Седмокласник пътя преполовил, към финала се е устремил!

• 31 454
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Малко да ви разсея - надникнах в сайта на РИО София, още е рано да обявят, но по всичко изглежда, че изпитните работи ще могат да бъдат разгледани от родителите пак в две отделни училища: 134-о по БЕЛ и 18-о по математика. Добре е, че са близо едно до друго  Laughing

# 271
Това ли ще е наистина днешния  http://goo.gl/AJ4Zd
тест по математика за седмокласниците. Написали са, "че е възможен вариант". Знае ли някои какви са другите възможни варианти. Успех на всички дечица днес! Дано да им е по-лесно.

# 272
Това ли ще е наистина днешния  http://goo.gl/AJ4Zd
тест по математика за седмокласниците. Написали са, "че е възможен вариант". Знае ли някои какви са другите възможни варианти. Успех на всички дечица днес! Дано да им е по-лесно.

Е, пише все пак - "примерен вариант", тоест вариант, по който подготвящите се да се ориентират. Не виждам никъде написано "възможен вариант", не знам къде си го прочела, но и не виждам как някой може да твърди нещо повече за този тест  newsm78

# 273
Варианта ще е 2 това вече е ясно, ама някой има ли го Simple Smile))))))

# 274
йеееееееееееп, вече е документирана - вариантът ще е 2 Simple Smile http://goo.gl/q40Ov

# 275
ПМГ "Златаров" пуснаха теста по БЕЛ към 10.30 в петък, може би и първият модул по математика да се появи по това време.

# 276
Добро утро на всички!
Днес пак ще се съберем.   bouquet

Успех на всички!

# 277
Добро да е утрото и целия днешен ден!!!!

Много успех, ясна мисъл и спокойствие на дечицата ни  Hug

# 278
Добро утро и от мен! Късмет и успех на дечицата ни! А на нас, мамите - търпение и спокойствие!

# 279
  • навсякъде
Добро утро. Направих кафето и съм тук. Успех на всички дечица  Hug Края му се вижда вече

# 280
При нас сутринта се изваля едно хубаво, за да им върви по вода на децата. Сега пък слънцето се усмихва. Нека, падналия се Вариант 2 не бъде стряскащ за децата. Всеки да се концентрира на max и даде най- доброто от себе си. Стискам палци на всички!  Praynig Peace Wink

# 281
Добро утро!
Ще се справят децата, сигурна съм!

# 282
  • Пловдив
Добро утро на всички, тръпнещи в очакване на обедното обаждане  smile3525

УСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕЦА !!!
Пожелавам ви днес да постигнем по-добрите резултати с късмет и спокойствие  newsm10

# 283
  • Пловдив
Късмет на децата. Тук ще съм днес да се подкрепяме и айде най накрая тая мъка да свършва, че ще ни свърши нас Mr. Green
Моя тази сутрин беше за първи път откакто е ученик въобще завислен, бил "малко "притеснен по негови думи. Е, може би усети след петъка, че нещата не са на игра.

# 284
  • гр.Варна
Добро утро и от мен. Simple SmileДъщеря ми тази сутрин беше сравнително спокойна,дано да е така и на изпита. PraynigТази сутрин за късмет се изля проливен дъжд,точно когато тръгвахме.Дано да ни върви по вода днес на всички. PraynigКъсмет . Peace

Общи условия

Активация на акаунт