Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 29

• 26 267
  • 714
  •   1
Отговори
# 420
е има гаф, Мацуни гледай тука в 34,50
http://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom#p/u/34/n3ALmg43jHo
тва е сутринта, а твоето е вечерта. Керим тайно е купил телефон докато е бил на работа ли?  Crazy

Гери , това е 35 серия ...!?

да, ама е сутринта на деня, в който дойде Мустафа и ходиха на кино  Peace

Гери и аз мисля, че е сменен. По този повод:

Анкета:
Според вас, кой е сменил телефона в къщата:
     А. Керим - прибрал се е да си почине в къщи. Излизайки, се е спънал в кабела на телефона и той се е счупил. Наложило се е спешно да купи нов, за да не го разберат

Б. Мустафа - много му е харесал бюрека на Фатмето. Решил е да й го напише на бележка и да й направи подарък нов телефон. Оставяйки бележката е сменил апарата

В. Гълъбите в двора - тъй като кака им Фатме вече не ги храни така редовно, от глад са изяли стария апарат. В последствие са откраднали телефона на съседа, който също не ги храни. 

Г. Друго - моля посочете

# 421
Аз нямам проблем с гафовете, само че се развълнувах, че сама го видя. Все се чудя как не съм видяла някой гаф като ми го покажат и затова сега ми стана интересно. Иначе не ме бърка, както каза Синсеритка, тука сме за да се отърсим от проблемите, да си изгледаме Фатмето с Кеф.

# 422

Анкета:
     А. Керим - прибрал се е да си почине в къщи. Излизайки, се е спънал в кабела на телефона и той се е счупил. Наложило се е спешно да купи нов, за да не го разберат

Б. Мустафа - много му е харесал бюрека на Фатмето. Решил е да й го напише на бележка и да й направи подарък нов телефон. Оставяйки бележката е сменил апарата

В. Гълъбите в двора - тъй като кака им Фатме вече не ги храни така редовно, от глад са изяли стария апарат. В последствие са откраднали телефона на съседа, който също не ги храни. 

Г. Друго - моля посочете

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 423
е има гаф, Мацуни гледай тука в 34,50
http://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom#p/u/34/n3ALmg43jHo
тва е сутринта, а твоето е вечерта. Керим тайно е купил телефон докато е бил на работа ли?  Crazy
Гери и аз мисля, че е сменен. По този повод:

Анкета:

Г. Друго - моля посочете
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 424
Аз направих своя избор:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 425
Като съм почнала с наблюдателните заключения да попитам - Защо Мусти е обръснат в трейлъра?
Не е ли защото сцената със спомена на Фатма в киното е сниман скоро преди това и брадата му е имало време да порасне. Ей затова нашия злУдей изглежда като гол охлюв.  Crazy Crazy Crazy

# 426

Гери , никой не започна да залага срещу нас - всички ли мислят , че ще има прегръдка..!? Mr. Green Joy Joy Joy

# 427
Аз направих своя избор:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
и аз бях за гълъбите  Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 428
Споко, дами ще ви водя на пазар за маркови дънки и нов телефон ще купим, ако трябва. А Керим ще черпи по чаша вино- няма да си пие сам я. Laughing

# 429

Гери , никой не започна да залага срещу нас - всички ли мислят , че ще има прегръдка..!? Mr. Green Joy Joy Joy

Тази седмица сме Отбор Беренгин!!!!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 430
Хайде, момичета.

оставям ви да размишлявате.
Лека от мен, че утре съм на тръстиката Shocked

А вие да слушате!   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 431
Споко, дами ще ви водя на пазар за маркови дънки и нов телефон ще купим, ако трябва. А Керим ще черпи по чаша вино- няма да си пие сам я. Laughing
Идеално, Синсеритка, така да обичам бяло вино с Убава компания!  Crazy Grinning Grinning Grinning Grinning

# 432
Като съм почнала с наблюдателните заключения да попитам - Защо Мусти е обръснат в трейлъра?
Не е ли защото сцената със спомена на Фатма в киното е сниман скоро преди това и брадата му е имало време да порасне. Ей затова нашия злУдей изглежда като гол охлюв.  Crazy Crazy Crazy

Гери , притесняваш ме  , ще откриеш още нещо и утре ще ни спукат от "майтап"..!?

Най-големия гаф беше Фатмето на 13 години изглежда като на 22  !? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 433
Хайде, момичета.

оставям ви да размишлявате.
Лека от мен, че утре съм на тръстиката Shocked

А вие да слушате!   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ще се помъчим, Бунченце!  Wink Wink Wink
Лека!

# 434

Гери , притесняваш ме  , ще откриеш още нещо и утре ще ни спукат от "майтап"..!?
                    Най-големия гаф беше Фатмето на 13 години изглежда като на 22  !? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тежко детсво, бе Мац!!!  Crazy Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт