Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 25 338
  • 714
  •   1
Отговори
# 690

Изгледах и 35 серия ...!? Peace Peace Peace Peace

Освен хубавия сценарий всички ни предоставят невероятна актьорска  игра...Рахми ме разплака  отново , а колко се радвах на една "лепенка" не е истина...!? ooooh! ooooh! ooooh!

Салих : Муко, не плачи !!!

Муко си е много цветна , без нея сериала няма да е същия...И на Мустафа не се сърдя - сигурна съм , че накрая няма да предаде Фатмето...!? Peace Peace Peace Все пак той ще е причината нашите гълъбчета да се сближат...!? Peace Peace Peace

Гери , във филма Предложението Орела грабна кученцето , после го пусна и отнесе телефона - все е птица.., фатмагюловите гълъби ще са отмъкнали телефона...!? newsm78 Joy Joy Joy Joy

# 691
Мариянче,за новата тема имам идея за анкета "Какъв ще е подаръкът за Фатмагюл от Керим"
                                                                               а)булчинска рокля
                                                                               б)наел е нова къща
                                                                               в)бижу
                                                                               г)купил е ресторанта на Фатмагюл
                                                                               д)записал я е на Шофьорски курс
                                                                               е)друго

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 692
# 693

Това си е находка !? Peace Peace Peace

# 694

# 695

# 696

Големи сладури - невероятна двойка !? Peace Peace Peace

# 697

# 698

# 699

# 700