FrontierVille 6

• 29 686
  • 603
  •   1
Отговори
# 525
Момичета (и момчета) , помагайте.
От няколко дни, всеки път когато влезна в играта имам проблем  ooooh! . В момента, в който ми зареди напълно играта и след като извърша 1,2 действия ми дава Report Bug, пращам репорта, рестартира се играта и при следващото зареждане отново се получава така, при все това, че ми зарежда суууупер бавно играта, това е мъчение. Насъбрали са ми се сума ти мисии и не мога да си ги изпълня.

# 526
Момичета имам следното питане-събрах всички елементи и направих прословутата метла,но никъде не я намирам.Прерових 2 пъти инверторито е няма я.Ще се изям от яд,колко царевица сях и брах за да ги събера!Къде може да е newsm78

# 527
pimi с тази метла и още нещо се прави втората от менюто - нея ще яхнеш като я намериш в бокса

# 528
pimi с тази метла и още нещо се прави втората от менюто - нея ще яхнеш като я намериш в бокса

Мерси!Значи да се мятам да правя втората!

# 529
http://cegamers.com/
Някъде в средата на тази страница има дадени линкове за безплатни награди само за днес. Има елен, 25 карти за покер, парче торта,  няколко животни и т.н. Вземете си ако искате Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 14:23 от desperation

# 530
http://cegamers.com/
Някъде в средата на тази страница има дадени линкове за безплатни награди само за днес. Има елен, 25 карти на за покер, парче торта,  няколко животни и т.н. Вземете си ако искате Simple Smile

Благодаря за линка  Heart Eyes

# 531
Здравейте и от мен Simple Smile
Дали някой може да ми каже как да дам RESTART на играта, защото отдавна съм я изоставила и е станала една каша... :@
Ужасно много искам да я започна пак Simple Smile
Моля ви мамчета, кажете ако знаете как да я рестартна Sad
Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 07:52 от Dior@

# 532
Сигурно си я блокирала. Трябва отново да дадеш разрешение на играта. Кликаш на нея и ако е блокирана, ФБ пита за разрешение. Даваш ОК и готово. Може да опиташ и да приемеш някакъв подарък, процедурата е същата  Peace

# 533
Здравей ililina !
Благодаря ти за отговора, но моя  проблем е друг - аз искам да я рестартна изцяло, т.е да започна от самото начало, все едно я отварям за пръв път...

# 534
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
Дали някой може да ми каже как да дам RESTART на играта, защото отдавна съм я изоставила и е станала една каша... :@
Ужасно много искам да я започна пак Simple Smile
Моля ви мамчета, кажете ако знаете как да я рестартна Sad
Благодаря предварително Simple Smile
Единствения начин за който се сещам е, да я блокираш и после пак да я активираш. Проблемът обаче е, че трябва да изчакаш определен период, не помня колко беше- месец или три, защото всичко се помни в база данни, в случай, че си промениш решението. Това го знам, защото имах проблем с друга игра на Zynga и когато не се разреши след всички съвети на съпорта, ме посъветваха да направя това и да не се притеснявам, че ще ми се загуби всичко до тук. Другия вариант е да пишеш на съпорта, с молба те да ти я рестартират, ако е възможно... или поне ще се изясни, дали е възможно. 
п.с. Ще ми е интересно, да разбера какво си направила по въпроса, затова моля те, дръж ме в течение! Peace

edit: Проверих си пощата и се оказа, че си пазя въпросния мейл, та времето е 3 месеца Sad
Копирам, съществената част:
"I'm truly sorry to hear that you're still experiencing this inconvenience. I would like to ask you to uninstall and reinstall the Mafia Wars application from Facebook so we can disregard the possibility of a technical issue.
First, you need to click on the "Account" tab on the upper right side of the Facebook page. Then, you select on the "Privacy Settings" option and click on "Edit your Settings" below Applications and Websites. Finally, you will select where it says "Mafia Wars game" and click on the "Remove Application" option. You don't need to worry, because it takes 90 days to lose all your progress after uninstalling the application.
"

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 09:35 от mimeime

# 535
Благодаря Simple Smile Ще видя какво ще направя по въпроса и ще пиша пак Simple Smile

Поздрави Simple Smile

# 536
Здравейте! Някой знае ли къде е въпросния кон, който се получава от трите повторения на мисиите с ласото? Завърших ги 3 пъти, изписа, че имам награда кон. Сега трябва да го яхна, но не го намирам. Рестартирах играта 3 пъти и го няма в инвентара, не го виждам и никъде из homestead-а. Ако трябва да ги правя пак...блокирам приложението Grinning

# 537
Моят си беше в инвентара, май. Не помня да съм правила нещо специално, за да го намеря.  Thinking

# 538
Появи се тази сутрин гадината ситна Simple Smile

# 539
  • София
Аз пък, най-сетне се заех да мина и другите градове (не знам, как точно се наричат). Минах призрачния, а сега се мъча с другия Pioneer Trail. Доколкото разбрах, това "пътуване" е разделено на няколко части, в които трябва да се изпълнят мисии, да се построят разни неща и т.н.
Точно тук, ударих на камък, в смисъл- изпълних всичко в първата част, построих си моста и минах в следващата. Обаче се оказа, че не съм изпълнила всичко, както си мислех и не съм завършила една от мисиите, в която трябва да събера 12 пъти реколтата от капана за раци. Сега, като съм в следващата фаза, мисията все още си стои, но вече нямам достъп до тези капани. Има ли начин да се върна, за който не се сещам?
Много ще съм благодарна, ако някой успее да ми помогне!!!

Общи условия

Активация на акаунт