Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 330
  • 714
  •   1
Отговори
# 255

Колко е далеч от истината Керим.  Laughing Фатмето ако иска здраво расторантче да вземе да му каже къде е бил Мустито.  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 256
Май на нас ни се ще да е кексово напрежение и фантазиите ни все натам вървят.По скоро Фатм все още е емоцоинално нестабилна след преживяното и мисълта какво може да и причини един мъж я ужасява...Керим трябва да е с огромно търпение в такъв момент,а тя за да го допусне до себе си освен любовта трябва да има и доверието му.Мъча се да се поставя намястото и на двамата...Фатма ще трепери като лист,Керим нежен и търпелив....

# 257
синсеритка, прочетохте и веднага ти спретнах една салатка доматена.  Wink

# 258

Гери мила, благодаря. Елинизе саалък( да са ти здрави ръцете), както казват комшиите. Hug Hug Hug

# 259
Круелка, ама много те харесвам вече, забеляза ли как направо го обединихме отбира. Просот щото всички смятаме Керим и Фатмето за прекрасна двойка и искаме да са щастливи.  Hug
Ама при тея наще двамата, наистина кексовото напрежение вече е много голямо, особено като се карат, направо хвърчат искри.  Party Party Party Party Party

Да сме наясно, ставам зла, когато нападате Фатмагюл. А, иначе съм "бяла и добра". За нашите сладури - като се обичат младите, коя съм аз, че да съм против! Люююбовтаааа е по-силна от всичкоооо!

# 260

Ей бесен е, как гледа Фатмето само. Сега като гледам снимката, малко се размислих, той май няма право да прави така, тя не му е обещавала в прав текст нищо дефакто, да държи се добре с него, всичко друго дефакто са негови изводи за развитието на нещата. Обърках се нещо.

# 261
Така - гледам 4 епизод на руски и оттам направо на 9 епизод. Обаче трябва да намеря поне текстовите преводи, за да знам как върви действието
ще гледаш от 4 - 8 еп картинки и намери в 1 тема къде се обсъждат тези епизоди newsm78
и аз така започнах Grinning

# 262
...Керим трябва да е с огромно търпение в такъв момент,а тя за да го допусне до себе си освен любовта трябва да има и доверието му.Мъча се да се поставя намястото и на двамата...Фатма ще трепери като лист,Керим нежен и търпелив....

Ох, Славенка- направо стомаха ми се сви.  Peace Peace Peace

# 263

Гери мила, благодаря. Елинизе саалък( да са ти здрави ръцете), както казват комшиите. Hug Hug Hug
Мерси, мерси, като е нежно ще ти направя и друга.  Laughing Laughing
Идята ми леше, че снощи гледах 35 - ядосването му след цветята на "Мустафа", тогава като затвори телефона на Мустафа и седна чак трепереше от бяс, както и би изглеждало и в реалния живот дефакто. Много истински си го изигра. Ако някъде не ми хареса олкова много , то това беше когато се разсърди за писмото до баща му, тогава много скача, много размахва ръце. Но когато се сърди за лЙбовната история го прави много добре. Нелка ще ти се потвърди теорията за нИщастната лИбов, май май.

# 264
...Керим трябва да е с огромно търпение в такъв момент,а тя за да го допусне до себе си освен любовта трябва да има и доверието му.Мъча се да се поставя намястото и на двамата...Фатма ще трепери като лист,Керим нежен и търпелив....
Оффффф, успокоих се, и при мен някои сцени предизвикват и физическа реакция. Явно не съм единствената пристрастена.  Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing

# 265
Абе, Мацки как си я представяте тая прегръдка - дали ще е силна, дали ще е нещо като когато Рахми избухна и двамата се прегърнаха за да го успокоят. А Керим как ще реагира, дали и ой ще я гушне, дали ще посегне да я целуне или ще се чуди къде да се дене? Thinking Thinking

# 266
Тя се разплаква и едва допира красивата си главица до гърдите му. Той спира да диша, посяга да я помилва, на сантиметри от косата и се отказва, и едва я докосва с ръка по гърба. С възглавничките на пръстите. Тя понеже е разстроена даже и не разбира.

# 267
Стига де, Круелка, искам вече пипане. Той е преди е превил така, време е да я прегърне, както в оня колаж -

# 268
Оффффф, успокоих се, и при мен някои сцени предизвикват и физическа реакция. Явно не съм единствената пристрастена.  Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing
Гери,успокой се-нали ви казах....и аз съм се чалдисала тотално-не знам вече за кой път го гледам целия-с превод,без превод,и после пак,и пак....пълно куку съм станала.[/color]

# 269
Оффффф, успокоих се, и при мен някои сцени предизвикват и физическа реакция. Явно не съм единствената пристрастена.  Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing
Гери,успокой се-нали ви казах....и аз съм се чалдисала тотално-не знам вече за кой път го гледам целия-с превод,без превод,и после пак,и пак....пълно куку съм станала.[/color]
ей същата история и при мен  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт