всичко в първи сезон? Очевидно 4 годишната раздяла с детето й и Харун й е помогнала да осъзнае какво всъщност трябва да направи и за какво да се бори. Въпреки несъгласието ми с някои нейни действия в края на първи и началото на втори сезон, смятам, че Еда не е лоша майка, не и в смисъла, който придавате. Тя си научи много добре урока. Еда е просто жена, която не е виждала детето си дълго време и сега й е нужно време за да свикне с присъствието му и да се научи да бъде майка, но предвид последните случки, е нормално тя да е неадекватна и да не забелязва какво преживява Ямур. Жалко, че вместо да се радват на любовта си открито, нашите гълъбчета трябваше да изживеят тези ужаси. Дано поне на финала им се порадваме!

newsm10 smile3501 newsm10 Много обективно казано!

# 448
Боб,страхотна "Интимна вечеря" smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
Роси 164,клипчето е чудесно smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
Компания,желая ви приятна вечер.Аз се оттеглям. Hug

# 449
  • София

Мила, исках само да онагледя, че спортът възпитава едни качества, а плетенето - други! Нищо повече!

Талант

Спортиската на тати....аз ще стана
И стаята ....с медали ще закича
Но също и с шиене ще се захвана
Та да е мама.... винаги засмяна

Умея всичко ....с що се хвана
Спортиска и дизайнерка голяма
На първо място.....обичната сладурана
На моят тати.......... и на мама
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт