Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 255
  • 714
  •   1
Отговори
# 540
Крайно време е да махне синьото герданче,макар че явно за нея има голяма стойност-май че е с него от началото на сериала-да не е от майка и newsm78 newsm78

# 541

Ей тази рокличка, съм й харесала за подарък. Само да се навие да я облече и зарадва нашето момче.

# 542
Гери,от твоите фрагманчета разбрах,че го нямало цял ден и Ф.се притеснява за него-значи не е бижу newsm78...Да не би да и е купил помещението newsm78 newsm78 newsm78

# 543

Ей тази рокличка, съм й харесала за подарък. Само да се навие да я облече и зарадва нашето момче.

Синчеритка,ще има да чакаш да я облече-тя даже панталон не слага,пък ти се надяваш на минижуп. Grinning Grinning

# 544
1.Керим ще организира тайно купон за РД- но не в техният ресторант,и не в къщи- за да е изненадата пълна Hug
2.И за мисля,че ще й подари колие- и ще й го окачи на  в р а т л е т о  Heart Eyes собственоръчно Blush
За романтичен уикенд- на този етап не вярвам но-  Thinkingзависи до колко ще се сближат до РД - може и да стане newsm78
Също така си мисля,че по едно време търсеха друга къща- по голяма и хубава- може ключе да й подари за нов дом- но отново уточнявам- зависи до тогава ще има ли прегръдка ,целувка,.... Blush  

# 545
  • Пловдив

За най - нетърпеливите. Може да започвате гледането и да преосмислите идеите за подаръци....Последните 3 части ще се качат автоматично...

Превод bonobo, вграждане и качване в тубе - mariana51. С благодарности...

# 546
Мариянка,Бонобче,много целувки от мен и Бургас!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 547
  • Враца

Благодаря за огромния труд който се полага за превод и вграждане на субтитрите  Peace .

# 548
На екипа по дублаж и монтаж newsm51 с много любов!

# 549
Според мен подаръка му може и да няма материален израз,макар Фатмето да се радва като малко дете на всеки подарък.Най-големия подарък,който Керим може да и направи е освен тривиалното “Обичам те ,много...”,да я приласкае и да намери начин тя да му се довери за нещо повече,а не да гледа като треснат с мокър парцал по-главата,когато тя случайно си опре главата на рамото му или го докосне...А най-хубавия подаръе ще е Керим да омете плаца за тирове с Мустафата,че дано от централната му мозъчна гънка да тръгне някое и друго разклонение и да му светне,че Фатма не е с него и няма да е негова... Mr. Green

sincerita ,роклето е чудесно но не е за нашата мома,освен ако Керим нещо я придума...заради него... Rolling Eyes

# 550

bonobo , mariana51 

# 551
Обичам ви трудолюбиви работни пчелици! Върхът сте!  Hug Hug Hug

# 552

sincerita ,роклето е чудесно но не е за нашата мома,освен ако Керим нещо я придума...заради него... Rolling Eyes

Това рокле е за фантазиите на Керим, бе мацки- та да спре да изтрещява. Laughing Laughing Laughing

# 553
 oops Акула в залива! Cruela се потапя в дълбокото. Не тъгувайте, и на мен ще ми липсвате! Големия бос изгря на хоризонта и няма как!

# 554
Бонобо, Марианка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт