Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 277
  • 714
  •   1
Отговори
# 390
ядосах се на тоя тъпан Мустафа, вижте докъде ни докара момчето - миналата седмица подрежда ресторант, тая го взривява.  Grinning Grinning Grinning

# 391

Изтрий! Понякога трябва да се започне отначало
                  и животът да се занули.
                  Изтрий! Понякога трябва да се обича отначало
                  и всичко да се забрави.

Нелка, текста и музиката са жИстоки, както казва Гери. Hug
Намерих я с превод

http://www.vbox7.com/play:7bd43a77?r=google
[/quote]

Синчеритко , много се надявах да го направиш !!!   Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 392
sincerita  ,браво на половинката ти. WinkХубаво е когато спътникът ти в живота вижда промяна в теб и е в хармония с това. Grinning

# 393
sincerita  ,браво на половинката ти. WinkХубаво е когато спътникът ти в живота вижда промяна в теб и е в хармония с това. Grinning

emely, милото, ще те черпи направо, щото ако знае какви ги пиша тука. Mr. Green

# 394
Момичета искам да споделя нещо с вас. За мен този филм си е напрво феномен. За първи път попадам в такава въртележка- освен ,че прописах във форум, открих турската музика и красотата й, но не очаквах ,че може да повлияе и на семейните ми взаимоотношения- положително разбира се. Днес следобед, милото ми вика: -Ставай от този компютър и се обличай. В първия момент се стреснах даже. И като се почнаха едни разходки, едно внимание(не,че ми е липсвало да не си кривя душата), едни бирички( щото обожавам бира), едни подаръци - не е за вярване. До скоро само, ме бъзикаше сутрин с гюнайдън джанъм, а сега разправя,че се безпокои за психическото ми оцеляване  Joy Joy Joy и така цял ден е на вълна ТАМАМ- жив Керим. Добре, че щерката е малка и се радва на неадекватното(пубертетско) поведение на майка си. Та се чудя на когода благодаря първо- на Фатмето и Керим, на създателите на филма ли!?!  Но на Вас  всички със сигурност БЛАГОДАРЯ!!! newsm51 newsm51 newsm51

P.S.- Този филм, със сигурност ще го помня цял живот, защото си имам и една друга история с него, но все още не се наемам да споделя.

Аз мисля , че се досещам , защото бях първата с която се реши да пишеш в този форум...!?
Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 395
Мацки, обичам ви всичките!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 396
Мацки, обичам ви всичките!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И аз Ви обичкам всичките !!!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Сега остава и аз да се обзаведа с един Кадир  да ми вика гюнайдъм сутрин с кафенце на подноса ..!?
Peace Joy Joy Joy Joy Joy

# 397
Сега нещо забавно, което забелязах в 36 серия - Керим и Фатмето в киното. Върви като фон филм, героя казва - Хайде, мила! Сега сме само ти и аз. - явно неква лИбовна сцена или нещо такова, Керим удря една закачлива усмивка и ..... решава да си сложи лакътя до Фатмето, да опипа почвата, демек, а Фатмето ..... си маха ръката, а Керим незнае къде да се дене.  Grinning Grinning Grinning Grinning После, обаче дават погледа на Фатмето, тя явно много добре схвана идеята на Керим и е видимо притеснена.  Party Party Party Не ядосана.

# 398
Нелка, пожелавам ти го тоя Кадир бей от сърце!!! Hug Hug Hug Hug Hug

# 399

P.S.- Този филм, със сигурност ще го помня цял живот, защото си имам и една друга история с него, но все още не се наемам да споделя.

Аз мисля , че се досещам , защото бях първата с която се реши да пишеш в този форум...!?
Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Нелка,  историята си е забавна- свързана е с училището и дъщеря ми, но може би друг път, вече прекалих- занимавам ви със себе си, извинете ме. Hug Hug Hug

# 400
Синсеритка, не се прекалила, мила, аз как постоянно ви занимавам с мойте глупости, нормално е, ние сме по цял ден заедно дефакто, няма как да не споделяме от време на време.

# 401
Незнам защо ми се доплаква Керим като отива да си вземе дрехи от бараката, излиза и я вижда, че го чака, толкова радостен, щастлив. А тя стои, уж не иска нищо от него, не иска нещо с него. Ей сега го гледах и пак се разревтуних.  Crazy

# 402
Незнам защо ми се доплаква Керим като отива да си вземе дрехи от бараката, излиза и я вижда, че го чака, толкова радостен, щастлив. А тя стои, уж не иска нищо от него, не иска нещо с него. Ей сега го гледах и пак се разревтуних.  Crazy

Геринко , ти пък мила на това плаче ли се...не дай Боже да гледаш наистина тежък филм как ще го преживееш , душко...То и аз рева , но ти ме биеш по всички параграфи...!? Peace Shocked Joy Joy Joy

# 403
Мараба на нощните птици.
 smile3503

# 404
Незнам защо ми се доплаква Керим като отива да си вземе дрехи от бараката, излиза и я вижда, че го чака, толкова радостен, щастлив. А тя стои, уж не иска нищо от него, не иска нещо с него. Ей сега го гледах и пак се разревтуних.  Crazy

Геринко , ти пък мила на това плаче ли се...не да Боже да гледаш наистина тежък филм как ще го преживееш душко...То и аз рева , но ти ме биеш по всички параграфи...!? Peace Shocked Joy Joy Joy
Мъчно ми е за момчето, Нелка!  Crazy Crazy Wink Wink Wink
Открих Гаф!!!! През деня когато Мукадес ханъм звънеше и не немираше никой вкъщи бяха с телефона, с който винаги са били - със слушалка. Когато Фатмето вечерта говореше тайно с незнайно кой, апарата беше без кабел със слушалка, което обеснява как тя е привела разговора сутринта в градината. Thinking Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт