Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 35"Време е за кекс със стафидки"

• 21 410
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • в очите на дъщеря си
Лека нощ  Hug

# 421
Леле много клюки, но само една се повтаря- Левент се влюбва във Фери. Дано само, когато Емир я изостави след като разбере за лъжите й, Фери да не потърси утеха при Левент. Много случай има в живота-приятел си с някого, споделяш му, плачеш на рамото му и неусетно се оказва че си се влюбил в него.

# 422
G@bby, от къде ги вадите тези клюки? Толкова се ровя и не попадам на нищо интересно
по форуми, а и имам пр-ли които разбират турски доста добре  Peace

Лека Мамче  Hug

# 423
G@bby, от къде ги вадите тези клюки? Толкова се ровя и не попадам на нищо интересно
по форуми, а и имам пр-ли които разбират турски доста добре  Peace

Лека Мамче  Hug

мерсиииииии, аз не съм добра с турския, но горе долу вдявам  Blush

# 424
И аз съм се оттеглям към покоите си. Stop Лека нощ! Hug

# 425
лека нощ

# 426
Цялата рода сте ходили до Монако май а Mr. Green И аз щях да дойда, но програмата беше много наситена откъм спортни събития Crazy и не може от всичко. Аз бях на волейбол. Голям мач стана. Party Най-отпред, давах указания Mr. Green особено на Казийски наблегнах. Blush

Пак много клюки. Hug Дано е вярно за Хазал и Чаги Praynig ама то как можеш да му устоиш на чара на Чаги  Stop Даже много издържа Хазал. hahaha

Честито на всички   bouquet които пак са минавали през пробната. Laughing Габи, много ми хареса подписът ти Flutter

Лека нощ. Hug Май пак аз заключвам. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 01:54 от ·٠•Sisito•٠·

# 427
  • Сливен
Сис не позна аз заключвам  Peace

Лека нощ

# 428
Добро утро.  bouquet

Желая ви хубав ден! Hug

# 429
Добро утро
Лелче благодаря за кафенцето     bouquet

# 430
# 431
  • в очите на дъщеря си
Добро утро Hug Hug Hug

Вили , много хубави  снимки  Heart Eyes

# 432
  • Враца
Добро утро и от мен  Hug . Пак много клюки  ooooh! , дано само хубавите са истина  Peace  hahaha hahaha на тая снимка Чаги е убиец  Mr. Green Mr. Green с тая цигара той и на другите е ама тази няма равна  Joy , Вили благодаря за предоставянето им   bouquet

# 433
  • в очите на дъщеря си

# 434
Добро утро! Hug Hug Hug

Сис не позна аз заключвам  Peace

Лека нощ

Улекна ми, Миме Stop hahaha Едно задължение по-малко. Ти нали беше направила един ключ Thinking, дай го насам, не знам за другите, но аз се чудих с какво да заключвам. Mr. Green

Сестричке, благодаря за кафето  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт