Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 208
  • 714
  •   1
Отговори
# 615

dettodorowa   , слагай и линка отдолу , защото превода изчезва на вградения , а той заслужава да се прочете...!?  Това е молба !!!  Peace Peace Peace

# 616
# 617

dettodorowa , извинявай , после видях , че е от тубето...!? Имам я в превод , но от vbox7...!? Peace Peace Peace

# 618

dettodorowa , извинявай , после видях , че е от тубето...!? Имам я в превод , но от vbox7...!? Peace Peace Peace

Тамам,тамам...

# 619
МОЛЯ ЗА ПРЕВОД НА ФРАГМАНА ОТ 42 СТР.

# 620
  • Пловдив

Фатмето на РД. На Керим му падат очите.....

# 621

Ами тук какво ли ще стане...? Дали Керим няма да си навлече някоя беля за пред съда... Whistling

# 622
  • Хасково

# 623
Като видях последната снимка и направо се Shocked. Все повече се убеждавам, че чарът му е в по-дългата коса, както евъв филма.

# 624
  • София

Това е игрален филм - играе камикадзе ..!? Филма бил хубав и ще бъде преведен някога,доколкото разбрах... !? Peace

Филма се казва Gecenin Kanatlarında, незнам как е точният превод, но го гледах преди 1,2 месеца.
Сюжета е развитието на една любовна история появила се при екстремни обстоятелства изглеждаща невъзможна, но с положителен край.

Берен е страхотна  в ролята на камикадзе.

# 625
Привет, момичета.

Нека гледането на еп. 11 започне от ТУК

# 626
Здравейте, аз само прочитам нещо от темата, за повече няма време, че синковеца се оказа с гнойна ангина Sad
Славена, май и при теб има болници, да им минава по-бързо на всички Praynig
Видях, че има нови преводи, благодаря ви  bouquet
Нямам търпение вече да дойде четвъртък, та малко да се разведря ooooh!

# 627
Като видях последната снимка и направо се Shocked. Все повече се убеждавам, че чарът му е в по-дългата коса, както евъв филма.

Сакън, такива думи да не чувам.Чар си има в изобилие- дългата коса е допълнение. Hug

# 628
# 629
Привет, момичета.

Нека гледането на еп. 11 започне от ТУК

Нощен сюрприз, много, много благодаря.  newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт