Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 35"Време е за кекс със стафидки"

• 21 413
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
То няма лошо да се снимат.Така и ние гледаме и им се наслаждаваме, че са млади и красиви.

# 556
А сега де! #Crazy Кой да слушам - систъра или каката систър?! Mr. Green
Каката систър, ъф корс. Laughing Laughing Laughing
Така ли систър Mr. Green
 hahaha Виж колко некомфликтна сестра имаш, аз казах да остане така Stop за да й спестя вайкането. Laughing

И аз това казвам, де. Да остане така. Whistling
Е да де, систър Whistling отстъпих Rolling Eyes затова hahaha

Лека вечер на всички Hug

# 557
Сиси лека вечер.

# 558
Маме лека   remybussi

# 559
# 560

Я това хлапе какво е нахално, посяга да щипе Чаги по бузките. #Crazy

А сега де! #Crazy Кой да слушам - систъра или каката систър?! Mr. Green
Каката систър, ъф корс. Laughing Laughing Laughing
Така ли систър Mr. Green
 hahaha Виж колко некомфликтна сестра имаш, аз казах да остане така Stop за да й спестя вайкането. Laughing

И аз това казвам, де. Да остане така. Whistling
Е да де, систър Whistling отстъпих Rolling Eyes затова hahaha

Лека вечер на всички Hug

Тя кака нали е от отбора на Неджля и затова така и повече харесвам. Mr. Green

Систър, лека. Hug Аз от утре пак ще зачезна до към петък, събота. Като за последно, че другата седмица ми започва сесията и ще изчезвам само за по 2 дни. Peace Т.е. исках да ви кажа, че оттърване от мене няма! Mr. Green

# 561
  • Враца
Момичета като я няма Надето кой ще ни информира за фрагмана когато излезе  Rolling Eyes

# 562
Аз съм тук, но почва да вали и гърми и сигурно, ще изключа компютъра.

# 563
  • Варна
Момичета като я няма Надето кой ще ни информира за фрагмана когато излезе  Rolling Eyes
Аз няма да следя защото излиза винаги като се откажа да чакам и изгася канала  #Crazy #Crazy #Crazy

# 564
  • Враца
Аз няма да следя защото излиза винаги като се откажа да чакам и изгася канала  #Crazy #Crazy #Crazy
  Joy Joy Joy

# 565
Хриси, откажи се по-рано и той ще излезне, Mr. Green защото няма да мога да седя по нощите днес, че ще пътувам утре.

# 566
# 567
Голям дъжд, голямо нещо, добре че почти спря да гърми. Одеве някой беше написал-как може да снимат постоянно и кога се прибират. А замисляли ли сте се какви пари вземат за един епизод, особено Хазал и Чаги, като главни герой. newsm78

# 568
# 569

Общи условия

Активация на акаунт