Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 35"Време е за кекс със стафидки"

• 21 340
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Мими мн хубава песен  Party има клипчето   bouquet

ДИДИ здравей  Hug

# 286
Здравей Габи  Hug Hug Hug Hug

# 287
  • Сливен
а съдържанието на клипа не ти хареса  newsm78 аз искам да видя Джейда и Чаги така  hahaha hahaha hahaha

# 288
а съдържанието на клипа не ти хареса  newsm78 аз искам да видя Джейда и Чаги така  hahaha hahaha hahaha
Wink не коментирам, че мамчето и тя чете  

Как Джейда и Чаги  Shocked че тя е със силикон  Rolling Eyes  и блондинка, той такива не ги харесвал  Whistling hahaha

# 289
  • Враца
а съдържанието на клипа не ти хареса  newsm78 аз искам да видя Джейда и Чаги така  hahaha hahaha hahaha
Mими ние Чаги и Хазал  smile3534 smile3534 smile3532 smile3532 smile3532

# 290
Ето за това предаване говоря но не знам как се казва и кога го дават  newsm78 newsm78 newsm78

http://www.youtube.com/watch?v=Yflvj5UmcVY

Всяка неделя, от 13 часа.

http://www.kanald.com.tr/seffafoda/Ozetler/

Диди, здравей.  bouquet

Джейда да си търси друго севгили, нашето момче е за Хазал.
smile3533 smile3533 smile3533

# 291
Диди здравей къде се изгуби  много уроци ли имаш  Hug Hug Hug

# 292
Да нещо такова ама вече съм си тука гледах епизода и пак се ядосах в петък и не ми беше до коментари ама тоя кекс ще го бленуваме ние Миме аз мисля че ако Джейда и Къванч Тътлату бяха заедно тогава щеше да си най-щастлива  Hug Hug Hug Hug Hug

# 293
  • Сливен
а съдържанието на клипа не ти хареса  newsm78 аз искам да видя Джейда и Чаги така  hahaha hahaha hahaha

Как Джейда и Чаги  Shocked че тя е със силикон  Rolling Eyes  и блондинка, той такива не ги харесвал  Whistling hahaha

от всяко правило има изключение  Whistling Flutter  няма да хареса пък бръбара  Naughty Naughty Naughty Naughty
Да нещо такова ама вече съм си тука гледах епизода и пак се ядосах в петък и не ми беше до коментари ама тоя кекс ще го бленуваме ние Миме аз мисля че ако Джейда и Къванч Тътлату бяха заедно тогава щеше да си най-щастлива  Hug Hug Hug Hug Hug
ти да не познаваш на леща  newsm78 как позна само  newsm47 newsm47

# 294
Много е яка и аз имам подобни очила значи и аз съм бръмбар  Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 295
  • в очите на дъщеря си

Как Джейда и Чаги  Shocked че тя е със силикон  Rolling Eyes  и блондинка, той такива не ги харесвал  Whistling hahaha

от всяко правило има изключение  Whistling Flutter  няма да хареса пък бръбара  Naughty Naughty Naughty Naughty

днеска пи ли си лекарствата hahaha hahaha hahaha

# 296
Не имам много развито шесто чуство  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 297
Тинче котката на Селин ги изпи вместо нея и котката гушна кана  Joy Joy Joy Joy

# 298
  • Враца
Да найстина Джейда и Кавънч ще са страхотна двойка , но Чаги и Хазал ще са по - страхотна  Mr. Green Mr. Green

# 299
Много моля, ама на Къванч ще му отива брюнетка като мен. Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт