Тема Незабравима 202

• 35 235
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
# 706
# 707
+1..Ами аз даже се чудя , защо Харун е с Еда ..Мелда е по-достойна за любовта му...Еда просто не го заслужава след всичките мрасотии , които направи , пък и плюс това не е добра майка ..Мелда е просто жена-мечта и толкова прекрасни неща стори, ще бъде чудесна майка на Ямур .. Да се чуди човек на какво ли по-напред ще я научи.Няма да я учи да плете както патката Еда.  Thinking Thinking От къде тая злоба не мога да разбера, не не всъщност това е просто завист , защото не си на мястото на Еда смисъл до Харун или айде най-точно да го кажем до Серхан..Нали постоянно изтиквате колко чудесен мъж е той и искате човек като него до себе си..Ище това е  Mr. Green

# 708
  • Варна

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 00:13 от danidorina

# 709
Какво са ти криви децата на Ферда,скъпа,да не би детето на Ашъл да е по-свястно?
Не са ми криви! Не ги нападам,просто ги сравнявам като поведение!И детето на Ашъл е доста различно от децата на Ферда! Причините за това са ясни! И децата не са виновни за нищо!И ако не съм права, защо непрекъснато се възхищавате само от Ямур! Свободолюбието, любопитството към света, самочувствието,мисленето  на Ямур е единствено резултат от средата, в която е израснала, възпитанието и личния пример на Харун! Също и на Едже!
Каламитси,защо не издигнеш паметник на Едже и всеки ден да му се кланяш поне 3 пъти  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Децата на Ферда поне имат частица уважение към по големите-майка,лели,вуйчовци и баби,за разлика от Синем,която е тотално неконтролируема.Не зачита изобщо майка си,напада й баща си,в редки случаи се държи адекватно.При нея го отдавам на възрастта и пубертета през който преминава,но и прекаленото угаждане са я направили такава.Ямур тепърва расте,не се знае и тя може да стане проблемна тийнеджърка.Но възпитанието й се дължи на Харун,а не на Едже,която е била само гувернантка и нищо повече,наглеждала е детето когато баща й е бил ангажиран.Факт е че Ямурчето обича Едже,но и това беше до време,в момента в който намери истинската си майка тя дори не пита за гледачката си.

Здравейте,

Не виждам смисъл да влизате в безсмислени спорове и да анализирате характери, които нямат последователсност, участват в ситуации, които се измислят според обстоятелсвтата. Ако и двете героини бяха истински хора никога нямаше да реагират така, както във филма. Едже, така както я представиха в началото на филма (1 сезон), никога не би се оставила да изпадне в ситуацията, в която беше във вторни сезон. Като, че ли бяха 2 различни личности. А това с плуването и плетенето няма никакъв смисъл. Според мен са го написали просто ей така и далеч няма така дълбок замисъл, както вие го анализирате Simple Smile

# 710
  • София
+1..Ами аз даже се чудя , защо Харун е с Еда ..Мелда е по-достойна за любовта му...Еда просто не го заслужава след всичките мрасотии , които направи , пък и плюс това не е добра майка ..Мелда е просто жена-мечта и толкова прекрасни неща стори, ще бъде чудесна майка на Ямур .. Да се чуди човек на какво ли по-напред ще я научи.Няма да я учи да плете както патката Еда.  Thinking Thinking
Меца ще я научи как се връзва севгилито за тръбната мебел ако ти бяга.Ама този Харун е голяма будала да не разбере какво е изтървал-жена за чудо и приказ Мелда

# 711
+1..Ами аз даже се чудя , защо Харун е с Еда ..Мелда е по-достойна за любовта му...Еда просто не го заслужава след всичките мрасотии , които направи , пък и плюс това не е добра майка ..Мелда е просто жена-мечта и толкова прекрасни неща стори, ще бъде чудесна майка на Ямур .. Да се чуди човек на какво ли по-напред ще я научи.Няма да я учи да плете както патката Еда.  Thinking Thinking
Меца ще я научи как се връзва севгилито за тръбната мебел ако ти бяга.Ама този Харун е голяма будала да не разбере какво е изтървал
Аз лека нощ пожелах,ама как да заспя след този пост на каламици! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Чудя се дали до края на сериала Харун ще се осъзнае...Направо е пред очите ми прецедента...

# 712
  • Варна
Меца ще я научи как се връзва севгилито за тръбната мебел ако ти бяга.Ама този Харун е голяма будала да не разбере какво е изтървал
Аз лека нощ пожелах,ама как да заспя след този пост на каламици! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Чудя се дали до края на сериала Харун ще се осъзнае...Направо е пред очите ми прецедента...

tooth tooth tooth tooth tooth

# 713
За будните и с рег във фейса Който иска нека се консултира с това

http://apps.facebook.com/mynewphrases/apps/?id=273194&stream_cl=1

# 714

Консултацията показа,че съм патката Еда... hahaha  smile3534

# 715
Лека нощ! Утре ще отсъствам! Казвам го за да не пишете глупости, че пускам бомби и изчезвам!

# 716
  • София

Консултацията показа че съм дедко Феяз  #Shocked #Shocked #Shocked
Може да не съм разбрала кога станах мъж,но си имам холдинг   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 717
  • Варна

#Shocked #Shocked #Shocked Аз съм Бату!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Е! smile3555 На баба им хвърчилото! Crossing Arms Laughing Laughing Laughing

# 718

#Shocked #Shocked #Shocked Аз съм Бату!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Е! smile3555 На баба им хвърчилото! Crossing Arms Laughing Laughing Laughing

Дани,честито! Кой като теб! hahaha