Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 382
  • 714
  •   1
Отговори
# 150
и аз мисля да отлетя:)

Поздрав за нощната смяна, както и за тези, които ще поемат сутрешната

# 151

От сърце ви казвам лека нощ( утрин)! Много се забавлявах с вас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
Добро утро...

Днес кафето е от мен Hug

# 153
  • Пловдив

Ако може второто от мен - с китка....

# 154
Олеее,какви са тези приказки по адрес по Фатмето Naughty Преди да е дошла тежката артилерия,демек Круелка,аз ще ви подпукам Crossing Arms  Joy
Сега малко по-сериозно не мисля,че ще имаме бебе в сериала...някакси не ми се връзва с целия сюжет...

# 155
# 156

Добро утро, деца сте ми народили гледам Mr. Green

# 157
Здравейте, приятна и усмихната неделя на всички.

Фатмето трябва да е била на 13-14 години, когато се е загаджила с Мустафа, щом гледат заедно кино с Мукадес, която тръгна да ражда. Значи той наистина и е бил първото гадже и хоп си го избра за съпруг. А той излезе от гаден, по-гаден./извинете ме за грозната дума/.
Муки в този кадър беше много смешна, все повече започвам да харесвам актрисата Езра, браво великолепно представяне на Мукадес.
А за какви деца пишете, освен Муки друг не роди. Ще се върна да ви чета. Hug

# 158
  • Пловдив
Момичета Bunco започва превода на 11 серия. Това е последната качена
от Еркан серия непреведена от нас. Новите ги превеждаме и вече сме в час....

# 159
  • Пловдив

Много хубави клипове....

# 160
Синсерита, хубав подарък е избрал Керим за р.д. на Фатмето /количката за близнаци/  Joy, нищо че "рибата е още в морето, а тигана на котлона" Grinning

Гонюлче направи страхотен клип за Мурат Йълдъръм със сцени от неговите "какво?" от ЛиН, това ме подсеща, че би станал интересен клип с вълшебната дума на Керим "тамам" .  Laughing

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 08:52 от Stefok

# 161
Мариянка,имаме ли 35 серия качена с превод(Ани18 пише,че я е гледала)

# 162
  • Пловдив
Мариянка,имаме ли 35 серия качена с превод(Ани18 пише,че я е гледала)

Ани я е гледала с англ.субтитри. Днес bonоbo ще довърши превода и до края на деня
се надявам да я гледаме....Понеже е цял превода - в смисъл качена е цяла - не на 2 части, става по-бавно... Късният следобед - надяваме се...

# 163
Може ли да ви помоля за линк на 35 серия с англ. субтитри  Praynig

# 164
Съвсем отскоро изгледах няколко серии на филма. Страхотно ми харесва и надявам се да го дадат и на наш екран. Благодарност на всички участници във форума, които отделят от времето си за превод на сериите.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт