Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 282
  • 714
  •   1
Отговори
# 405
Мараба на нощните птици.
 smile3503

Бунчок , мараба  !!! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 406
Незнам защо ми се доплаква Керим като отива да си вземе дрехи от бараката, излиза и я вижда, че го чака, толкова радостен, щастлив. А тя стои, уж не иска нищо от него, не иска нещо с него. Ей сега го гледах и пак се разревтуних.  Crazy

Геринко , ти пък мила на това плаче ли се...не да Боже да гледаш наистина тежък филм как ще го преживееш душко...То и аз рева , но ти ме биеш по всички параграфи...!? Peace Shocked Joy Joy Joy
Мъчно ми е за момчето, Нелка!  Crazy Crazy Wink Wink Wink
Открих Гаф!!!! През деня когато Мукадес ханъм звънеше и не немираше никой вкъщи бяха с телефона, с който винаги са били - със слушалка. Когато Фатмето вечерта говореше тайно с незнайно кой, апарата беше без кабел със слушалка, което обеснява как тя е привела разговора сутринта в градината. Thinking Thinking Thinking

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бяха рождени дати , Фатмето на 13 сгодена , сега и ти пък Гери - телефон , слушалка ..!? newsm78 Joy Joy Joy Joy

# 407
Момичета искам да споделя нещо с вас. За мен този филм си е напрво феномен. За първи път попадам в такава въртележка- освен ,че прописах във форум, открих турската музика и красотата й, но не очаквах ,че може да повлияе и на семейните ми взаимоотношения- положително разбира се. Днес следобед, милото ми вика: -Ставай от този компютър и се обличай. В първия момент се стреснах даже. И като се почнаха едни разходки, едно внимание(не,че ми е липсвало да не си кривя душата), едни бирички( щото обожавам бира), едни подаръци - не е за вярване. До скоро само, ме бъзикаше сутрин с гюнайдън джанъм, а сега разправя,че се безпокои за психическото ми оцеляване  Joy Joy Joy и така цял ден е на вълна ТАМАМ- жив Керим. Добре, че щерката е малка и се радва на неадекватното(пубертетско) поведение на майка си. Та се чудя на когода благодаря първо- на Фатмето и Керим, на създателите на филма ли!?!  Но на Вас  всички със сигурност БЛАГОДАРЯ!!! newsm51 newsm51 newsm51

P.S.- Този филм, със сигурност ще го помня цял живот, защото си имам и една друга история с него, но все още не се наемам да споделя.

Звучи страхотно!
newsm10 newsm10 newsm10

Ох, и за мен тази въртележка е новост: и аз за първи път се включвам във форум, за първи път превеждах и вхраждах субтитри, специално се регистрирах в youtube, качвах клипове и правих плейлисти. Да не говорим, че от гледане на филма и турски сайтове може скоро за първи път да проговоря и турски, но това още го чакам  Joy Joy Joy

Хайде и аз спирам, че малко започвам да звуча като в някакво ток-шоу или клуб на анонимните не-знам-си-какви Simple Smile

Просто исках да кажа - благодаря, момичета. Hug

# 408
оооо Бунченце, добре дошла!!! Hug Hug Hug

# 409
Незнам защо ми се доплаква Керим като отива да си вземе дрехи от бараката, излиза и я вижда, че го чака, толкова радостен, щастлив. А тя стои, уж не иска нищо от него, не иска нещо с него. Ей сега го гледах и пак се разревтуних.  Crazy

Геринко , ти пък мила на това плаче ли се...не да Боже да гледаш наистина тежък филм как ще го преживееш душко...То и аз рева , но ти ме биеш по всички параграфи...!? Peace Shocked Joy Joy Joy
Мъчно ми е за момчето, Нелка!  Crazy Crazy Wink Wink Wink
Открих Гаф!!!! През деня когато Мукадес ханъм звънеше и не немираше никой вкъщи бяха с телефона, с който винаги са били - със слушалка. Когато Фатмето вечерта говореше тайно с незнайно кой, апарата беше без кабел със слушалка, което обеснява как тя е привела разговора сутринта в градината. Thinking Thinking Thinking

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бяха рождени дати , Фатмето на 13 сгодена , сега и ти пък Гери - телефон , слушалка ..!? newsm78 Joy Joy Joy Joy

Гери , не мила - няма фал ...  Peace

http://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom#p/u/9/vwiUpVdq2xE

Погледни в 42,50 минута - телефона си е без кабел , сменен е ..!?  Peace

Утре щяха да ни изядат ...!? newsm78 newsm78 newsm78

# 410

Нощната смяна

# 411
е има гаф, Мацуни гледай тука в 34,50
http://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom#p/u/34/n3ALmg43jHo
тва е сутринта, а твоето е вечерта. Керим тайно е купил телефон докато е бил на работа ли?  Crazy

# 412

Звучи страхотно!
newsm10 newsm10 newsm10

Ох, и за мен тази въртележка е новост: и аз за първи път се включвам във форум, за първи път превеждах и вхраждах субтитри, специално се регистрирах в youtube, качвах клипове и правих плейлисти. Да не говорим, че от гледане на филма и турски сайтове може скоро за първи път да проговоря и турски, но това още го чакам  Joy Joy Joy

Хайде и аз спирам, че малко започвам да звуча като в някакво ток-шоу или клуб на анонимните не-знам-си-какви Simple Smile

Просто исках да кажа - благодаря, момичета. Hug

love001  love001  love001  love001

Бунко ти беше първата бяла лястовица , която подаде превод ..!? Hug  bouquet

В онзи момент както се бяхме отчаяли, а  ти ни носиш  и късмет - после толкова момичета се включиха с превод...!? Peace Peace Peace

Не сме 'изкрейзъли" тотално  , защото имам много опит с киното и досега не ми се беше случвало - просто сериала си заслужава...!? 
Peace Peace Peace

# 413
Хайде и аз спирам, че малко започвам да звуча като в някакво ток-шоу или клуб на анонимните не-знам-си-какви
 Joy Joy Joy Joy Joy

bunco     bouquet  sincerita      bouquet много сте сладки в излияние-искрено и лично Hug
всички сме пристрастени и вманиачени - и за зло ooooh! и за добро  Party дано повече да е доброто Heart Eyes
важното е, да ни е кеФче Peace

# 414
тва е сутринта, а твоето е вечерта. Керим тайно е купил телефон докато е бил на работа ли?  Crazy

Гери , това е 35 серия ...!?

# 415

Гери , това е 35 серия ...!?

да, ама е сутринта на деня, в който дойде Мустафа и ходиха на кино  Peace

# 416
В петък вечерта гледах шоуто на Беяз- гости бяха актьори  Вел.век
и имаше клип с грешки- Самолет в небесата - в 15 век Mr. Green ръчен часовник,схвастики по стените на сарая,маратонки Joy Joy Joy
така ,че един телефон- голяма работа Joy

# 417

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Герчок ,  така е , но гледай всеки епизод сам за себе си..!? Joy Joy Joy Joy

От къде да предполагат , че сме луди и ще гледаме по няколко пъти епизода за една седмица...!? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Joy Joy Joy Joy Joy

# 418
Lilims, нека наистина е за добро, както казваш. Какво удоволствие ни носи само този филм- и се отърсваме от проблемите си.

# 419
В петък вечерта гледах шоуто на Беяз- гости бяха актьори  Вел.век
и имаше клип с грешки- Самолет в небесата - в 15 век Mr. Green ръчен часовник,схвастики по стените на сарая,маратонки Joy Joy Joy
така ,че един телефон- голяма работа Joy

Нашите телефони са поне от 21 век , а там е имало разминаване от 5-6 века ...!?   Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт