Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 35"Време е за кекс със стафидки"

• 21 354
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Тинче котката прилича на улична какво да се прави  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ичи на коя страница е клипа че не съм го гледала Wink Щото нямам достап до тубето Sad

# 376
Беше ли преведен разговора между Левент и Фериха на лодката? newsm78
не има го преразказан
ф: Фериха
Л: Фериха
Ф-Дъщерята на  г-жа Зехра
Л- Г-жа Зехра
Ф- чистачката ви, дойдох на нейното мястп
Л-не знаех че Зехра има толкова хубава дъщеря. тя знае ли че си тук...ти си дете,как ще чистиш
Ф- Дете, на колко мислиш че съм..
Л -15-16
Ф- На 19 съм

нещо такова им е разговора newsm78

# 377
  • Сливен
Мими това възможно ли е наистина с рибката, така да се е случило Rolling Eyes

тази в магазина така ми каза и аз се учудих ама незнам не е нормално така да се гонят и тук го прочетох и вече вярвам че е възможно http://forum.dog.bg/topic/9979-хелер-малко-полезно-инфо/

# 378
Беше ли преведен разговора между Левент и Фериха на лодката? newsm78
не има го преразказан
ф: Фериха
Л: Фериха
Ф-Дъщерята на  г-жа Зехра
Л- Г-жа Зехра
Ф- чистачката ви, дойдох на нейното мястп
Л-не знаех че Зехра има толкова хубава дъщеря. тя знае ли че си тук...ти си дете,как ще чистиш
Ф- Дете, на колко мислиш че съм..
Л -15-16
Ф- На 19 съм

нещо такова им е разговора newsm78

Благодаря ти, Габи. Hug Аз пак някъде съм чела измежду редовете и това съм го  изпуснала. Blush

# 379
  • Враца
Тинче котката прилича на улична какво да се прави  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ичи на коя страница е клипа че не съм го гледала Wink Щото нямам достап до тубето Sad

На 23  Peace

# 380
# 381
Досега по мой наблюдения толкова клюки за епизод не е имало .....
ooooh! имаше една серия не помня коя... а ...тази с катастрофата вс знаехме  ooooh! ooooh! ooooh!
Мими това възможно ли е наистина с рибката, така да се е случило Rolling Eyes

тази в магазина така ми каза и аз се учудих ама незнам не е нормално така да се гонят и тук го прочетох и вече вярвам че е възможно http://forum.dog.bg/topic/9979-хелер-малко-полезно-инфо/
Hug  мерси

Зори
моя превод в момента не едно към едно с думите им .. но това им беше разговора...аз сега го преведох от това което помня Peace

# 382
Ичи паднах от стола тея как не са се потрошили  Joy Joy Joy Joy

# 383
Не ми се вярва Джансу да открие Ръза, какво ще прави там. По-скоро Юмер или Мехмед. А щом Зехра се появи накрая, тя ще замаже нещата и Емир няма да види Фери. То винаги така завършват епизодите- с много силен и емоционален край, а като започне новата серия нещата са съвсем прости.

# 384
Габи, не се притеснявай Hug, аз исках горе - долу да разбера за какво са си говорили. Peace

# 385
Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahahaдевойчето как гледа само, и какви вежди е повдиганала/пфу мн голяма мода са тез дебелите вежди Thinking/
Габи, не се притеснявай Hug, аз исках горе - долу да разбера за какво са си говорили. Peace
Stopспокич Габи не е от претеснителните  Mr. Green

# 386
  • Враца
Ичи паднах от стола тея как не са се потрошили  Joy Joy Joy Joy
Аз също чета и се смея със сълзи  hahaha hahaha hahaha

# 387

И по полека с котето  оставете го да поспи и то hahaha hahaha

# 388
  • Сливен

Вили Лека  Hug

# 389

Аз се загледах тука, това фенче какво омачкано листче за автографче е дало. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт