Тема Незабравима 202

• 35 297
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, Незабравими! Желая ви приятна и лека седмица с едно стихче.

Сбъдната мечта

Техният пример ме води
Мечта за дечица над пет
Надеждни са моите методи
На жената да ражда е ред

С гледане само не става
И работа трябва си тук
Виновна е таз Незабрава,
че здраво нагазих във лук

Жената щастлива ме гледа
Синът ми е още във шок
Дали подозира съседа
изпратил какво ни е Бог?

Съмнение леко гризе ме
Ще правим май ДНК тест
Чие е въпросното семе?
Във форума кой е “the best”?

newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501

# 271
http://www.atvdiziler.com/anketler/sezonun-en-iyi-ask-dizisi/
http://www.atvdiziler.com/anketler/sezonun-en-iyi-erkek-oyuncusu-14803/
http://www.atvdiziler.com/anketler/sezonun-en-iyi-dizi-senaryosu/
http://www.atvdiziler.com/anketler/sezonun-en-iyi-ikilisi-14807/
http://www.atvdiziler.com/anketler/sezonun-en-iyi-yardimci-erkek-oyuncusu/
http://www.atvdiziler.com/anketler/en-iyi-yardimci-kadin-oyuncu/
http://www.atvdiziler.com/anketler/sezonun-en-iyi-kadin-oyuncusu … s-in-a-lead-role/

Апел!!!
Вчера Ради каза, че тези анкети са до 01.06.2011г. и последните дни на такива анкети са най-важни. За гласуването помнете, че трябва да ползвате "историята". Да помогнеме на нашите любимци да бъдат първи, там където им е мястото. 
За сега Незабравима води във вси4ките класации! newsm44

Напълно заслужено! Това е филм номер 1 и ако тук се сърдим на сценаристите и критикуваме, то е защото още малко им трябваше (просто да ни послушат), за да превърнат филма в най-добрия сериал на любовта тематика за всички времена.

# 272
Привет на форума на Незабравима!
Кратко отсъствие и отново съм тук!
Като гледам редиците са оредели, но хайлайфът е на линия!
Определено ядовити коментари! Това е положението! Ще доизгледаме филма със стиснати зъби!Но това не пречи на фенските настроения!Няма разочаровани от детинщините на Еда, нито огън и жупел срещу Арас! Което си е феномен!Както и да е!
Ако сте забелязали, Харун Балконски скоро не се е появявал. Отдавна ми мина  през главата, че това не е случайно! И ще последва някакъв обрат около филма! Смениха режисьора!
Вече нямам и грам съмнение , че Джем Табак е отказал да довърши проекта, защото не иска
името му да се замесва с буламача, който е замислил продуцента!Човекът си има професионално достойнство!  И финалът е това, което остава най-трайно в съзнанието на зрителя! По аналогия: слаб финал, слаб режисьор! Вместо да обере заслужено лаврите за почти двегодишния труд!
Но каква е целта на продуцента, ей богу не мога да я разбера! Вместо да качваш цената на продукта, да я сваляш! Антипазарно, алогично, анормално! Новият режисьор е на акъла на продуцента!Но и тук, това е положението!
По същество: Фактът, че Мелда излиза от филма, а Бату остава, говори само за едно! Лош
финал, при това кървав! По всяка вероятност филмът ще завърши с убийството на Еда!
Ако оставащите серии са като последната, просто няма как да пришият хепиенд към  тях!
Победа над злите сили от любовта и доброто! Звучи абсурдно! И банално! И затова накрая ще гръмнат някоя бомба, за да приковат вниманието!
Горният коментар е само върху постовете за последния епизод, който още не съм гледала!
Може и да си променя мнението!
И приятен ден от мен!

# 273
Определено ядовити коментари! Това е положението! Ще доизгледаме филма със стиснати зъби!Но това не пречи на фенските настроения!Няма разочаровани от детинщините на Еда, нито огън и жупел срещу Арас! Което си е феномен!Както и да е!
Ако сте забелязали, Харун Балконски скоро не се е появявал. Отдавна ми мина  през главата, че това не е случайно! И ще последва някакъв обрат около филма! Смениха режисьора!
Вече нямам и грам съмнение , че Джем Табак е отказал да довърши проекта, защото не иска
името му да се замесва с буламача, който е замислил продуцента!Човекът си има професионално достойнство!  И финалът е това, което остава най-трайно в съзнанието на зрителя! По аналогия: слаб финал, слаб режисьор! Вместо да обере заслужено лаврите за почти двегодишния труд!
Но каква е целта на продуцента, ей богу не мога да я разбера! Вместо да качваш цената на продукта, да я сваляш! Антипазарно, алогично, анормално! Новият режисьор е на акъла на продуцента!Но и тук, това е положението!
По същество: Фактът, че Мелда излиза от филма, а Бату остава, говори само за едно! Лош
финал, при това кървав! По всяка вероятност филмът ще завърши с убийството на Еда!
Ако оставащите серии са като последната, просто няма как да пришият хепиенд към  тях!
Победа над злите сили от любовта и доброто! Звучи абсурдно! И банално! И затова накрая ще гръмнат някоя бомба, за да приковат вниманието!
Горният коментар е само върху постовете за последния епизод, който още не съм гледала!
И приятен ден от мен!

Каламици, добре дошла! Тези дни си говорихме, че започна да ни лиспваш и ето ти се появи. Финалът може и слаб да се окаже, ама лош - абсурд според мен. Бату го държат единствено защото няма с какво друго да запълнят сериите до финала. То не че няма, ама не са го измислили и така им е по-лесно. И друг път съм го казвал - един лош или пък не дай си боже, кървав финал вече е напълно безсмислен.

# 274
Здравейте Незабравими  Hug
Желая ви успешна и много слънчева,във всяко отношение,седмица     bouquet

# 275
Байгън, много весело стихче ! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 276

Да, и много истинско! Сега и един поздрав към Каламици с най-добри чувства от мен.

Завръщане

Сред оределите редици
Пак се върна Каламици
Пусна ни прогноза  страшна
Форумът ни цял се шашна

Стига кръв бе, Каламици
Искаме Еда по цици,
а Харун с набол пакет
за дечица да работи пет

# 277

Да, и много истинско! Сега и един поздрав към Каламици с най-добри чувства от мен.

Завръщане

Сред оределите редици
Пак се върна Каламици
Пусна ни прогноза  страшна
Форумът ни цял се шашна

Стига кръв бе, Каламици
Искаме Еда по цици,
а Харун с набол пакет
за дечица да работи пет

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 Бравооо  newsm10

# 278
# 279
Ако сте в обедна почивка... една ... такова... снимка... пардон...  За настроение. newsm47

UNUTULMAZ - Bir fotoğraf çekinebilir miyiz - Mirkelam - bg sub
НЕЗАБРАВИМА - Може ли да си направим снимка - Миркелям

http://www.youtube.com/watch?v=HPuYg2HqE-c

Една прекрасна седмица ви желая!

# 280
Ако сте в обедна почивка... една ... такова... снимка... пардон...  За настроение. newsm47

Прекрасно – браво? Всичко ми се оправи, дето ми беше накриво от сутринта! Само дето ми наруши следобедния сън, който при нас е задължителен (пилотен проект сме по японския почин – служителите да си спят, когато им се спи). Ама ти прощавам.

# 281

Роси   bouquet bowuu, благодаря за пожеланието!След това забавно клипче няма как седмицата ми да не бъде прекрасна! newsm03 newsm53 smile3521

# 282
Роси,благодаря за прекрасното клипче и за настроението,което ми донесе с него! newsm51 newsm51

# 283
И приятен ден от мен!

Каламитси, радвам се, че си във форума отново !
 Hug
Определено липсваха аналитичните ти коментари.
Последната серия беше непростимо слаба, добре , че още ни си я гледала, но дори ще се радвам, ако видиш нещо положително в нея.
Пълен буламач накрая ни поднасят.
Не го заслужаваме, дано се освестят, но и от новия фрагмент нищо добро не очаквам.
Освен щастлив финал накрая, нагарчащ заради многото смърт във втори сезон.
И аз като теб мисля, че режисьорът се е отказал да завърши филма, за да не се изложи тотално накрая, заради сценаристите и продуцентите.

# 284
     За Финала

Без кахъри мили мои
щастливи ще са нашите герои
Така го виждам аз финала:
Меца отдавна се е споминала
от раз кола е преобърнала
бронята е яко огънала
купето на кълбо  сгънала!
За Бату мечтата ни се е сбъднала
Усмивката му подла во веки замръзнала
Торба с цимент отгоре му паднала
и главата му на две праснала!
Ниса случайно Арас срещнала
сбутали се двама на терминала
стрелата на Амур ги пронизала
и тука любов се разцъфтяла...
И на Ямур съдбата се е усмихнала
в кака за чудо и приказ се е превърнала.
Еда с Харун вълшебна сватба дигнала...
Ами надявам се да съм познала  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт