Седмокласник пътя преполовил, към финала се е устремил!

• 31 436
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
При нас валя доста през нощта. За съжаление, цяла нощ свистяха тръбите за водата и синът каза, че не е спал много добре. Дано да се справи днес въпреки това. Очаквах да е по-притеснен тази сутрин, но беше сравнително спокоен.

# 286
Да този дъжд няма как да не е "като по вода за децата"

# 287
  • София
Добро утро и от мен.

Успех на всички деца !
Да бъдат съсредоточени и да покажат всичко, което са научили, за да се радват на добрите резултати след това.

# 288
  • Пловдив
Мъж ми ме информира, че казали по радиото, че децата ща работят по вариант 2. И нопеже по-горе го обсъждахте варианта 2, кога го съобщиха - още в девет и нещо ли????

# 289
По Дарик казаха, че вариантът е изтеглен в 8:10 в Министерството.

Сигурно вече започват първи модул. Още веднъж успех на всички деца  Praynig

# 290
Успех, късмет и концентрация!

Дано децата ни да покажат максимално знанията, за които се трудиха дълги месеци!

# 291
  • гр.Варна
Вече не ме свърта на едно място.Как ще издържа до обяд не знам. SadДано децата да са спокойни. Praynig

# 292
Успех на всички девойки и младежи днес.
Дъждовно е , но да е на късмет.
Вариант 2 е добре , но втората част да е по лека.
Миналата година е беше по вкуса на децата. Стискаме ви палци .

# 293
Никъде ли няма още теста, който се е паднал? Струва ми се, че по БЕЛ към този час вече беше постнат линк във форума. Или греша?

# 294
Около 10:30 излезе теста по БЕЛ.

Страшно ми е нервно...

# 295
и на мен. По-нервна съм, отколкото на изпита по БЕЛ. Не знам защо

# 296
  • дълбоката провинция
айде, стига сте се притеснявали Wink

http://dox.bg/files/dw?a=c807de628a

# 297
# 298
Нормално е да сте по нервни от предния път. До колкото си спомням , ами направо съм сигурна миналата година направо щях да се побъркам от претеснения. Добре , че беше Белмекенка и куп други мами за да се успокоява ме взаимно. Вашите дечица ще се справят не се шашкайте. Те са много по хладнокръвни от колкото ние тяхните майки. Те не си задават въпроси като нас " ама какво, поради каква причина  ,защо и пр." За тях всичко е едни факти цифри.

# 299
ПМГ "Златаров" няма да качат теста преди края на първия модул според мен. Това ще стане най-рано в 10,30.

Общи условия

Активация на акаунт