Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 209
  • 714
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив

Пускали сме го - но си струва да се види пак.

# 61
Недей тъгува някой ден
за миговете на невзета сладост,
за онзи трепетен  любовен плен,
във който бихме си донесли радост.
Живей и дишай на мига,
прегръщай силно, пий ме жадно,
попивай влажността, страстта,
с целувките си ме изгаряй бавно.
Щом твоя съм, за мен живей,
недей за миг да ме изпускаш,
докосването превърни в елей,
живота истински да го почувстваш.
Блажени ще сме всеки миг,
не го отлагай, а ме имай,
с инстинкт долавяй моя вик,
със шепи обич взимай, взимай

# 62

За настроението тази вечер един мокър Керим...!? Peace Peace Peace

http://facebookvideoindir.gen.tr/engin-akyurek.html

Нелка,   love001 ,  приска ми се да давя- такъв плувец, искам да ме спасява.  

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Пролет е мила , нормално е !? Peace Peace Peace Peace

# 63

Марианка, аз го пусках преди време, но сега намерих Теодора и Синан Акчъл и с превод

http://w.vbox7.com/play:a82e3f2d

# 64

Смразяващо съмнителен.....
той много се ядоса, но от друга страна, ако няма за какво и и поиска обяснение, тя ще избеснее, от друга страна той се страхува да и държи сметка, накрая стигнах до умопомрачителен извод - ако продължава така наш Керо ще стане мъж под чехъл!  Crazy Crazy Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Той отдавна си е такъв  и мисля , че затова го харесваме...!? Peace Peace Peace

Защо подценяваш женската половина на човечеството , аз винаги съм била на мнение , че мъжете са по-глупави от нас и трябва да ни слушат... Много харесах израза на Ирина Сарачинова, че мъжа излиза от пубертета 40 дена след смъртта си...!? Wink Wink Wink

Синчеритке , не си сама тази вечер , аз поех щафетата , но няма да моля Господ да ми прости , това беше казано в ефир ...!?
Peace Peace Joy Joy Joy

# 65

той много се ядоса, но от друга страна, ако няма за какво и и поиска обяснение, тя ще избеснее, от друга страна той се страхува да и държи сметка, накрая стигнах до умопомрачителен извод - ако продължава така наш Керо ще стане мъж под чехъл!  Crazy Crazy Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
[/quote]

Всъщност наш Керо е много ловък, може само на пръв поглед да изглежда, че е мъж под чехъл, но замислете се. С това постоянно тамам и с това търпение лека полека си постига своето. Купи й пръстен, каза й ще го носиш, тя се дърпа, но накрая го сложи Grinning Тя искаше да се разведат, искаше той да се махне, но наш Керим й каза няма да ти дам развод и Фатмето остана безмълвна, предлагаше да я закара на работа, тя пак не искаше, сега си я вози редовно. Все си постига своето, хитър е като лисица Mr. Green

# 66

Марианка, аз го пусках преди време, но сега намерих Теодора и Синан Акчъл и с превод

http://w.vbox7.com/play:a82e3f2d

Браво и на двете , че сложихте това - добре се е получило..!? Peace

# 67

Нелка, Баба ми казваше - Остави го да вярва, че командва той!!!  Wink Wink Wink Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Аз по принцип съм си феминистка, и вярвам, че ние сме по-умната част от човечеството, но Милото се дразнеше като изказвах тези си влечения, сега пак съм си феминистка, но скрита, оставих го да" командва".  Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 68
Всъщност наш Керо е много ловък, може само на пръв поглед да изглежда, че е мъж под чехъл, но замислете се. С това постоянно тамам и с това търпение лека полека си постига своето. Купи й пръстен, каза й ще го носиш, тя се дърпа, но накрая го сложи Grinning Тя искаше да се разведат, искаше той да се махне, но наш Керим й каза няма да ти дам развод и Фатмето остана безмълвна, предлагаше да я закара на работа, тя пак не искаше, сега си я вози редовно. Все си постига своето, хитър е като лисица Mr. Green
[/quote]
Май май така се оказва, тя си пее, той си знае неговото, ама и тя май май не се дърпа много.  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 69
  • Пловдив

Тая вечер ще е поп фолк с българо-турско участие.....

# 70

Нелка, Баба ми казваше - Остави го да вярва, че командва той!!!  Wink Wink Wink Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Аз по принцип съм си феминистка, и вярвам, че ние сме по-умната част от човечеството, но Милото се дразнеше като изказвах тези си влечения, сега пак съм си феминистка, но скрита, оставих го да" командва".  Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Герчок , ти ще излезеш много умно младо момиче...!? Peace Joy Joy Joy Joy

# 71

[/quote]

Ани,   bouquet  bouquet  bouquet
Така е наш Керим е като подводница- действа тихо , кротко и с тамам, докато Фатмето кацне на рамото му.

# 72

Добре загрях с музиката от клипа на "плувеца", сега и Емануела- Малеее чисто го подкарах на живота ми е поп фолк и турски сериали. Laughing Laughing Laughing

# 73
здравейте, аз понеже днес ми е тъжно и преди малко изгледах 3 серия, Фатмето като чу да се жени за Керим и отиде да повръща Sick а в последната серия колко е загрижена за него и лъже, за да го предпази от бившия си любим ( #Cussing out) много постигнаха и двамата, сега за да му обясни ще трябва да си признае Heart Eyes всички сме доволни, че вече му вярва Heart Eyes

# 74
  • Пловдив

А тук имам чувството, че Керим като се поизтегна, си представи двамата в още по хоризантално положение. Главицата и на неговото рамо....Кога ли и дали......

Общи условия

Активация на акаунт