Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 35"Време е за кекс със стафидки"

• 21 276
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Ще и купа нова колет до Истанбул и един пищак ще сложа за да се гръмне   newsm48 newsm48 newsm48 newsm48 newsm48 newsm48 newsm48 newsm48 newsm48 newsm48 newsm48 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65 newsm65

# 346
  • Сливен
като стана дума за домашни любимци да ви кажа какво разбрах наскоро Blush

Едната ми рибка преди около 2 месеца роди малки и сега започна да гони другата женска рибка . Казах това на жената в магазина и тя ми каза че си е сменила пола и сега си има Пенди у нас  Sick

# 347
Мимееееееееееееееееееее давай на Бабето бързо едно хапче от твоите че луда работа стана  newsm62 newsm62 newsm62

като стана дума за домашни любимци да ви кажа какво разбрах наскоро Blush
Казах това на жената в магазина и тя ми каза че си е сменила пола и сега си има Пенди у нас  Sick
Те рибките са си така сменят си пола когато искат  hahaha hahaha hahaha

# 348
Ама то гушна бакъра щото изяде 10 от нейните хапчета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 349
  • Сливен
Мимееееееееееееееееееее давай на Бабето бързо едно хапче от твоите че луда работа стана  newsm62 newsm62 newsm62
веднага

# 350

Едната ми рибка преди около 2 месеца роди малки и сега започна да гони другата женска рибка . Казах това на жената в магазина и тя ми каза че си е сменила пола и сега си има Пенди у нас  Sick

tooth

И аз съм гледала рибки, ама такова нещо не съм виждала. hahaha

# 351
  • Враца
hahaha hahaha hahaha Диди горкото коте и то за кекс се моли ама няма кой да го чуе  Joy Joy Joy

# 352
Хора котката мяука направих сърдечен масаж тя е жива  Hug Hug Hug Hug

# 353
Диди, ти хептен изтрещя, мила. hahaha hahaha hahaha
Щях да си лягам, ама си викам я да ви нагледам за последно и видях, че баба се е развихрила.
Joy Joy Joy
Миме, риба-гей си имаш значи. Joy Joy Joy

# 354
Котката искаше тя да прави кекса с Ч... разбрахте ли сега  Naughty Naughty Naughty мяука и бе изхвърлена през терасата има бълхи  Joy Joy Joy Joy

# 355
  • Враца
Котката искаше тя да прави кекса с Ч... разбрахте ли сега  Naughty Naughty Naughty мяука и бе изхвърлена през терасата има бълхи  Joy Joy Joy Joy
Лелее горкото коте  Mr. Green ти що не опита да го ментеш по - надалече че да падне в двора на бабка Селин и тя от кеф че си е намерила котето да е пропяла финала  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 356
Тя, като кака си гнусна. Егати мършуляка, кастрирай я веднага.

# 357
Аз незнам ама коя от вас беше да казва че Хазал ще я оскубе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 358
А още една снимка с мърлио (котката) Чаги как не го е било гнус заради тая котка ще чиста 100 години имала сургюн  Joy Joy Joy Joy

# 359
Хайде аз си лягам наистина вече. Hug Слагайте и баба да спи, че е стар човек и вече трябва да е в леглото. hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт