Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 349
  • 714
  •   1
Отговори
# 135
                  Мисля , че ще приеме страничните ефекти , само да му спадне налягането в дънките , пък и какво са четири бебета след толкова крясъци и гьостерици ..!? Peace Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ем чи тай де, то голямо напрежение беше  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing
аз не веднъж съм споделяла вас притесненията ми за Фатмето при първия им опит, ще я отнесе тоя Керим като куцо пиле, домат.   Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Гери , притеснявам се и за друг ефект - да не стане като в Американски пай с полякинята - само като я докосне и е "изригнал" , то след толкова пости....!? Crazy Crazy Crazy Crazy Embarassed Embarassed Embarassed Joy Joy Joy
Сус, Нелка, сус!  Grinning Grinning Grinning
То и да стане така, те няма да го дадат във филма, споко! Няма да разберем.  Laughing Laughing Laughing
Е нали ще видим погледа стил ядох кисела краставица на Фатмето сутринта, а Керим изобщо няма да го видим, той ще е наказан в ъгъла.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 136
                 Мисля , че ще приеме страничните ефекти , само да му спадне налягането в дънките , пък и какво са четири бебета след толкова крясъци и гьостерици ..!? Peace Joy Joy Joy
ем чи тай де, то голямо напрежение беше  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing
аз не веднъж съм споделяла вас притесненията ми за Фатмето при първия им опит, ще я отнесе тоя Керим като куцо пиле, домат.   Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Гери , притеснявам се и за друг ефект - да не стане като в Американски пай с полякинята - само като я докосне и е "изригнал" , то след толкова пости....!? Crazy Crazy Crazy Crazy Embarassed Embarassed Embarassed Joy Joy Joy

То и да стане така, те няма да го дадат във филма, споко! Няма да разберем.  Laughing Laughing Laughing

То не ни пречи да си го представяме - да не кажем , че е реално , десет месеца са от както ние ги броим...!? Crazy Crazy Crazy Embarassed Embarassed Embarassed Joy Joy Joy Joy

# 137

[/quote]

Ааа, зоркото око следи - по дънките ще го познаем. Joy

# 138
ем чи тай де, то голямо напрежение беше  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing
аз не веднъж съм споделяла вас притесненията ми за Фатмето при първия им опит, ще я отнесе тоя Керим като куцо пиле, домат.   Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Е нали ще видим погледа стил ядох кисела краставица на Фатмето сутринта, а Керим изобщо няма да го видим, той ще е наказан в ъгъла.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

И само ще повтаря:  Нолду?

# 139

Гери , ще му услужим с нашите домати , тези от ведрото няма да му стигнат , цял ТИР ще му трябват ако се изложи..!? Crazy Crazy Crazy Embarassed Embarassed Embarassed Joy Joy Joy

# 140

Ааа, зоркото око следи - по дънките ще го познаем. Joy
[/quote]

rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 141
Е нали ще видим погледа стил ядох кисела краставица на Фатмето сутринта, а Керим изобщо няма да го видим, той ще е наказан в ъгъла.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
И само ще повтаря:  Нолду?
къде забрави - Йок биши, мила?!  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 142
Нелка, освен да се организираме, имам тука един земеделски производител ще осигурим доматите.  Wink Laughing Laughing Laughing Laughing
Макар че аз като виден член на отбор Керим, невярвам нащо момче да се изложи. Ще му носи Фатмето закуска на сутринта, ще видите.  Wink Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 143
Мацки, спретнахме си цяла оргия, утре Cruela, като ни подпука до една ще ни отупа- какво и мислим на Фатмето. Laughing

# 144
Нелка, освен да се организираме, имам тука един земеделски производител ще осигурим доматите.  Wink Laughing Laughing Laughing Laughing
Макар че аз като виден член на отбор Керим, невярвам нащо момче да се изложи. Ще му носи Фатмето закуска на сутринта, ще видите.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Аааааа, сега разбирам аз защо тя прави толкова бюреци....тренирала била, ахаааа
 Laughing Laughing Laughing

# 145
Мацки, спретнахме си цяла оргия, утре Cruela, като ни подпука до една ще ни отупа- какво и мислим на Фатмето. Laughing

Само добро й мислим!

# 146
да ни подпука, ние обичаме да се "бием" с нея  Hug Hug Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 147
Нелка, освен да се организираме, имам тука един земеделски производител ще осигурим доматите.  Wink Laughing Laughing Laughing Laughing
Макар че аз като виден член на отбор Керим, невярвам нащо момче да се изложи. Ще му носи Фатмето закуска на сутринта, ще видите.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Аааааа, сега разбирам аз защо тя прави толкова бюреци....тренирала била, ахаааа
 Laughing Laughing Laughing
аз бих и предложила да прекрати тренировките, а да го захапва тоя Убавия мъж  Laughing Laughing Laughing

# 148
МАцунки, аз отлитам за топлите страни!! Лека!!  Hug Hug Hug

# 149

Тъкмо исках да ви черпя по едно чайче, че много се застояхме, но става и за сън - успокоява, особено в тази компания  Hug

Общи условия

Активация на акаунт